Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kaja została dziś zaczipowana i zaszczepiona przeciw wściekliźnie + od chorób wirusowych. 

Panienka bała się panicznie samochodu..., nie chciała wchodzić, próbowała uciekać, wymiotowała a teraz samochodziara, spodobało się wozić dupkę na tylnej kanapie :) ,)

010f0bba3ecceeabmed.jpg

65dee423223f2653med.jpg

4b3bdf213bd520f7med.jpg

ca9ca1caf2ea666emed.jpg

9e8a6d04cb08b517med.jpg

• Like 2
Posted
7 minut temu, Tyśka) napisał:

Cudownie, ślicznie jej na różowym kocysiu :) Jedzie do domku?

Zamieszka w Białymstoku w bloku..., zielone osiedle z wieloma miejscami spacerowymi (duże skwery, park..., na rzut beretem las. 

Rozmawiałam dziś z Panią..., potwierdziła przyjazd po małą (około godziny 16), dopytywała co ma kupić na już a co może zamówić w hurtowni dla małej. 

• Like 1
Posted

FLY..., wita się pięknie :) - dziś, czarnym świtem przyjechał do nas.

Ma około 4 lat...., w tym prawie 3 lata spędził w hoteliku. Może gdy nauczy się życia w warunkach domowych,  los się do niego uśmiechnie i znajdzie swego człowieka.

Zdrowy, wykastrowany, zaczipowany..., aktualne szczepienie.

Po wyjściu z kontenerka - siusiu i kupka na podwórku i prosto do łazienki. Był czysty ale wsadziłam do wanny celowo - zmyłam zapach obcego stada + pierwszy krok w przejęciu kontroli nad psem. Nie był zachwycony braniem na ręce (burczał pod nosem) z wanny też próbował zwiać - nie udało się i poddał się pucowaniu ,)

c9fdc7a228cc1596med.jpg

Pierwsze poranne wyjście ze stadem (na smyczy)

0f0e09a64c2f2405med.jpg

694606c6829ad01fmed.jpg

2949fc56d9eafcb2med.jpg

Drugie wyjście, ( po śniadaniu). Smycz wolno wisiała przy obroży.

8f2b15610bf79689med.jpg

bcbcad06472d3226med.jpg

Posted

Szczepienie stada przełożone na przyszły tydzień...

Niektóre lecznice na Podlasiu nie przyjmują pacjentów do końca tygodnia - dostałam powiadomienia na komórkę

Posted

Skasowałam klatkę..., non stop w niej siedzi. Nie wiem jak długo przeżyje poducha..., w poszewkę wsadził zęby po dwóch minutach :(. Przykryłam cieniutką podusią z klatki i zobaczymy co dalej. W pokoju cisza, jest sam z Łatką, Stefką i Guciem...

42d0376a546df637med.jpg

413d01f873bbf570med.jpg

f615be50cc455424med.jpg

0e33c5e8c8c96de6med.jpg