Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znowu przerobiłam tytuł:rolleyes:

Tak naprawde sunieczka nie tyle "musi" znaleźć dom do września, ile "powinna". Wiem, że pani Danusia nie wystawi jej ze drzwi z zakończeniem sierpnia, ale ileż można nadużywać życzliwości domku tymczasowego, już i tak bardzo zapsionego...

Asia sprawuje się wzorowo - spokojna, zgodna wobec pozostałych psic, w pełni "domowa", a wręcz fotelowa i kanapowa;).
Nabrała już ładnej figury po odstawieniu szczeniaków - czyli nie mogła być jeszcze bardzo wyeksploatowana porodami, pewnie te jej dwa mioty to było wszystko.
To młodziutka sunia z wielkim sercem. Swych złych przeżyć (szczęśliwie niedługich) nie pamięta, a przynajmniej nie zachowuje się, jakby pamiętała. Czeka na swój domek!

Posted

Jeżeli przed końcem sierpnia nie znajdzie się domek (tfu tfu) to można suńkę przetransportować do mnie na DT, o ile akceptuje inne psy. Tak mogę pomóc :) Ale mam nadzieję, że do tego czasu już dawno będzie w nowym kochającym domku

Posted

sugarr, dzięki za ofertę!

Oczywiście mam nadzieję, że nie będzie potrzeby skorzystania z niej, bo wcześniej suczka znajdzie stały dom, ale gdyby jednak...
W domu tymczasowym, gdzie w tej chwili przebywa Asia, są trzy dorosłe suki i nie dochodzi absolutnie do żadnych spięć. Kiedy jeszcze miała szczeniaki, bywało, że powarkiwała w stylu "nie podchodzić do moich dzieci", ale i to raczej w pierwszych dniach, nim psice się poznały. Od kiedy nie ma dzieci do pilnowania ;), nie ma i tego.

Posted

Wysyłam Asiulkę do jednego Pana z wawy. Nie znam domku osobiście i jedyne co wiem, to to, że Pan szuka maleńkiej suni oraz zgadza się na sterylkę. Jeśli się odezwie, to natychmiast dam znać.

Posted

Jeszcze zostało trochę czasu do końca sierpnia i mam nadzieję, że sunia znajdzie domek. Niestety muszę odwołać moją ofertę tymczasu od września. Mam teraz na DT 5 kociąt i pewnie jutro przyjedzie jeszcze 3 miesięczny szczeniak. Mam też swojego psa i dwa szczury. Także nie dam już rady pomóc kolejnemu pieskowi. Przykro mi
Mam nadzieję, że sunia znajdzie domek :) Trzymam kciuki

Posted

bardzo piękna:loveu: :-( Wiecie...nie rozumiem tych głupich ludzi-idą na bazar-jak ja po kartofle-i kupują kundelki od rozmnażaczy-jeszcze słono płacą!!! a tutaj pięka mała i cała reszta siedzi-chyba trzeba opłaty adopcyjne dawac to może adopcje pójdą! bo skoro chętnie płacą za mixy a za darmo to już nie:shake:-to... :flaming: