DORA1020 Posted November 25, 2015 Author Posted November 25, 2015 A ja opłaciłam odświeżanie przez 7 dni codziennie :) Witaj Elżbieta, Dziękujemy za wybranie Pakietu Odświeżeń. Twoje ogłoszenie będzie teraz codziennie odświeżane - raz na dobę, przez 7 dni (zaczynając od dzisiaj). Na jakie miasto? Quote
elik Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Na jakie miasto? Na Kraków. Nie wiem jak wyróżnić ogłoszenia na inne miasta, bo w zakładce Mój OLX mam tylko ogłoszenie na Kraków. Czy wiecie jak można by wyróżnić ogłoszenie na Wrocław i Warszawę ? Quote
Ingrid44 Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Jesli chodzi o koszty transportu to oczywiscie ze pomozemy. Jak będzie dobry domek to tez sam sie dołoży. Hoshi ma racje. Quote
DORA1020 Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 Na Kraków. Nie wiem jak wyróżnić ogłoszenia na inne miasta, bo w zakładce Mój OLX mam tylko ogłoszenie na |Kraków. Czy wiecie jak można by wyróżnić ogłoszenie na Wrocław i Warszawę ? Ja wyrozniam na rozne miasta zobacze czy uda mi sie zmienic to wyroznione na Krakow------ na Wroclaw czy Warszawa. Niestety finansowo nie dam rady wyroznic na wszystkie miasta Quote
elik Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Ja wyrozniam na rozne miasta zobacze czy uda mi sie zmienic to wyroznione na Krakow------ na Wroclaw czy Warszawa. Niestety finansowo nie dam rady wyroznic na wszystkie miasta Jeśli uda Ci sie przekierować wyróżnienie na inne miasto, to ja wyróżnię na Kraków. Kto zasponsoruje wyróżnienie na jeszcze jedno miasto ? Bryś miałby wtedy wyróżnienia na wszystkie miasta. Quote
DORA1020 Posted November 27, 2015 Author Posted November 27, 2015 Jeśli uda Ci sie przekierować wyróżnienie na inne miasto, to ja wyróżnię na Kraków. Kto zasponsoruje wyróżnienie na jeszcze jedno miasto ? Bryś miałby wtedy wyróżnienia na wszystkie miasta. Niestety nie mozna zmienic na inne miasto Brys ma wyroznione na Krakow w olx do 25 grudnia. trzeba jeszcze na Warszaw i Wroclaw Quote
Ingrid44 Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Dora, jeśli możesz to załóż pieniążki i zrób wyróżnienie na Wrocław i Warszawę. Mój brat wyśe Ci pieniążki ale dopiero w przyszłym tygodniu bo wyjechał Ile trzeba wysłać ? Quote
DORA1020 Posted November 28, 2015 Author Posted November 28, 2015 Dora, jeśli możesz to załóż pieniążki i zrób wyróżnienie na Wrocław i Warszawę. Mój brat wyśe Ci pieniążki ale dopiero w przyszłym tygodniu bo wyjechał Ile trzeba wysłać ? Na 2 wyroznione 16zl Quote
Ingrid44 Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Dzięki Dora. Poproszę brata żeby wysłał 32 zł to będzie na drugi raz. Proszę wyślij mi numer swojego konta na PW. Quote
teresaa118 Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Dla Brysia poszla stala na grudzien Quote
elik Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Dla Brysia poszla stala na grudzien Dzięki :) Dam znać jak zamelduje się na koncie. Edit Wstąpiłam do banku, żeby sprawdzić czy ktoś coś wpłacił dla Brysiaka, a tu widzę, że Twoja wpłata już jest na koncie Brysia :) Bardzo serdecznie dziękujemy :) Quote
elik Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Dzisiaj na konto Brysia wpłynęło 50,00 zł od Pani Justyny K. z Koziegłowy:D Bardzo serdecznie dziękujemy :) Quote
DORA1020 Posted November 30, 2015 Author Posted November 30, 2015 Zrobilam na Wroclaw na olx dzisiaj wyroznilam jutro zrobie na Warszawe na jakie miasta mozna jeszcze zrobic? Quote
Murka Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 U Brysia wszystko ok. Bardzo zważniał i rozszczekał się na ogrodzie - stróż z niego, że hej :) największymi wrogami są psy za płotem :) Rozliczenie za listopad: -360 zł hotelowanie Quote
elik Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 U Brysia wszystko ok. Bardzo zważniał i rozszczekał się na ogrodzie - stróż z niego, że hej :) największymi wrogami są psy za płotem :) Rozliczenie za listopad: -360 zł hotelowanie To znak, że już się całkowicie odnalazł w nowej rzeczywistości :) Przed chwilą zrobiłam przelew na 360,00 zł. Jutro kwota powinna być na Twoim koncie. Quote
Ingrid44 Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Milo słyszeć ze Brys ma sie dobrze i czuje sie u siebie. :) Quote
elik Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Milo słyszeć ze Brys ma sie dobrze i czuje sie u siebie. :) I że nareszcie jest syty i nic mu nie grozi :D Quote
Ingrid44 Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Dora, brat (Tomasz) mial wyslac Ci 40 zl na wyroznienia ogloszen. Mam nadzieje ze juz dostalas. Dla mnie nie oplaca sie wysyalc malych sum do Polski bo oplata jest bardzo duza. Quote
elik Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Dodtsłam dzisiaj takie zapytanie na adres e-mail. "witam jaka jest historia tego pieska? czy ma czesty kontakt z kotem?jak ze szczepieniami? czy ma chipa? skoro jest on mieszanka australijskiego owczarka, to czy wymaga codziennej duzej aktywnosci?" Czemu ja go otrzymałam, a nie Murka ? Pewnie dlatego, że na niektórych portalach nie da się wpisać nr telefonu i adresu e-mail w treści ogłoszenia i nie da się zmienić adresu e-mail - jest taki, jaki wpisano przy rejestracji. Pisownia autentyczna. Co odpowiedzieć ? Quote
elik Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Po konsultacji z Murką odpisałam tak: Historia Brysia jest bardzo smutna, jak w przypadku wielu skrzywdzonych przez ludzi zwierząt. Niby miał opiekuna, ale ten kompletnie się Brysiem nie zajmował. Nie troszczył się o zapewnienie podstawowych potrzeb, jak jedzenie, picie, czy schronienie przed deszczem, zimnem, nie mówiąc już o zaspokojeniu potrzeby kontaktu z człowiekiem. Bywało, że przez kilka dni nie był ani karmiony, ani wyprowadzany. Bryś jest psem bardzo przyjaznym dla innych psów. Obecnie przebywa w hoteliku, gdzie są także koty więc kontakt z nimi ma codziennie i nie wykazuje wobec nich żadnej agresji. Uwielbia ludzi, a zwłaszcza dzieci. Jest zaszczepiony, wysterylizowany, nie zaczipowany, ale to żaden problem. W razie, gdyby była to jedyna przeszkoda, możemy go zaczipować. Nie mamy pewności czy Brysiu jest mieszanka owczarka australijskiego0, na pewno z wyglądu jest bardzo podobny do tego psiaka. Nie wymaga więcej ruchu, niż każdy młody psiak. Więcej informacji o Brysiu może Pani uzyskać od właścicielki hoteliku, w którym Brysiu obecnie przebywa, Pani Katarzyny nr tel. 503-683-050. Myślę, że nie należało zwlekać z odpowiedzią, bo skoro pani siedzi przy kompie i szuka psiaka, to lepiej nie zwlekać z odpowiedzią. A może to ten DOM :) Jak nie,to będziemy szukać dalej, ale żadnego zainteresowania nie należy pozostawić bez odpowiedzi. Quote
DORA1020 Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 Dora, brat (Tomasz) mial wyslac Ci 40 zl na wyroznienia ogloszen. Mam nadzieje ze juz dostalas. Dla mnie nie oplaca sie wysyalc malych sum do Polski bo oplata jest bardzo duza. Dzieki Ingrid.....:) skoro wyslal to napewno sa ja nie mam konta internetowego,bo zeby zalozyc trzeba jednorazowo zaplacic,wiec od dawna ganiam do banku. Brys ma wyroznione na Krakow /elikj rowniez wyroznila i widzialm 3 tys. wejsc/ na Wroclaw i na Warszawe Quote
DORA1020 Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 Jesli Brys znajdzie dom,chcialbym miec kontakt z przyszlym ds ,jeszcze przed wizyta pa ciesze sie,ze w koncu cos ruszylo Quote
elik Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Pani mieszka w Koninie - około 420 km od hoteliku. Chyba nic z tego nie będzie. Pani podziękowała za informacje o piesku, jak napisała.Widocznie uznała, że to za daleko. Szukamy dalej. Quote
Tyśka) Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Ja z kolei dostałam smsa, że mam nowe zapytanie o Brysia... a tu elik dostała maila. nie wiem czemu tak :P Szkoda, że Bryś nadal musi szukać domu... Quote
Recommended Posts