Moli@ Posted October 29, 2020 Author Posted October 29, 2020 Kupiłyśmy suchą karmę dla kotów - 13,8kg - 174,60zł / 29.10 (przelew) Quote
Moli@ Posted October 30, 2020 Author Posted October 30, 2020 Już jest sucha karma dla kociambrów (wymieszam robiąc na ilość) i ciasteczka dla szczekaczy ,) Quote
Moli@ Posted November 1, 2020 Author Posted November 1, 2020 Proszę o kciuki... :) Dziś Kaja miała gości..., rodzina zainteresowana adopcją. Jutro panienka chyba śpi we własnym domu. 1 Quote
Nesiowata Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 Powodzenia farciaro! Tylko lajki poszli sobie gdzieś.. 1 Quote
Moli@ Posted November 2, 2020 Author Posted November 2, 2020 Kaja została dziś zaczipowana i zaszczepiona przeciw wściekliźnie + od chorób wirusowych. Panienka bała się panicznie samochodu..., nie chciała wchodzić, próbowała uciekać, wymiotowała a teraz samochodziara, spodobało się wozić dupkę na tylnej kanapie :) ,) 2 Quote
Tyśka) Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 Cudownie, ślicznie jej na różowym kocysiu :) Jedzie do domku? Quote
Moli@ Posted November 2, 2020 Author Posted November 2, 2020 7 minut temu, Tyśka) napisał: Cudownie, ślicznie jej na różowym kocysiu :) Jedzie do domku? Zamieszka w Białymstoku w bloku..., zielone osiedle z wieloma miejscami spacerowymi (duże skwery, park..., na rzut beretem las. Rozmawiałam dziś z Panią..., potwierdziła przyjazd po małą (około godziny 16), dopytywała co ma kupić na już a co może zamówić w hurtowni dla małej. 1 Quote
Tyśka) Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 Dnia 5.10.2020 o 21:13, Tyśka) napisał: Podmieniłam na Lublin. Drugie ogłoszenie jest jeszcze na Wrocław. Ogłoszenie z Lublina przeniesione do Białego: https://www.olx.pl/oferta/milosc-w-wersji-xxl-dobroduszna-rodzinna-diana-CID103-IDrs2bj.html 1 Quote
Moli@ Posted November 2, 2020 Author Posted November 2, 2020 1 minutę temu, Tyśka) napisał: Ogłoszenie z Lublina przeniesione do Białego: https://www.olx.pl/oferta/milosc-w-wersji-xxl-dobroduszna-rodzinna-diana-CID103-IDrs2bj.html Tysiu, wielkie dzięki za ogłoszenia dla Dianki i Julki :) Quote
Moli@ Posted November 2, 2020 Author Posted November 2, 2020 Wyprawka + szelki, obroża i smycz :) Kaja z rodziną :) (zdjęcia wstawiam za zgodą rodziny) 1 Quote
Moli@ Posted November 5, 2020 Author Posted November 5, 2020 Wstępnie jestem umówiona z wetem na szczepienie stada 11.listopada - przyjedzie do nas i zaszczepi sierściuchy w domu Quote
Moli@ Posted November 8, 2020 Author Posted November 8, 2020 FLY..., wita się pięknie :) - dziś, czarnym świtem przyjechał do nas. Ma około 4 lat...., w tym prawie 3 lata spędził w hoteliku. Może gdy nauczy się życia w warunkach domowych, los się do niego uśmiechnie i znajdzie swego człowieka. Zdrowy, wykastrowany, zaczipowany..., aktualne szczepienie. Po wyjściu z kontenerka - siusiu i kupka na podwórku i prosto do łazienki. Był czysty ale wsadziłam do wanny celowo - zmyłam zapach obcego stada + pierwszy krok w przejęciu kontroli nad psem. Nie był zachwycony braniem na ręce (burczał pod nosem) z wanny też próbował zwiać - nie udało się i poddał się pucowaniu ,) Pierwsze poranne wyjście ze stadem (na smyczy) Drugie wyjście, ( po śniadaniu). Smycz wolno wisiała przy obroży. Quote
Moli@ Posted November 10, 2020 Author Posted November 10, 2020 Szczepienie stada przełożone na przyszły tydzień... Niektóre lecznice na Podlasiu nie przyjmują pacjentów do końca tygodnia - dostałam powiadomienia na komórkę Quote
Moli@ Posted November 11, 2020 Author Posted November 11, 2020 Skasowałam klatkę..., non stop w niej siedzi. Nie wiem jak długo przeżyje poducha..., w poszewkę wsadził zęby po dwóch minutach :(. Przykryłam cieniutką podusią z klatki i zobaczymy co dalej. W pokoju cisza, jest sam z Łatką, Stefką i Guciem... Quote
Recommended Posts