Nutusia Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 U mnie w domu - to samo - każdy chce być gwiazdą :) Sesje trzeba robić każdemu psiakowi osobno. Choć w grupie też fajne fotki wychodzą - tyle, że bardziej.... "spontaniczne", bez myślenia o tle, perspektywie, oświetleniu itp. ;) Quote
Florentyna Posted April 1, 2015 Author Posted April 1, 2015 To niesamowite. Miałam okazję widzieć Piankę trzy razy do tej pory - naprawdę bardzo łatwo pokochać tego psiaka. Wspomnienie jej ostatnich sprintów przez działkę z kapciem w zębach poprawia mi nastrój :) Mam do niej ogromną słabość. Quote
Florentyna Posted April 2, 2015 Author Posted April 2, 2015 Niestety niewielki. Miałam jedno zapytanie od Pani z Wrocławia, ale bez ciągu dalszego. No i wcześniej ta Pani z Niemiec, której podziękowałam..... :( Nic więcej się nie działo :( Quote
Florentyna Posted April 2, 2015 Author Posted April 2, 2015 Pianeczka dziś zaszczepiona (wścieklizna) i zaczipowana. Teraz w spokoju czekamy na domek. Quote
papryka Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 W zalączeniu przesyłam fv za Piankę, chipowanie i szczepienie, chip - 50,00 zł, szczepienie - 20,00 zł. Pzdr Quote
asiuniab Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 To niesamowite. Miałam okazję widzieć Piankę trzy razy do tej pory - naprawdę bardzo łatwo pokochać tego psiaka. Wspomnienie jej ostatnich sprintów przez działkę z kapciem w zębach poprawia mi nastrój :) Mam do niej ogromną słabość. za to Jej serducho należy się Jej najcudowniejszy dom, musimy poczekać:) Quote
asiuniab Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 To niesamowite. Miałam okazję widzieć Piankę trzy razy do tej pory - naprawdę bardzo łatwo pokochać tego psiaka. Wspomnienie jej ostatnich sprintów przez działkę z kapciem w zębach poprawia mi nastrój :) Mam do niej ogromną słabość. za to Jej serducho należy się Jej najcudowniejszy dom, musimy poczekać:) Quote
Florentyna Posted April 3, 2015 Author Posted April 3, 2015 Jeśli ktoś ma pomysł i może zrobić bazarek na rzecz dziewczyn (przynajmniej częściowo) będę wdzięczna. Ja chętnie oddam na bazarek ruchomy obraz przedstawiający naturę. Obraz imituje ruch płynącej wody, szum drzew i piękny trel ptaków. Zdjęcia wstawię później. Quote
Florentyna Posted April 4, 2015 Author Posted April 4, 2015 Dziewczyny jak widać dogadały się rewelacyjnie :) Quote
Nutusia Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Uśmiech dziewczęcy - bezcenny! :) A tu z Odim od jola_li - też fajny kumpel i do ferajny bardzo pasujący ;) Ale wiadomo - głaszczące ręce Cioci ważniejsze :) Quote
wieso Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Piekna Pianola na tej miniaturce.......przesylamy wielkanocne pozdrowienia... Quote
Nutusia Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 I tu pozwolę sobie zaprosić na wątek Piankowego współlokatora i... adoratora ;) http://www.dogomania.com/forum/topic/146429-odi-z%C5%82oty-pies-w-pe%C5%82nym-tego-s%C5%82owa-znaczeniu/ Quote
Florentyna Posted April 7, 2015 Author Posted April 7, 2015 Odi piękny :) No i ma chłopak przednie towarzystwo w hoteliku. Nudzić na pewno się nie będzie ;) A Pianeczka nadal sobie spokojnie czeka.... oczywiście na ten właściwy telefon. Quote
Nutusia Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Fakt - towarzystwo doborowe. Kolejna... trójca... chyba nie do końca święta ;) Dobrze, że się nie będzie nudził, bo w poprzednim domu z nudów uciekał i szukał wrażeń w okolicy :( Quote
Florentyna Posted April 7, 2015 Author Posted April 7, 2015 No to trafił w najlepsze z możliwych miejsc :) O towarzystwo nie ma co się martwić. 1 Quote
wieso Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 I Co slychac u naszej pieknotki, przesylamy pozdrowienia.....piekna dziewuszka i taka usmiechnieta..... Quote
Florentyna Posted April 12, 2015 Author Posted April 12, 2015 U Pianki bez zmian. Żadnego domku na horyzoncie... Co nie zmienia faktu, że Pianeczka szczęśliwa, szaleje na działce, tuli się do ludzi. W hoteliku czuje się jak u siebie. To taki już charakter - optymistyczny, pogodny - niezależnie od okoliczności. A że tu jej dobrze, to jest szczęśliwa :) Szkoda, że duża część ludzi nie potrafi tego docenić. Z drugiej strony dla niej musi być ktoś wyjątkowy. Nadal czekamy... Quote
Nutusia Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Ona na szczęście nie wie, że teraźniejszość nie jest docelowa i... nie czeka ;) Quote
Florentyna Posted April 14, 2015 Author Posted April 14, 2015 Był telefon. Dobrze się zapowiadało. A potem weryfikacja i zonk :( Szukamy dalej. Quote
Florentyna Posted April 14, 2015 Author Posted April 14, 2015 Z pewną dozą nieśmiałości zapraszam na mój pierwszy bazarek. Zorganizowałam go dla Pianki, Fanny i kaukaza makowskiego Maksyma. Zapraszam :) http://www.dogomania.com/forum/topic/146442-bazarek-na-rzecz-pianki-fanny-i-kaukaza-makowskiego-ciuchy-damskie-i-buty-ochronne/ Quote
Recommended Posts