Polawa Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Witam wszystkich na watku Wiewiora. No ,wiec wiewior wrocil do mnie i wyglada na to,ze juz u nas zostanie ;) Okazalo sie,ze w nowym domku w Wilanowie zaczal wylazic pod plotem i zwiedzil cala okolice, a jeszcze dodatkowo uciekal przed kazdym wiec nie bylo zadnej kontroli. Jesli ktos mi pomoze, to chetnie wrzuce nowe zdjecia wiewiora ..bardzo szybko zaklimatywal sie na kanapie i preferuje cieple koce ;) Quote
Jenny19 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 wiedział pasqda jeden gdzie mu będzie najlepiej:loveu: prześlij na mojego meila [email protected] albo spróbuj sama z tym poradnikiem: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=6259 Quote
carolinascotties Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 1.Wejdź na http://www.imageshack.us/ 2.Kliknij 'Przeglądaj' i wybierz zdjęcie ze swojego komputera, które chcesz zamieścić na forum 3.Kliknij 'Host it!' po kilku chwilach pojawia sie linki do zdjecia :) 4.Skopiuj adres, który ma w opisie hotlink for forums (1) Teraz wystarczy, że wkleisz ten adres w wybrane miejsce na forum :) Jeśli zdjęcie jest bardzo duże, zanim klikniesz 'Host it!' zaznacz "resize image?" i wybierz najlepiej 320x240 (for websites and email). Wtedy zdjęcie będzie już odpowiednich rozmiarów Quote
carolinascotties Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Kochna Grinajs - sprawe znam ... i robilam chlopakowi ogloszenia - tylko tyle moge zrobic stad gdzie jestem... a jestem w Osetii Poludniowej i w weenendy w Gruzji... pozdrawiam Cie goraco :loveu: Quote
Polawa Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Dzieki bardzo za podpowiedzi, jestem w tym tygodniu w Finlandii,ale bede w z powrotem w piatek i powklejam zdjecia. Wiewior jak na bezdomnego psa blyskawicznie sie zaklimatyzowal na kanapie ;) Moje terriery spia na ziemi, a ten wyciagniety do gory nogami na kanapie ;) z wywalonym jezykiem... zobaczycie same na zdjeciach. Quote
Jenny19 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 no i gdzie te zdjęcia...my tu czekamy:mad:;) Quote
Recommended Posts