Poker Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 Wygląda na to ,że u Czikuni sytuacja już się ustabilizowała. Można więc trochę popuścić kciuki. Quote
elik Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 Wygląda na to ,że u Czikuni sytuacja już się ustabilizowała. Można więc trochę popuścić kciuki. Też mam taką nadzieję :) Jedna łapeczka wyciągnięta do tyłu - znak, że jest odprężona. Chyba już zrozumiała, że nic jej tam nie grozi. To już tylko krok, od uznania nowych ludzi za swoje stado, a nowe lokum za własną budę :) Quote
gluchypies Posted May 19, 2015 Author Posted May 19, 2015 Dziewczyny, bardzo przepraszam, że dopiero teraz tu jestem. Niestety nie mam możliwości teraz się angażować w dogo tak jak bym chciała :( Cieszę się całym sercem, że Czikunia znalazła swój domek! :) Już zmieniam tytuł, wklejam rozliczenie. Poproszę też moda (nie wiem kogo?) o przeniesienie wątku do działu "mają dom" :-) Quote
dorcia2 Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 pieniążki dla Maksiulka po Czikuni 121,01 wpłynęły 13/05/2015 , ślicznie dziękuję w imieniu Maksika i bardzo przepraszam za opóźnienie Czikuni życzę szczęścia w nowym domku :) Quote
elik Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 pieniążki dla Maksiulka po Czikuni 121,01 wpłynęły 13/05/2015 , ślicznie dziękuję w imieniu Maksika i bardzo przepraszam za opóźnienie Czikuni życzę szczęścia w nowym domku :) Bardzo pięknie dziękuję za potwierdzenie. Maksiowi życzę, aby wypatrzyła go jakaś dobra dusza i przygarnęła na serca i domu :) Quote
edek Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Strasznie się cieszę, że Czikula jest szczęśliwa w nowym domku. Cuuudowny skarbek :loveu:. Quote
elik Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Strasznie się cieszę, że Czikula jest szczęśliwa w nowym domku. Cuuudowny skarbek :loveu:. Też ogromnie się cieszę, bo z wymiany e-aili i rozmów telefonicznych wiem, że jest bardzo kochana przez panią Martę i Jej TZa. Quote
Recommended Posts