Martika&Aischa Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Elu przecież natychmiast wstawiłam, tylko podlinkować nie umiem A nie widać go u mnie? Kurcze ja widzę ale może coś naknociłam:( ewu banerek jest już podlinkowany :) wystarczy tylko wkleic i działa :) Quote
inka33 Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Czy Wy widzicie u mnie Frania, bo ja już durnieję :(? Widać Frania, ale sam banerek masz niepodlinkowaniy ani napis, tylko dopiero link niżej działa. ewu banerek jest już podlinkowany :) wystarczy tylko wkleic i działa :) Ale ja użyjesz kopiuj i wklej, to się przeniesie bez linka, a jak użyjesz ctrl+c i ctrl+v to razem z linkiem. Quote
elik Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Elu przecież natychmiast wstawiłam, tylko podlinkować nie umiem nie widać go u mnie? Kurcze ja widzę ale może coś naknociłam:(Basiu banerek jest podlinkowany, ale jeśli tak masz, jak i ja różne ograniczenia, to skopiowanie banerka tak zwyczajnie nie pozwala skopiować z linkiem. Trzeba ten mój post z banerkami zacytować i skopiować te literki, kropeczki, kreseczki.... Ale nie wszystkie, tylko jeden. Możesz mieć kłopoty z wyborem co skopiować, dlatego wybrałam kody do tego banerku, który masz wklejony do podpisu. Najpierw usuń z podpisu ten banerek nie podlinkowany, a potem wklej do podpisu te maczki: Będziesz miała banerek podlinkowany. Tylko wybierz opcję "Cytuj" ten post i skopiuj banerek z tekstu cytowanego. Jeśli chcesz, to tak samo możemy zrobić z banerkiem dla Mani. Quote
Martika&Aischa Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Widać Frania, ale sam banerek masz niepodlinkowaniy ani napis, tylko dopiero link niżej działa. Ale ja użyjesz kopiuj i wklej, to się przeniesie bez linka, a jak użyjesz ctrl+c i ctrl+v to razem z linkiem. ja używam kopiuj wklej i działa :) Quote
inka33 Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 ja używam kopiuj wklej i działa :) A wiele osób narzekało, że tak nie działa... to pewnie zależy od przeglądarki... Przecież ctrl+c i ctrl+v to też kopiuj wklej, ale jakoś inaczej widocznie zapamiętuje... Quote
elik Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 A wiele osób narzekało, że tak nie działa... to pewnie zależy od przeglądarki... Przecież ctrl+c i ctrl+v to też kopiuj wklej, ale jakoś inaczej widocznie zapamiętuje... To dokładnie to samo znaczy i tak samo komp zapamiętuje. Przypuszczam, że problem leży w tym, że dogo ma wysoki poziom zabezpieczeń przed wirusami i atakami hakerów i zależy od naszych przeglądarek jak sobie z tym radzą. Ja, żeby mieć baner podlinkowany też muszę kopiować nie obraz, a opis obrazu w HTMLu, co można uzyskać poprzez cytowanie postu, w którym jest banerek, który chcemy mieć w podpisie. Quote
inka33 Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 To dokładnie to samo znaczy i tak samo komp zapamiętuje. Przypuszczam, że problem leży w tym, że dogo ma wysoki poziom zabezpieczeń przed wirusami i atakami hakerów i zależy od naszych przeglądarek jak sobie z tym radzą. Ja, żeby mieć baner podlinkowany też muszę kopiować nie obraz, a opis obrazu w HTMLu, co można uzyskać poprzez cytowanie postu, w którym jest banerek, który chcemy mieć w podpisie. Dla mnie najprościej jest: - zaznaczyć (podświetlić) podlinkowany banerek i wcisnąć ctrl+c - w okienku edycji podpisu postawić kursor i wcisnąć ctrl+v - zatwierdzić "Zapisz zmiany" Koniec. :) Quote
elik Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Dla mnie najprościej jest: - zaznaczyć (podświetlić) podlinkowany banerek i wcisnąć ctrl+c - w okienku edycji podpisu postawić kursor i wcisnąć ctrl+v - zatwierdzić "Zapisz zmiany" Koniec. :) Ineczko kochana masz całkowitą rację. Dla mnie też jest to najprościej tzn. było, bo teraz tak nie mogę, gdyż kopiuje się tylko obraz - sam banerek, bez linku. Dlatego muszę kopiować nie obraz, a zapis obrazu. Wtedy kopiuje się i obraz i link do wątku, bo oba te elementy są zapisane w jednej całości. Tak mam odkąd zniknął mi pasek narzędzi, czyli mniej więcej od miesiąca :( Quote
ewu Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Dziękuję spróbuję jakoś podlinkować. Wiem,że nic nie działa dlatego załączyłam linki. Quote
ewu Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Dziewczyny jestem załamana Franio za 6 dni traci dt. Błagam o pomoc, nie wiem co robić. Proszę pomóżcie. Franio zaczyna się podpierać na nóżkach, przeżył parwo ale bez pomocy w postaci dt wszystko przepadnie. Quote
elik Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Traci to DT na stałe, czy tylko na kilka dni ? Jak na kilka dni, to może ktoś go przytuli :) Quote
ewu Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Franek jest już zdrowy, nie zagraża szczepionym psom. Quote
ewu Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Traci to DT na stałe, czy tylko na kilka dni ? Jak na kilka dni, to może ktoś go przytuli :) Elu już nie może tam wrócić bo Mama Asi z dt wymaga opieki( jest po wylewie). Franuś ma docelowe miejsce ale za 2 miesiące od momentu opuszczenia dt. Do tego czasu muszę go gdzieś umieścić. Potem Franio będzie bezpieczny, tylko te 2 miesiące. Dobiła mnie ta wiadomość, wcześniej była mowa o feriach a teraz wszystko się zawaliło. Quote
elik Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Kurcze blade, co za pech. Biedactwo :( :( :( Ciągle pod górkę :( Quote
Martika&Aischa Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 :( :( :( kompletnie nikt nie przychodzi mi do głowy :( Quote
elik Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 :( :( :( kompletnie nikt nie przychodzi mi do głowy :(Mi też nie, choć kombinuję, jak koń pod górkę. Gdyby to był już kwiecień, to bylibyśmy już na działce i wzięłabym go na czwartego, ale w bloku to niemożliwe :( Quote
Gusiaczek Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 o matulu :( aż mnie skręca z bezsilności Quote
ewu Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Błagam o pomoc, zapłacę, spod ziemi wyciągnę kasę tylko mi pomóżcie. Quote
elik Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Błagam o pomoc, zapłacę, spod ziemi wyciągnę kasę tylko mi pomóżcie. Basiu, to nie jest kwestia kasy. Los tej psiej kruszynki wszystkich bardzo wzruszył. Myślę, że wszystkie jesteśmy zapsione po same pachy :( Do lutego jest jeszcze trochu czasu. Może gdzieś zwolni się miejsce :) Quote
Rudzia-Bianca Posted January 26, 2015 Author Posted January 26, 2015 Dokładnie elik ma rację, kwestia nie leży w kasie tylko w braku mocy przerobowych przy tej ilości bid :( Quote
elik Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Dokładnie elik ma rację, kwestia nie leży w kasie tylko w braku mocy przerobowych przy tej ilości bid :( A co to za nowy ryjeczek w Twoim awatarku :) ? Quote
Rudzia-Bianca Posted January 26, 2015 Author Posted January 26, 2015 Elu to mój osobisty Bazyl ;)i jego krzywe zębulki ;) Quote
Recommended Posts