Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekuje za wasze glosy ;)
Piesek ma domek z kartonow, a weekend moze zbudujemy pseudo-bude. Jest kochany i tylko bark mu ludzi - tylko nadstawia sie do glaskania.
No ,wiec wczoraj wypuscilam moje psy i stwierdzilam,ze albo sie zaakceptuja ,albo pozarzynaja i jak na razie jest w miare OK. Napiecie wisi w powietrzu,ale przybleda pieknie unika jakiejkolwiek prowokacji.
Nazwalismy przyblete - WIEWIOR , pisane u / nie mam polskiej czcionki.
Tak,wiec szukamy dobrego domu dla wiewiora. Polecam go dla osob z malymi dziecmi i chorymi dziecmi - bedzie idealnym psem do pracy z uposledzonymi, ze wzgledu na jego cierpliwosc i szybka nauke.

Moze znacie kogos kto potrzebuje psa dla chorego uposledzonego dziecka ?

Posted

Wiewior ma zdrowa lapke i spi na tarasie. Ciagle szukamy mu domu. Chcialabym dorzucic kilka nowych zdjec, czy ktos moglby mi jest wstawic , bo nie umiem.

Posted

Najszybszą metodą znalezienia domu, jest zrobienie plakatu wydrukowanie i rozwieszenie w supermarketach i hipermarketach na tablicy ogłoszeń (np. Biedronka, Auchan, Leclerc itp), tam dużo ludzi chodzi i nie tylko zapsieni, ale i szukający piesa.

Posted

Dzisiaj pojade i porozwieszam. Na razie cisza...a ja mam w domu walki psow.
Daje mu czas do konca tygodnia, bo stanie sie krzywda w koncu. Codziennie mam przynajmniej dwie walki psow, bo moj pies caly czas za nim lazi, a nie mam ich jak izolowac, bo wiewior obsikal zaslony jak siedzial sam w pokoju ;(
Prosze o pogadajcie ze znajomymi, moze ktos ma rodzine na wsi lub na mazurach, gdziekolwiek. Ja go dowioze i bude nowa wstawie,zeby tylko byl kochajacy czlowiek co go przytuli ...

Posted

Mamy dom tymczasowy dla wiewiora, mama mojego tz zgodzila sie go przygarnac. Bedzie tam jedynym psem i bedzie tulony przez wszystkich. Jutro jedziemy do weta po ksiazeczke i na badanie,ze wszystko jest OK.
Jesli bedzie sie dobrze zachowywal to moze go przygarna ;)