Polawa Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Dziekuje za wasze glosy ;) Piesek ma domek z kartonow, a weekend moze zbudujemy pseudo-bude. Jest kochany i tylko bark mu ludzi - tylko nadstawia sie do glaskania. No ,wiec wczoraj wypuscilam moje psy i stwierdzilam,ze albo sie zaakceptuja ,albo pozarzynaja i jak na razie jest w miare OK. Napiecie wisi w powietrzu,ale przybleda pieknie unika jakiejkolwiek prowokacji. Nazwalismy przyblete - WIEWIOR , pisane u / nie mam polskiej czcionki. Tak,wiec szukamy dobrego domu dla wiewiora. Polecam go dla osob z malymi dziecmi i chorymi dziecmi - bedzie idealnym psem do pracy z uposledzonymi, ze wzgledu na jego cierpliwosc i szybka nauke. Moze znacie kogos kto potrzebuje psa dla chorego uposledzonego dziecka ? Quote
Polawa Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Wiewior ma zdrowa lapke i spi na tarasie. Ciagle szukamy mu domu. Chcialabym dorzucic kilka nowych zdjec, czy ktos moglby mi jest wstawic , bo nie umiem. Quote
modliszka84 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Polawa wyslij mi na maila [email protected] to wstawie fotki Quote
Gosiapk Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Najszybszą metodą znalezienia domu, jest zrobienie plakatu wydrukowanie i rozwieszenie w supermarketach i hipermarketach na tablicy ogłoszeń (np. Biedronka, Auchan, Leclerc itp), tam dużo ludzi chodzi i nie tylko zapsieni, ale i szukający piesa. Quote
Polawa Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Dzisiaj pojade i porozwieszam. Na razie cisza...a ja mam w domu walki psow. Daje mu czas do konca tygodnia, bo stanie sie krzywda w koncu. Codziennie mam przynajmniej dwie walki psow, bo moj pies caly czas za nim lazi, a nie mam ich jak izolowac, bo wiewior obsikal zaslony jak siedzial sam w pokoju ;( Prosze o pogadajcie ze znajomymi, moze ktos ma rodzine na wsi lub na mazurach, gdziekolwiek. Ja go dowioze i bude nowa wstawie,zeby tylko byl kochajacy czlowiek co go przytuli ... Quote
Polawa Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Mamy dom tymczasowy dla wiewiora, mama mojego tz zgodzila sie go przygarnac. Bedzie tam jedynym psem i bedzie tulony przez wszystkich. Jutro jedziemy do weta po ksiazeczke i na badanie,ze wszystko jest OK. Jesli bedzie sie dobrze zachowywal to moze go przygarna ;) Quote
Recommended Posts