Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No niestety to już nie pierwsza sytaucja, że na jakąś historie jest bum a gdy już zwierzak dojdzie do siebie to cisza :(

A do szczęścia tak bardzo mu potrzebny domek...

Posted

No niestety to już nie pierwsza sytaucja, że na jakąś historie jest bum a gdy już zwierzak dojdzie do siebie to cisza :(

A do szczęścia tak bardzo mu potrzebny domek...

oj takich historii jest niestety wiele;

myślę, że to przez ogrom nieszczęścia jaki dosięga zwierzęta, szczególnie z rąk człowieka:(

to nie są incydenty, to lawina brutalności i okrucieństwa

• 2 weeks later...
Posted

dziewczyny trafił do mnie taki psiaczek. Ponoć od pół roku tak chodzi. Na razie robimy diagnostyke, ale kregosłup nie uszkodzony. Co myślicie? z własnego doświadczenia.

[URL=http://pl.tinypic.com/r/2m2ht0x/8]View My Video[/URL]

[URL=http://pl.tinypic.com/r/23tmdrk/8]View My Video[/URL]

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Przepraszam za brak wiadomości dawno mnie tu nie było pozatym coś mi się zepsuło i nie widzę tematów w powiadomieniach :(

U Janka niewiele sie zmieniło, śmiga,biega bawi się. Póki co nikt sie po niego nie zgłasza... Wczoraj przeszedł zabieg sterylizacji a jakiś czas temu miał profesjonalną sesje zdjęciową :) ! Postaram się wrzucić fotki na dniach

Zbieramy cegiełki na jego kastracje :

http://allegro.pl/zbieramy-na-kastracje-janka-kup-cegielke-pomoz-i5686615546.html

• 2 months later...
Posted

Pewnie chciałby spędzić święta w swoim własnym domku :(

A jak tak ładnie stoje na łapkach!

Kontakt w sprawie adopcji:
504 043 251, [email protected]

Utrzymanie Januszka w Psiej Kuźni to koszt 300zł miesięcznie... Prosimy o pomoc. Jeżeli chcesz wspomóc dotychczasowe utrzymanie Januszka:
Fundacja MONDO CANE - Inspektorat Jelenia Góra
ul. Grodziska 13, 96-321 Żabia Wola
konto Bank Pekao S.A. 31 1240 6348 1111 0010 4975 2491
pay pal: [email protected]
W tytule" Dla Januszka"

]93185504116076557187.jpg

Posted

tu ewa gonzales

tylko zmienilam nick na troszenke

Ciociu witam sercem pozdrawiam , masz zapchana skrzyneczke

wkleje kochana prosby jakie sle do dziewczyn 

chodzi o wioseczke gdzie mieszka nasza dogomaniowa ciocia ktora od lata sie zalogowac nie moze 

a czasyu ma psinka coraz mniej , boc tam horror i koszmar w tej rodzinie 

rozsylam prosbe , bo moze jakims cudem uda sie pomoc , onci ciociu duzy wielki , ok roku 

wkleilma tez wczoraj na watel Rity z lancucha 

dziewczynki 

pozdrawiam i usuwam dla bezpieczenstwa

Posted

Już pousuwałam skrzynkę napisz mi proszę o jakiego psa chodzi bo jeśli o takiego dużego miśka w typie kaukaza to sama byłam na miejscu pies mega pozytywny, gruby, nie boi się nikogo i niczego, miał bardzo długi łańcuch,zrobili mu budę do kórej i tak nie wchodzi bo ma mega futro, miał mieć zrobiony kojec. Niestety nie da się niczego im udowodnić więc i zabrać psa administracyjnie bo nie wykazuje żadnych zakochań psa maltretowanego.

Ale nie wiem czy o tego psiaka chodzi wiem że tu zgłoszenie dotyczyło psa który miał być bez budy bity itp... Napisz mi szczegóły na pw kochana ;)