Jump to content
Dogomania

Książę Bulbo odszedł za TM :( Bardzo dziękujemy kochanej Hope za piękny ostatni okres życia dziadeczka! PROSIMY O DEKLARACJE DLA NASTĘPNEGO STARUSZKA!

Recommended Posts

Posted

Niedzielnie odwiedzam :)... czy widzicie że boczki Księciunia są okrąglejsze?

jeszcze niech się ulv doturla zobaczyć na żywo...a na razie...Książę je :)

Posted

Nasz Reks dostaje coś takiego w zastrzykach w okolicach kręgosłupa.

Może też Bulbowi coś takiego można podawać. Ale wydaje mi się, że na razie trzeba zaczekać, może jeszcze odżyje.

szczypka.JPG

Posted

Też będę tu zaglądać. Jarmarczne wątki opuszczam; nie chcę mieć nawet pisemnego kontaktu z ludźmi, którzy szukają ofiar, żeby móc wylewać swoją żółć i pomyje (niestety, jak dotąd bezkarnie). Księciunio coraz piękniejszy 50przytula.gif

Posted

Też będę tu zaglądać. Jarmarczne wątki opuszczam; nie chcę mieć nawet pisemnego kontaktu z ludźmi, którzy szukają ofiar, żeby móc wylewać swoją żółć i pomyje (niestety, jak dotąd bezkarnie). Księciunio coraz piękniejszy 50przytula.gif

I sznupki som :) faajnie :)

Wiecie laski-wiosna idzie, to i o wyglad trza zadbać ;)

Posted

Witamy kochane Ciocie :)

Bulbiku śliczny jesteś <3

i jaki słodziak! nic tylko by mordeńkę do całowania podstawiał! w nocy ładuje mi się na łóżko-nie wazne,że juz tam jest i Tolo i Hades, maluchy też czasem przychodzą-on TEŻ CHCE... TZ sie śmieje,że jeszcze trochę i mnie futrzaści z łóżka wykopią na amen ;)