malagos Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 to dalczego sie matwisz? dobre i kilka dni.... 19 w sobotę mamy sie spotkać dogomaniacko na Mazurach, 200 km od Warszawy, w Swaderkach na polu namiotowym, wiec moze i ktos z Was/.... Quote
Zmysł Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='malagos']to dalczego sie matwisz? dobre i kilka dni.... 19 w sobotę mamy sie spotkać dogomaniacko na Mazurach, 200 km od Warszawy, w Swaderkach na polu namiotowym, wiec moze i ktos z Was/....[/quote] martwię się, jak wytrzymam bez dogo Quote
tomcug Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='Zmysł']martwię się, jak wytrzymam bez dogo[/quote] Zmysł, Ty wypoczywasz, czy zabierają Cię na zsyłkę. :evil_lol: Odpoczniesz od wścibskich, kłótliwych i wszędobylskich ciotek, więc nie martw się. ;) Quote
malagos Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Dziś nad naszym domem pojawiła sie wspaniała tęcza, taka wyraźna i spinająca 2 brzegi Ziemi - zupełnie jak wtedy, rok temu, gdy jechałam po Majeczkę do Węgrowa, by "w pół drogi" przejąć sunię od Alpiny :sad: A teraz Majeczka biega po tamtej, szczęśliwszej stronie tęczy.... Quote
tomcug Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 A ja ciągle myślę, co dzieje się z Alpiną. Tak długo nie ma Jej na forum, brakuje mi bardzo Jej obecności. Ma nadzieję, że to nie jakieś negatywne jakby to powiedzieć............................... Quote
Bella1 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 To prawda brakuje Alpiny bardzo , może jednak wróci na dogo Quote
Zmysł Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='tomcug']Zmysł, Ty wypoczywasz, czy zabierają Cię na zsyłkę. :evil_lol: Odpoczniesz od wścibskich, kłótliwych i wszędobylskich ciotek, więc nie martw się. ;)[/quote] eh, jakoś będę musiał przeżyć Quote
Zmysł Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='malagos']Dziś nad naszym domem pojawiła sie wspaniała tęcza, taka wyraźna i spinająca 2 brzegi Ziemi - zupełnie jak wtedy, rok temu, gdy jechałam po Majeczkę do Węgrowa, by "w pół drogi" przejąć sunię od Alpiny :sad: A teraz Majeczka biega po tamtej, szczęśliwszej stronie tęczy....[/quote] przestań:-( Quote
Zmysł Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='tomcug']A ja ciągle myślę, co dzieje się z Alpiną. Tak długo nie ma Jej na forum, brakuje mi bardzo Jej obecności. Ma nadzieję, że to nie jakieś negatywne jakby to powiedzieć...............................[/quote] Szkoda, nie wiadomo, co się dzieje. Mnie też jej brakuje, jej pw: "wuuuuujciuuuu, pomocy...." Eh, mam nadzieję, że wróci Quote
malagos Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Telefonu też nie odbiera, włącza sie sekretarka i nie oddzwania :-( Quote
Zmysł Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='malagos']Telefonu też nie odbiera, włącza sie sekretarka i nie oddzwania :-([/quote] To chyba powinniśmy się martwić:-( Quote
tomcug Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Myślę, że nie chce mieć z dogo nic wspólnego. Coś musiało Ją bardzo zaboleć, Alpina zawsze taka wesoła, gadatliwa, żywiołowa, i bardzo kontaktowa osoba nagle zamilkła. Nie daje mi to spokoju......... Quote
Zmysł Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Gdzieś mi wykasowało jej komórkę. Malagos, jakbyś mogła mi wrzucić na pw-spróbuję do niej zadzwonić Quote
malagos Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 i co, udało się ? Od wczoraj mam bocianka, prawie dorosły, duży i zdrowy. Rodzice mieli 5 młodych, wyrzucili najpierw jednego, nie przeżył, teraz drugiego. Wydaje sie byc ok, ma apetyt, sam je, siedzi w duzej wolierze, nie oswajamy go. A znów był telefon ze wsi, ze kolejny, w innej wsi, wypadł z gniazda, ale jedynak - więc moze przypadkiem wylaciał. Facet zgłaszjący ma go wsadzić z powrotem. Jak jednak rodzice go nie chcą, weźmiemy i tego biedaka. Co roku tak jest :shake: Quote
tomcug Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Zmysł']dzisiaj też, od razu włącza się skrzynka[/quote] Niedobrze. :shake: Quote
Zmysł Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Dzisiaj znów próbowałem, ale cały czas to samo. Chyba możemy zapomnieć o tym numerze Quote
Zmysł Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [quote name='tomcug']Myślę, że Alpina zmieniła numer.[/quote] pewnie tak. na tym numerze odzywa się jednak wciąż głos Alpiny Quote
Bella1 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 A tak brakuje Alpinki , przecież ona jest tu bardzo potrzebna kto bardziej się zatroszczy o te nasze nieszczęsne kudłacze jak nie Ona:shake::shake::shake: Quote
Recommended Posts