Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ot, historia jakich wiele na Dogo. Pojawił się nagle, niewiadomo skąd; mały, przestraszony, rozpaczliwie szukający schronienia u ludzi. Prawdopodobnie został wyrzucony z samochodu - jedna z pierwszych ofiar rozpoczynających się wakacji. Tuła się, skomla i drapie łapkami w furtki, prosi jak dziecko...

Jest jeszcze bardzo młody (może ok. 1,5 roku), bardzo grzeczny i spragniony konaktu z ludźmi.

Jest na zdjeciach ponizej. Jest grzeczny i bardzo przyjazdny dla ludzi. Potrzebuje ciepla i kochajacego domku.
Prosimy o pomoc, czy ktos ma moze tymczas do zaoferowania ?? Teraz spi pod golym niebem.

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i informacje które pozwolę sobie przekopiować z meila od ciebie;)
Podpalany
* wysokosc 35cm w klebie i wiekszy juz nie bedzie.
* ma ponad rok, jesli patrzec na zeby
* Ma przesliczny bialy krawat
* jest spokojny i bardzo przyjazny. Nie reaguje na inne psy. Do ludzi jest
bardzo ulegly I podchodzi z lekiem, ale macha przyjaznie ogonem.
* jest w tej chwili pod Warszawa za Bemowem. Jesli ktos zdecyduje sie
zaadoptowac to pomoge przy transporcie.
* jest zdrowy,ale nieznacznie kuleje na jedna lapke,tylna. Pojedziemy w
tygodniu do weta na przeswietlenie.
* prawdopodobnie zostal wyrzucony z samochodu, w niedziele, bo wtedy sie
blakal i byl zdezorientowany.
* ogolnie zadbany, jak widac na zdjeciu

Posted

dziekuje bardzo za pomoc we wstawieniu tego posta. Teraz szukamy domku dla tego wspanialego psiaka. Biedny mieszka pod chmurka i szuka milosci.

Posted

Skąd jesteś? Koniecznie napisz w pierwszym poście gdzie znalazłas psa i gdzie teraz przebywa... I jak najwięcej o charakterze, czy coś mu dolega? :roll: Najlepiej, żeby fotki też tam się znalazły.....
Psiaka trzeba rozgłosic, najlepiej poszukaj osób, ktore to oferują w Mapie Pomocy Dogo ;)

Posted

Dziekuje wam dziewczyny za pomoc ;) naprawde bardzo duzo daje taka pomoc !!

Moje dane kontaktowe 0-601 999 842, [email protected]

Opis pieska jest w poscie , zdjecia moge przeslac emailem.

Jesli jakis dobry dom zdecyduje sie na adopcje to pomoge w transporcie.Chocby na drugi koniec Polski ;)
Ten pies jest cudowny i zasluguje na dobry dom. Wyslalam info takze do moich znajomych. Na razie jest cieplo i pies moze spac pod golym niebem, a ja daje mu wode i jedzenie kilka razy dziennie.

Posted

musisz postarać się, że psiak byl ogloszony w jak najwiekszej ilości miejsc ;) Rozwieszona plakaty też mogą pomóc, bo nie każdy ma dostęp do internetu :cool3:

Posted

Dzieki zaraz do niej napisze. Teraz musze wyjsc,bo psiak stoi mi pod plotem i piszczy. Jest bardzo sprytny, szybko sie nauczyl,ze jak przychodzi to piszczy i ja wychodze ;) z jedzonkiem. W sumie to mnie nawey wyszkolil.

Posted

Wielkie dzieki !!!! Ja teraz lece z ulotkami . porozwieszac po okolicy.
Moze ktos go przygarnie ;) chociaz tutaj sama wioska ...a na lancuch go nie dam.

Posted

Trzymam kciuki. On jest niesamowity, teraz siedzi pod ogrodzeniem i przerazliwie piszczy i wyje. Taka bidulke, ze sie serce lamie. Normalnie chce sie ryczec, ze ludzie mu zgotowali taki los.