Xibalba Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Bardzo proszę :) http://olx.pl/oferta/krabik-niebanalny-pies-dla-niebanalnych-ludzi-CID103-ID9BvcT.html Dzięki :) zapisuję link, przed weekendem coś zmontuję, oby tylko net był Pozdrowienia dla Krabika@ 1 Quote
Figunia Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Krabiku, czuję ból, gdy patrzę na twoją biedną łapkę... Kochany, piękny psiak z niego! Ciocie, czy nie wiecie co dzieje się z Ewunią??? Nie wchodzi na Dogo od 29 kwietnia... Quote
Figunia Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 "Użytkownik ewagonzales nie może otrzymywać nowych wiadomości" - taki mniej więcej komunikat mi się pojawił, gdy chciałam wysłać Ewie PW... Quote
maarit Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 "Użytkownik ewagonzales nie może otrzymywać nowych wiadomości" - taki mniej więcej komunikat mi się pojawił, gdy chciałam wysłać Ewie PW... Taki się pojawia przy zapchanej skrzynce... chyba Quote
papryka Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Ewunia gdzieś na wyjeździe była - smsowałyśmy dwa dni temu, powinna niedługo się pojawić na wątku. Quote
Nadziejka Posted May 8, 2015 Author Posted May 8, 2015 Dziekuje hoteliczku cudny przecudny za calunka opieke za serce wilkie ogromne dla tych wszystkich bidaczkow dziekujemyyyyyy Krabunio cudny jegomosciunio przecudny radosny bezpieczny zyje nareszczie zyje kochany ! az sie czlek smieje od ucha do ucha jak widzi takie zycie cudne i spokojne lapeczkowe Dziekuje stokroc za wplaty dziekuje i klanaimam wszystkim cioteczkom zaraz wpisze uzupelnie wyslalm za hoteliczek 350 zl z deklaracji jednorazowych a na jedzonko i szczepienie wyslalm 100 zl od gonziaczkowa Quote
Nadziejka Posted May 8, 2015 Author Posted May 8, 2015 ja dziekuje stokroc za wszystko cudne dla Krabika dziekuje dziekuje ogromnie juz pomalu wszystko musze uzupelnic te wszelkie zaleglosci na watku i na bazareczkach zaraz kochani powpisuje czekamy na wyniki badan Krabiczowych trzymajmy sciskajmy kciuki ile silNie moge sie napatrzec na te cudne zdjateczka Krabunkowe achhhhhh cudne serce sie raduje io spiewac sie chce odrazu ze tyle serc wyratowanych dziekujeeeee deklaracji jednorazowych bylo 946 zl minus - 350 zl za hotelik kwiecien zostalo 596 zl zostaje z jednorazowych 596 zl Quote
Nadziejka Posted May 9, 2015 Author Posted May 9, 2015 Zapraszam serdecznie na bazarus dla trzech serduszek Krabunio, Frodzio i Maks http://www.dogomania.com/forum/topic/146868-srebrne-cudne-kolczyki-perfumydezodorroksiazkislodycze-dla-krabcia-frodzia-od-kasi-i-maksia-od-cioci-tambdo-23-maja-g2200/ Krabuniu no nie moge napatrzec jak cudnie na trawce z kolezanka z koleguniami ach dziekujee dziekuje Quote
konfirm31 Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Zapraszam serdecznie na bazarus dla trzech serduszek Krabunio, Frodzio i Maks http://www.dogomania.com/forum/topic/146868-srebrne-cudne-kolczyki-perfumydezodorroksiazkislodycze-dla-krabcia-frodzia-od-kasi-i-maksia-od-cioci-tambdo-23-maja-g2200/ Krabuniu no nie moge napatrzec jak cudnie na trawce z kolezanka z koleguniami ach dziekujee dziekuje Właśnie tak. Jak się pamięta, jak było i widzi -jak jest :) Quote
Nadziejka Posted May 10, 2015 Author Posted May 10, 2015 Witam sie z serdecznosciami z serca plynacymi sa wplaty za miesiac maj od drogich cioteczek pieknie dziekuje i klanaim agat21 20 zl dziekuje cudnie Mysza2 5 zl dziekuje slicznie dorcia2 20 zl dziekuje ciociu stokroc Anula i Bogusik 20 zl dziekuje pieknie Quote
papryka Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Ewuniu wizyta u weta: 25,00 zł szczepienie, 30,00 zł badanie laboratoryjne. Pozdrawiamy Quote
Mysza2 Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Tak sobie przyszłam jeszcze raz na zdjęcia Krabiszona popatrzyć:):) Quote
Xibalba Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Ja też zaglądam do Krabika wieczorem. Malutka cegiełka dla Krabika przelana. O ogłoszeniach też pamiętam....:) I oczywiście trzymam kciuki za naszego Lorda :) Quote
Figunia Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Też zaglądam do Piesia, dobre słowo rzucam i głaszczę :) Quote
Nadziejka Posted May 16, 2015 Author Posted May 16, 2015 Ewuniu wizyta u weta: 25,00 zł szczepienie, 30,00 zł badanie laboratoryjne. Pozdrawiamy Dziekuje slicznie wiec 55 zl razem to na karme zostalo Patrysiu 45 zl czy doslac kochana jeszcze ? pozdrawiam i sciskam mocno mocno sa wplaty od kochanych dziewczyn nowe juz zaraz wszystko wstawie dziekuje stokroc dziekuje Kasia Xibalba 10 zl Dexterka stala maj 10 zl yucca stala maj 10 zl Lida stala 50 zl na dzis jest z deklaracji stalych 815 zl! Quote
papryka Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 Krabcio pozdrawia, chłopak ma się dobrze:) Wczoraj przybył do nas nowy psiak Tito - Krabcio próbował ustawiać nowicjusza:) zdecydowanie czuje się jak u siebie w domu:) niżej kilka fotek i fv: 278/2015 - antybiotyk kolejny dla Krabcia (50,00 zł), wynik badania laboratoryjnego - jak widać z opisu łapy tylne - brak grzybów, przednie - wzrost grzybów, fv 267/2015 105,00 zł z czego koszty Krabcia: 30,00 zł badanie laboratoryjne, 25,00 szczepienie (55,00 zł). Pozdrawiamy Quote
Recommended Posts