Hope2 Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 i taka minkę jeszcze zrobię doopa tam...se na czoło naplułem, a i tak kółek nie da.... nie będę błazna z siebie robił-poleże sobie 1 Quote
Hope2 Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 i tylko pokurcze dzisiaj nieszczęśliwe-bo nie mogą się z chłopakami bawić. Bo bulbo i subtelność, to wykluczające się pojęcia. Jak zamiast piłki złapał moją nogę, to mi sie gwiazdki w oczkach objawiły. Jamnik jak jamnik-od chłopaków z daleka, ale Dziadek? on będzie biegał. będzie piłkę zabierał (nie ważne,że nijak nie da rady), on będzie ich bił! będzie się na nich wydzierał! o ile jeszcze z Hadesem może się ganiać, o tyle z Bulbem żartów nie ma :( tyle już razy potelepał Dziadkiem-tyle razy bure obaj dostali i co? psińco! się Wrocławiaki bić będą i koniec! więc na czas dzikich harców Dziadek musi być w domu, jamnik sam sie ewakuuje, Tolusiowi to rybka co szczyle robią....ale i tak woli kanapę od gonitw i wrzasków... za to Bulbo jest w końcu kompanem do zabawy dla Hadesa- gabarytowo podobni, zawziętością-bliźniacy, szybkością...no, wytrwałościa Bulbo nadrabia, a i co raz szybszy jest na kółkach....zwinność musi poprawić (znaczy się-zakumać gabaryty wózka)...aż miło patrzeć jak się ganiają, przekrzykują, nawołują, jak się autentycznie śmieją do siebie... i ok, pochwalę się-serce rośnie jak widze, jak mój Hades pilnuje,żeby Bulbiak się nie przewrócił, jak łapie zębami za wózek, jak się kólka zahaczą, jak piłke oddaje, kiedy Bulbo dłuższy czas nie może go dogonić....ech...co by tu mówić-kocham to moje stadko futrzaste nad zycie :D 3 Quote
Hope2 Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 i znów wracam, bo zapomniałam podziękować za zyczenia...cóż starość nie radość ;) Pięknie dziękuję za pamięć <3 Quote
mari23 Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 Aniu kochana, wielkie dzięki za fotki i sprawozdanie :) Dobrze ma Bulbiczek u Ciebie, ja też bym sobie tak na wsi chętnie odpoczęła jak on :) Z konta Fundacji Help Animals zakupiony został jeszcze jeden worek karmy (Fundacja ciut dopłaciła aby starczyło - dziękujemy! :)). Jeszcze ode mnie spóżnione, ale bardzo, bardzo gorące życzenia zdrowia, sił i pogody ducha !!! mam informację, że karma dzisiaj dotarla do Bulbo :) nadrobiłam zaległości, pośmiałam się i popłakałam na przemian....a ta fotka z "bańką" po prostu świetna :) 1 Quote
anica Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 i znów wracam, bo zapomniałam podziękować za zyczenia...cóż starość nie radość ;) Pięknie dziękuję za pamięć <3 .. a można o Tobie ... Nie pamiętać? Quote
Hope2 Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Jeszcze ode mnie spóżnione, ale bardzo, bardzo gorące życzenia zdrowia, sił i pogody ducha !!! mam informację, że karma dzisiaj dotarla do Bulbo :) nadrobiłam zaległości, pośmiałam się i popłakałam na przemian....a ta fotka z "bańką" po prostu świetna :) właśnie-karma...wiedziałam,że coś miałam wczoraj jeszcze napisac...i zapomniałam....zasnęłam przy lapku...ech, doba zdecydowanie jest za krótka.... Pięknie dziękuję w imieniu głodomora. Chwilowo karma jest zabunkrowana w szafie, dociśnięta kanapą (czy to dobry pomysł okaże się na dniach ;) ), na razie je zakupioną w lipcu. Tak czy inaczej-mam genialną szajkę złodziejską-chyba najzdolniejszy jest Hades-otwiera lodówkę i wyciąga kolegom z półek wszystko, potrafi też zniknąć obiad z kuchenki....Bulbo mu dzielnie kibicuje-wczoraj miał kółka w domu (on sobie chodził, a ja na kartce konieczne przeróbki i przesunięcia mebli notowałam), ale jego mina pt "no idź już sobie! mam plan!" była genialna. Oczywiście na celowniku jedzonko ze stołu-z kółkami da się je zwędzić przecież ;) Za to na dworze uczę go pracować noskiem-chowam smaczki w różne miejsca i każę szukać-musimy być wtedy sami,żeby Hades go nie okradł ... no i nie ułatwiam chłopakowi życia-a to trzeba się wyciągnąc,żeby zjeść ciacho ukryte w pęknięciu pnia, a to pokombinować jak z plastikowej butelki je wyciągnąć...krzyku co nie miara, ale niech się uczy myślenia, na dobre mu to wyjdzie ;) Sebek dzisiaj polazł z nim na spacer-szybko wrócili, pytam, co się stało-może Ksiaże znudził się kółkami?niee-ludzie się gapią! i palcami ich pokazują! a on się nie zgadza! poszli jak się ludzie rozeszli... Quote
Hope2 Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 nie wiem komu dziękować...czekam na przesyłki bazarkowe, kurier dzwoni, za chwilkę dojedzie...ufff ciężka ta przesyłka...otwieram i oczka przecieram-caluśkie 2 worki karmy! bosch premium...nadawcy niet...i komu dziękować? może nadawca się przyzna? Quote
Nadziejka Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Piekniosci :) :) prosze wycalunkowac od ciotecki gonziczkowej wszystkie lapenki sciskam pozdrawiam ogromnie jak cudnie ze jakies dobre duszucki karme przyslaly hohoooo :) Quote
anica Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Aniu, przepraszam że wklejam u Bulbo ale obiecałam Magdzie że zrobię to dzisiaj ... a gdzieś mi wątek Magdy wcięło :( proszę wklej mi wątek ... ale te rachunki u Magdy... Plissss :) Quote
Zosia123 Posted August 6, 2015 Author Posted August 6, 2015 Aniu to karma zamówiona przez Fundację Dwa plus Cztery :) Jak masz jeszcze rachunek to podaj mi proszę, ile kosztowała. Quote
Hope2 Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Aniu to karma zamówiona przez Fundację Dwa plus Cztery :) Jak masz jeszcze rachunek to podaj mi proszę, ile kosztowała. Tak Zosiu, wiem,że jedna karma jest z fundacji, mam rachunek, tylko w te upały na pocztę sie nie dowlokę (rower mi tylko został, reszta się spsuła). Nie z moim durnym sercem...mogę skan wrzucić, mogę zdjęcie faktury wstawić, oryginał wyślę jak sie ochłodzi na tyle,żebym nie padła gdzieś po drodze. Czy pozostałe 2 worki też są z fundacji? przy nich rachunku nie było-ani faktury, ani paragonu...jak coś, to dzwon na numer 609-107-604 Quote
Zosia123 Posted August 8, 2015 Author Posted August 8, 2015 Aniu nie potrzebuję oryginału, spokojnie, siedź w domu :) Za ten pierwszy worek już uzupełniłam rozliczenie, on jest za resztkę pieniędzy z konta SHA. Natomiast te dwa worki są z konta Fundacji 2 + 4 i ten wydatek mnie interesuje; jak nie masz faktur, to napiszę do Irka. Quote
Hope2 Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Nie, do tych 2 worków nawet paragonu nie ma :( Ale za to zagadka 2 woków karmy rozwiązana-dziękuję w imieniu Księciunia (bo on ma focha, bo upał....) 1 Quote
Nadziejka Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Hopiaczkuuu wygrallam huraaaaaa wygrallam na bazareczku dla Koraliczka wygrallam sume 34 zl na dowolnego pisuninia ktorego wybiore http://www.dogomania.com/forum/topic/147836-koniec-rozliczam-kup-cegie%C5%82k%C4%99-dla-koralika-i-pom%C3%B3%C5%BC-wybranemu-przez-siebie-psiakowi-do-2307-g2200/page-4 wybrallam serce Bulbinka Twojego slijcie prosze numer konta ciocia Rubik przeleje pieniazki 1 Quote
Kama202 Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Przepraszam za offa. Proszę, wchodźcie na bazarek z mojej sygnaturki. Bazarek jest dla Ulv w całości. Sytuacja u Niej jest TRAGICZNA! Dług w samych tylko lecznicach niedługo osiągnie kwotę blisko 10 tys.zł. O innych długach nie wspomnę. Dogomaniacy! Ona to robi dla nas! Pomóżmy Jej! Bazarek będzie przedłużony, można wstawiać swoje fanty (pośredniczę w zakupach ja i cancer43) Quote
Zosia123 Posted August 9, 2015 Author Posted August 9, 2015 Hopiaczkuuu wygrallam huraaaaaa wygrallam na bazareczku dla Koraliczka wygrallam sume 34 zl na dowolnego pisuninia ktorego wybiore http://www.dogomania.com/forum/topic/147836-koniec-rozliczam-kup-cegie%C5%82k%C4%99-dla-koralika-i-pom%C3%B3%C5%BC-wybranemu-przez-siebie-psiakowi-do-2307-g2200/page-4 wybrallam serce Bulbinka Twojego slijcie prosze numer konta ciocia Rubik przeleje pieniazki Ewuniu, Bubiczek ślicznie dziękuje!!! :D :D Oto numer konta: Fundacja Dwa plus Cztery 35 1940 1076 3137 8042 0000 0000 Z dopiskiem: Datek na cele statutowe fundacji - DLA BULBO 1 Quote
Nadziejka Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Wkleilam juz ten num konta Zosienko na bazarus dla Koraliczka Quote
Hope2 Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Ewuniu, jeszcze raz dziękuję w imieniu Bulbiatego Rozdartego-bo "chceeeee" albo "nie chceeee" Quote
Nadziejka Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Na zdrowko Hopiaczku na zdrowko Zosiu123 jak doleca pieniazki to potwoerdz prosze na tym bazareczku dziekujee http://www.dogomania.com/forum/topic/147836-koniec-rozliczam-kup-cegie%C5%82k%C4%99-dla-koralika-i-pom%C3%B3%C5%BC-wybranemu-przez-siebie-psiakowi-do-2307-g2200/page-4#entry16331903 Quote
Hope2 Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Na zdrowko Hopiaczku na zdrowko Zosiu123 jak doleca pieniazki to potwoerdz prosze na tym bazareczku dziekujee http://www.dogomania.com/forum/topic/147836-koniec-rozliczam-kup-cegie%C5%82k%C4%99-dla-koralika-i-pom%C3%B3%C5%BC-wybranemu-przez-siebie-psiakowi-do-2307-g2200/page-4#entry16331903 :) dziękuję ;) i aż mnie się wspomniało,że dzisiaj ino kilka śliweczek i jabłuszko wszamałam...idę coś na ząb wrzucić, bo mi się brzusio odzywa... Quote
Nadziejka Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Pozdrawiam serduchem calunkie Hopiaczkowo upal upal ..idz ty upal precz juz o matuniu .... Hopiaczki trzymajcie zdrowo i spokojnie Quote
Hope2 Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Pozdrawiam serduchem calunkie Hopiaczkowo upal upal ..idz ty upal precz juz o matuniu .... Hopiaczki trzymajcie zdrowo i spokojnie Ewcia, jakie spokojnie? jak się dzieje, jak pyskuja, fochają się i obrażają-wiemy,że żyjemy :) Książę obrażony od wczorajszej nocy, bo dowiedział się,że nie ma sprawiedliwości na świecie,że nie może robić tego co chce,że nie dam mu wszystkiego co chce,a zwłaszcza kota, bo kot jest mój i zeżreć go nie dam. I za każdym razem jak paszczę otwierał (żeby wątpliwości nie było-po to by zamordować), odpychałam go niezbyt subtelnie z komendą "zostaw!" chyba z godzinę trwało,zanim na śmierć się nie obraził, i tylko ślinka mu leciała jak się na koty lampił i złym okiem na mnie spoglądał, jakby mówił "a weź wy....j do domu, ja ty z kotami se pogadam"... 1 Quote
Nadziejka Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 lo matuluuuuu toc ksieciunio ku pozeraniu jezd gotowww???? o masz ci losa kabanosa a tu pozory myla ze niby Ksieciunio ze ugladzony cudny pycholinek ze kocha ptaszki myszki i wiewiorki .... a tu masz ! kilim koteckowi chcial .... o jejuuuuuuuuuuuu ale ale dobrze ze Mamunka Hopiaczkowa czuwa pozdrawiam sciskam ogromnie Quote
Zosia123 Posted August 11, 2015 Author Posted August 11, 2015 Na zdrowko Hopiaczku na zdrowko Zosiu123 jak doleca pieniazki to potwoerdz prosze na tym bazareczku dziekujee http://www.dogomania.com/forum/topic/147836-koniec-rozliczam-kup-cegie%C5%82k%C4%99-dla-koralika-i-pom%C3%B3%C5%BC-wybranemu-przez-siebie-psiakowi-do-2307-g2200/page-4#entry16331903 Dziękuję Ewciu :) Potwierdzę jak dopytam w Fundacji - to może ciut potrwać, bo pieniążki nie lecą na moje konto :) Quote
Zosia123 Posted August 12, 2015 Author Posted August 12, 2015 Obydwa worki karmy kosztowały 164 zł - dopisuję w rozliczeniu. Quote
Recommended Posts