Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja opłaciłam odświeżanie przez 7 dni codziennie :)

logo.png?v=5

bg-2.png

Witaj Elżbieta,

icon-refresh-2.png

Dziękujemy za wybranie Pakietu Odświeżeń.

Twoje ogłoszenie będzie teraz codziennie odświeżane - raz na dobę, przez 7 dni (zaczynając od dzisiaj).

Na jakie miasto?

Posted

Na jakie miasto?

Na Kraków.

Nie wiem jak wyróżnić ogłoszenia na inne miasta, bo w zakładce Mój OLX mam tylko ogłoszenie na Kraków.

Czy wiecie jak można by wyróżnić ogłoszenie na Wrocław i Warszawę ?

Posted

Na Kraków.

Nie wiem jak wyróżnić ogłoszenia na inne miasta, bo w zakładce Mój OLX mam tylko ogłoszenie na |Kraków.

Czy wiecie jak można by wyróżnić ogłoszenie na Wrocław i Warszawę ?

Ja wyrozniam na rozne miasta

zobacze czy uda mi sie zmienic to wyroznione na Krakow------ na Wroclaw czy Warszawa.

Niestety finansowo nie dam rady wyroznic na wszystkie miasta

Posted

Ja wyrozniam na rozne miasta

zobacze czy uda mi sie zmienic to wyroznione na Krakow------ na Wroclaw czy Warszawa.

Niestety finansowo nie dam rady wyroznic na wszystkie miasta

Jeśli uda Ci sie przekierować wyróżnienie na inne miasto, to ja wyróżnię na Kraków.

Kto zasponsoruje wyróżnienie na jeszcze jedno miasto ? Bryś miałby wtedy wyróżnienia na wszystkie miasta.

Posted

Jeśli uda Ci sie przekierować wyróżnienie na inne miasto, to ja wyróżnię na Kraków.

Kto zasponsoruje wyróżnienie na jeszcze jedno miasto ? Bryś miałby wtedy wyróżnienia na wszystkie miasta.

Niestety nie mozna zmienic na inne miasto

Brys ma wyroznione na Krakow w olx  do 25 grudnia.

trzeba jeszcze na Warszaw i Wroclaw

Posted

Dora, jeśli możesz to załóż pieniążki i zrób wyróżnienie na Wrocław i Warszawę. Mój brat wyśe Ci pieniążki ale dopiero w przyszłym tygodniu bo wyjechał

Ile trzeba wysłać ?

Posted

Dora, jeśli możesz to załóż pieniążki i zrób wyróżnienie na Wrocław i Warszawę. Mój brat wyśe Ci pieniążki ale dopiero w przyszłym tygodniu bo wyjechał

Ile trzeba wysłać ?

Na 2 wyroznione 16zl

Posted

Dla Brysia poszla stala na grudzien

Dzięki :) Dam znać jak zamelduje się na koncie.

Edit

Wstąpiłam do banku, żeby sprawdzić czy ktoś coś wpłacił dla Brysiaka, a tu widzę, że Twoja wpłata już jest na koncie Brysia :)

Bardzo serdecznie dziękujemy :)

gif%252520%2525C5%25259Ble%252520serdudz
Posted

U Brysia wszystko ok. Bardzo zważniał i rozszczekał się na ogrodzie - stróż z niego, że hej :) największymi wrogami są psy za płotem :)

Rozliczenie za listopad:

-360 zł hotelowanie

Posted

U Brysia wszystko ok. Bardzo zważniał i rozszczekał się na ogrodzie - stróż z niego, że hej :) największymi wrogami są psy za płotem :)

Rozliczenie za listopad:

-360 zł hotelowanie

To znak, że już się całkowicie odnalazł w nowej rzeczywistości :)

Przed chwilą zrobiłam przelew na 360,00 zł. Jutro kwota powinna być na Twoim koncie.

Posted

Dodtsłam dzisiaj takie zapytanie na adres e-mail.

"witam
jaka jest historia tego pieska? czy ma czesty kontakt z kotem?jak ze szczepieniami? czy ma chipa?
skoro jest on mieszanka australijskiego owczarka, to czy wymaga codziennej duzej aktywnosci?"

Czemu ja go otrzymałam, a nie Murka  ? Pewnie dlatego, że na niektórych portalach nie da się wpisać nr telefonu i adresu e-mail w treści ogłoszenia i nie da się zmienić adresu e-mail - jest taki, jaki wpisano przy rejestracji.

Pisownia autentyczna.

Co odpowiedzieć ?

Posted

Po konsultacji z Murką odpisałam tak:

Historia Brysia jest bardzo smutna, jak w przypadku wielu skrzywdzonych przez ludzi zwierząt. Niby miał opiekuna, ale ten kompletnie się Brysiem nie zajmował. Nie troszczył się o zapewnienie podstawowych potrzeb, jak jedzenie, picie, czy schronienie przed deszczem, zimnem, nie mówiąc już o zaspokojeniu potrzeby kontaktu z człowiekiem. Bywało, że przez kilka dni nie był ani karmiony, ani wyprowadzany.

Bryś jest psem bardzo przyjaznym dla innych psów. Obecnie przebywa w hoteliku, gdzie są także koty więc kontakt z nimi ma  codziennie i nie wykazuje wobec nich żadnej agresji. Uwielbia ludzi, a zwłaszcza dzieci.
Jest zaszczepiony, wysterylizowany, nie zaczipowany, ale to żaden problem. W razie, gdyby była to jedyna przeszkoda, możemy go zaczipować.
Nie mamy pewności czy Brysiu jest mieszanka owczarka australijskiego0, na pewno z wyglądu jest bardzo podobny do tego psiaka.
Nie wymaga więcej ruchu, niż każdy młody psiak. Więcej informacji o Brysiu może Pani uzyskać od właścicielki hoteliku, w którym Brysiu obecnie przebywa, Pani Katarzyny nr tel. 503-683-050.

Myślę, że nie należało zwlekać z odpowiedzią, bo skoro pani siedzi przy kompie i szuka psiaka, to lepiej nie zwlekać z odpowiedzią. A może to ten DOM :)

Jak nie,to będziemy szukać dalej, ale żadnego zainteresowania nie należy pozostawić bez odpowiedzi.

Posted

Dora, brat (Tomasz) mial wyslac Ci 40 zl na wyroznienia ogloszen. Mam nadzieje ze juz dostalas. Dla mnie nie oplaca sie wysyalc malych sum do Polski bo oplata jest bardzo duza.

Dzieki Ingrid.....:)

skoro wyslal to napewno sa

ja nie mam konta internetowego,bo zeby zalozyc trzeba jednorazowo zaplacic,wiec od dawna ganiam do banku.

Brys ma wyroznione na Krakow /elikj rowniez wyroznila i widzialm 3 tys. wejsc/

na Wroclaw i na Warszawe

Posted

Pani mieszka w Koninie - około 420 km od hoteliku.

Chyba nic z tego nie będzie. Pani podziękowała za informacje o piesku, jak napisała.Widocznie uznała, że to za daleko.

Szukamy dalej.