Florentyna Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Piszę na prośbę Pawła z papryczkowa, bo dogo mu strajkuje i nie może się chłopak połączyć. Admirał nie podejmie się zrobienia dla Kraba elastycznej protezy. A proteza musi być elastyczna, aby Krabikowi nie siadły zaraz stawy. Paweł rozmawiał dziś z kimś z Politeczniki Warszawskiej, Wydziału oczywiście nie pamiętam, ale brzmiał coś z "troniką", Paweł ma im przesłać zdjęcia kikuta i zobaczymy co dalej. To tak na gorąco :) Jak Pawłowi uda się połączyć, to na pewno napisze więcej. 1 Quote
Nutusia Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Ale dlaczego się nie podejmą? Zmienili zdanie czy są przeszkody techniczne? Quote
papryka Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Nie możemy od kilku dni wcale fotek Kraba zaladowac na dogo. Na fb bez problemu a na dogo wyskakuje blad... Otóż firma Admirał takiej protezy jaką potrzebuje Krab nie jest w stanie zrobić. Nie zrobią elastycznej protezy, która by pracowała razem z łapą. Protezy, które produkują są inne. Nawiązaliśmy kontakt z Politechniką Warszawską która stworzyła niedawno protezę dla psiaka, jesteśmy po wstępnych rozmowach, czekamy na informację od nich. A tu do poczytania: http://www.biuletyn.pw.edu.pl/Odpowiedzialna-uczelnia/Z-zycia-spolecznosci-PW/Bero-juz-chodzi-na-czterech-lapach Quote
konfirm31 Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Pewnie to to: "Maksymalny rozmiar zdjęcia/grafiki to 640x640 pikseli. Większe wstawiamy w formie linka." - mnie też niezmniejszone zdjęcia, przestały się wgrywać :( Quote
Nadziejka Posted November 28, 2015 Author Posted November 28, 2015 Dziekujemy dziekujemy za wiesci kciuki mocno mocno za Krabisiowe stawy nozeczki moze sie uda w politechnice Krabuniu sciskamy mocno mocno za wszystko Kasienko Xibalba milagrosiu serce dziekuje cudnie za bazareczki 1 Quote
Nutusia Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Panowie inżynierowie - do dzieła! W końcu jesteście w światowej czołówce :D Quote
papryka Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Pozdrawiamy z Krabiszonem:) Konfirm dzięki za wskazówki:) faktycznie musiałam zmniejszać fotki:) Quote
konfirm31 Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Nie ma za co :) . Krabeusz na wszystkich zdjęciach wygląda super, a ostatnie z psiarnią pod płotem - mistrzostwo Świata :) Quote
Nutusia Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Rewelacyjna podpłotowa wystawka :D Wszystkim nam tak brakuje słoneczka... Quote
papryka Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Jak tak się podoba to proszę:)))) Stara Gwardia:)) 2 Quote
dorcia2 Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 czekam z niecierpliwości na wieści o nowej nóżce Krabisia i mocno kciuki zaciskam aby wszystko się udało wpłaciłam stałą + grosik jednorazowej dla Krabiszonka zdjęcia towarzystwa spod płotu cudne Quote
Mysza2 Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Ale się uśmiałam:) :) Cudne zdjęcie:) :) A Krabiszon w samym środku 1 Quote
Nadziejka Posted December 2, 2015 Author Posted December 2, 2015 Ale cudne ale przecudne serduszeczka hoho pod ploteczkiem sie lasuja cuda cuda juz jestem i dzis wplacilam za miesiac listopad z deklaracji stalych na koncie stalych zostalo 80zl przyszly pieniazeczki od cudnej dorci2 40 zl dziekuje pieknie za wszystko dziekuje jaskoleczki Quote
Xibalba Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Dzień dobry :) Przypomnę o bazarku m.in. dla Krabika, gdyby któryś z jego fanów jeszcze tam nie dotarł :) http://www.dogomania.com/forum/topic/333959-ekspresowy-bazarkowy-miszmasz-dla-frodo-i-kraba-uwaga-dodany-pendrive-vol-2-do-08122015-do-godziny-2200/#entry16650922 Zapraszamy! 1 Quote
agat21 Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Mam trochę zaległości karbiczkowych, ponadganiam jak najszybciej. Przepraszam Karbusia, ale trochę masakryczny mam czas teraz.. Quote
Nadziejka Posted December 4, 2015 Author Posted December 4, 2015 Wszelkiedo najlepsiutkiego Krabeuszku cioteczkom wszystkim stokroc i hoteliczkowi slemy dziekujemy deklaracyjka przyleciala od cioci Anuli i Bogusik 20 zl za grudzien dziekuje dziekuje Quote
Nadziejka Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 Zagladamy serduchem dziekujemy pozdrawiamy Krabuniatko sciskamy goracooooo jak tam co tam jak z ta protezka papryczko? doszly wplaty od cioteczek yucca za grudzien stala 10 zl dziekuje opieknie jednorazowa prezencik od cioci bakusiowa dziekuje sercem 20 zl jest tez wplata od cioci agat21 ale ale najpierwej pytam cioie agatke na pw , czy to za bazarusio czy to deklaracyjka dla niunia Quote
papryka Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Póki co nadal czekamy na odzew z Politechniki. Pozdrawiamy 1 Quote
Nadziejka Posted December 9, 2015 Author Posted December 9, 2015 Dziekuje pieknie ciociu agat21 za deklaracyjki dla Krabunia 40 zl za dwa miesiace wrzesien i pazdziernik , stala , dziekuje dziekujemy za zdjateczka cudne hoteliczku przyszla deklaracja od kochanej ewu za dwa miesiace 40 zl dziekuje cudnie dziekuje serduszka za odwiedzinki dostalalm wiesci od Patrycji p chwilka politechnika zrobi dla Krabunia protezke koszt ok 1500 zl do 2000 zl odpowiedz trzeba dac dzis Patrycja pisze ze cale przedsiewziecie bedzie koordynowac weterynarz wspolpracujacy z Politechnika na Pulawskiej dzis trzeba koniecznie dac odpowiedz ... Quote
Nadziejka Posted December 9, 2015 Author Posted December 9, 2015 Nie uzbieramy takiej sumy nie wiem co mam zadecydowac... edit Patrycja dzwoni mowi , ze na fb bedzie zbierany pieniazek dla Krabunia przez Fundacja Roka pomoze zbierac na fb na te proteze koszt jest b duzy ale na fb moze bedzie pomoc Pan Pawel umowi sie i podjedzie z Krabuniem do weta przy Politechnice zgodzilam sie p chwilenka aby na fb powstal ten watek pomocowy Fundacyjny dla Krabunia na proteze 1 Quote
Xibalba Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Ewuniu, pieniądze ogromne, ale w FB jest siła i tutaj na dogomani o Krabie wszyscy pamiętają. Musi być dobrze. Trzymam mocno kciuuuuuki! Quote
agat21 Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Musi się uzbierać na protezkę dla chłopaka, choć to rzeczywiście suma ogromna. Ale damy radę :) Quote
Recommended Posts