Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy Wy widzicie u mnie Frania, bo ja już durnieję :(?

Widać Frania, ale sam banerek masz niepodlinkowaniy ani napis, tylko dopiero link niżej działa.

ewu banerek jest już podlinkowany :) wystarczy tylko wkleic i działa :)

Ale ja użyjesz kopiuj i wklej, to się przeniesie bez linka, a jak użyjesz ctrl+c i ctrl+v to razem z linkiem.

Posted

Elu przecież natychmiast wstawiłam, tylko podlinkować nie umiem
nie widać go u mnie?
Kurcze ja widzę ale może coś naknociłam:(

Basiu banerek jest podlinkowany, ale jeśli tak masz, jak i ja różne ograniczenia, to skopiowanie banerka tak zwyczajnie nie pozwala skopiować z linkiem.
Trzeba ten mój post z banerkami zacytować i skopiować te literki, kropeczki, kreseczki.... Ale nie wszystkie, tylko jeden.
Możesz mieć kłopoty z wyborem co skopiować, dlatego wybrałam kody do tego banerku, który masz wklejony do podpisu.
Najpierw usuń z podpisu ten banerek nie podlinkowany, a potem wklej do podpisu te maczki:

franio.png

Będziesz miała banerek podlinkowany. Tylko wybierz opcję "Cytuj" ten post i skopiuj banerek z tekstu cytowanego.
Jeśli chcesz, to tak samo możemy zrobić z banerkiem dla Mani.
Posted

Widać Frania, ale sam banerek masz niepodlinkowaniy ani napis, tylko dopiero link niżej działa.

Ale ja użyjesz kopiuj i wklej, to się przeniesie bez linka, a jak użyjesz ctrl+c i ctrl+v to razem z linkiem.

ja używam kopiuj wklej i działa :)

Posted

ja używam kopiuj wklej i działa :)

A wiele osób narzekało, że tak nie działa... to pewnie zależy od przeglądarki...

Przecież ctrl+c i ctrl+v to też kopiuj wklej, ale jakoś inaczej widocznie zapamiętuje...

Posted

A wiele osób narzekało, że tak nie działa... to pewnie zależy od przeglądarki...
Przecież ctrl+c i ctrl+v to też kopiuj wklej, ale jakoś inaczej widocznie zapamiętuje...

To dokładnie to samo znaczy i tak samo komp zapamiętuje. Przypuszczam, że problem leży w tym, że dogo ma wysoki poziom zabezpieczeń przed wirusami i atakami hakerów i zależy od naszych przeglądarek jak sobie z tym radzą.
Ja, żeby mieć baner podlinkowany też muszę kopiować nie obraz, a opis obrazu w HTMLu, co można uzyskać poprzez cytowanie postu, w którym jest banerek, który chcemy mieć w podpisie.
Posted

To dokładnie to samo znaczy i tak samo komp zapamiętuje. Przypuszczam, że problem leży w tym, że dogo ma wysoki poziom zabezpieczeń przed wirusami i atakami hakerów i zależy od naszych przeglądarek jak sobie z tym radzą.
Ja, żeby mieć baner podlinkowany też muszę kopiować nie obraz, a opis obrazu w HTMLu, co można uzyskać poprzez cytowanie postu, w którym jest banerek, który chcemy mieć w podpisie.

Dla mnie najprościej jest:

- zaznaczyć (podświetlić) podlinkowany banerek i wcisnąć ctrl+c

- w okienku edycji podpisu postawić kursor i wcisnąć ctrl+v

- zatwierdzić "Zapisz zmiany"

Koniec. :)

Posted

Dla mnie najprościej jest:
- zaznaczyć (podświetlić) podlinkowany banerek i wcisnąć ctrl+c
- w okienku edycji podpisu postawić kursor i wcisnąć ctrl+v
- zatwierdzić "Zapisz zmiany"

Koniec. :)

Ineczko kochana masz całkowitą rację. Dla mnie też jest to najprościej tzn. było, bo teraz tak nie mogę, gdyż kopiuje się tylko obraz - sam banerek, bez linku. Dlatego muszę kopiować nie obraz, a zapis obrazu. Wtedy kopiuje się i obraz i link do wątku, bo oba te elementy są zapisane w jednej całości.
Tak mam odkąd zniknął mi pasek narzędzi, czyli mniej więcej od miesiąca :(
Posted

Dziewczyny jestem załamana Franio za 6 dni traci dt. Błagam o pomoc, nie wiem co robić.

Proszę pomóżcie.

Franio zaczyna się podpierać na nóżkach, przeżył parwo ale bez pomocy w postaci dt wszystko przepadnie.

Posted

Traci to DT na stałe, czy tylko na kilka dni ?

Jak na kilka dni, to może ktoś go przytuli :)

Elu już nie może tam wrócić bo Mama Asi  z dt wymaga opieki( jest po wylewie).

Franuś ma docelowe miejsce ale za 2 miesiące od momentu opuszczenia dt.

Do tego czasu muszę go gdzieś umieścić.

Potem Franio będzie bezpieczny, tylko te 2 miesiące.

Dobiła mnie ta wiadomość, wcześniej była mowa o feriach a teraz wszystko się zawaliło.

Posted

:( :( :( kompletnie nikt nie przychodzi mi do głowy :(

Mi też nie, choć kombinuję, jak koń pod górkę.
Gdyby to był już kwiecień, to bylibyśmy już na działce i wzięłabym go na czwartego, ale w bloku to niemożliwe :(
Posted

Błagam o pomoc, zapłacę, spod ziemi wyciągnę kasę tylko mi pomóżcie.

Basiu, to nie jest kwestia kasy. Los tej psiej kruszynki wszystkich bardzo wzruszył. Myślę, że wszystkie jesteśmy zapsione po same pachy :(
Do lutego jest jeszcze trochu czasu. Może gdzieś zwolni się miejsce :)
Posted

Dokładnie elik ma rację, kwestia nie leży w kasie tylko w braku mocy przerobowych przy tej ilości bid :(

A co to za nowy ryjeczek w Twoim awatarku :) ?