Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A co tam u Kaji? Wiem Makila,ze z czasem u Ciebie krucho...ale gdyby udało Ci się zrobić zdjęcia? ;)

edit: Dziewczyny a gdzie jest post rozliczeniowy?

Chciałam zobaczyć jak mała stoi z finansami...i nie widzę nic na 1 stronie.

Posted

Elik czy mogłabyś w poście rozliczeniowym wpisać wpływy i wydatki na leczenie Kaji?
Ja dostałam przelew na kwotę 145zł od pauli_t z bazarku (pisałam tutaj na wątku i potwierdziłam wpłatę na bazarku)

Wytatki to:
51zł faktura za wizytę u weta i antybiotyk
260zł faktura za badanie krwi i zabieg zaszycia przetoki
43zł faktura za wizytę u weta i antybiotyk (Kaja kaszlała)
razem wydatki to 354zł...

Od kwoty 354,- zł odjęłam 145,- zł, które paula_t przesłała bezpośrednio na konto hotelu i różnicę w kwocie 209,- zł przelałam w dniu dzisiejszym na konto hotelu.
Bardzo Cię proszę potwierdź na wątku otrzymanie.

Rozliczenie uzupełniłam i jakbym jeszcze kiedykolwiek w przyszłości zalegała z przelewem lub z uzupełnieniem rozliczeń, to bij, ile wlezie. Masz moje przyzwoleństwo :P
Posted

...Dziewczyny a gdzie jest post rozliczeniowy?
Chciałam zobaczyć jak mała stoi z finansami...i nie widzę nic na 1 stronie.

Rozliczenie było na III-ciej stronie, bo dość późno zostało ustalone kto będzie skarbnikiem :) Jak padło na mnie, to wątek miał już trzy strony i rozliczenie tam właśnie zrobiłam.
Jednak znalazłam swój post na I-wszej stronie i przeniosłam rozliczenie.
Proszę tu jest link do tego postu :)
http://www.dogomania.com/forum/topic/144688-14-letnia-malusie%C5%84ka-kaja-b%C5%82aga-o-pomoc/#entry15980116
Posted

Post niestety nie jest na I stronie, bo dość późno zdecydowało się kto będzie skarbnikiem i wyszło, że ja, a że nie mam postu na I stronie, to rozliczenie jest na III-ciej.
Proszę tu jest link do tego postu :)
http://www.dogomania.com/forum/topic/144688-14-letnia-malusie%C5%84ka-kaja-b%C5%82aga-o-pomoc/page-3#entry15985660

Edit
Kurcze widzę, że wpisałam się na I stronie wątku Kajuni :) Przeniosę tam post rozliczeniowy.

Znalazłam go :) http://www.dogomania.com/forum/topic/144688-14-letnia-malusieńka-kaja-błaga-o-pomoc/?p=15980116

Przepraszam Elu...ale to trochę takie moje zboczenie, że zawsze sprawdzam post rozliczeniowy - jak się psiak ma/jak stoi z finansami. A jak widzę różowo nie jest :/

Posted

Znalazłam go :)http://www.dogomania.com/forum/topic/144688-14-letnia-malusieńka-kaja-błaga-o-pomoc/?p=15980116
Przepraszam Elu...ale to trochę takie moje zboczenie, że zawsze sprawdzam post rozliczeniowy - jak się psiak ma/jak stoi z finansami.A jak widzę różowo nie jest :/

Nie przepraszaj :) Ja zawsze proszę właśnie o sprawdzanie rozliczenia i zwracanie uwagi na ewentualne pomyłki. Nie uważam się za nieomylną, dlatego jestem wdzięczna, gdy ktoś zauważy i zwróci uwagę :)

Kajunia jest u Makili na BDT, ale przecież opłatami za weta nie można Jej obarczać. A że sunia starutka i marnego zdrowia, to na weta wydatki są :( Przydałby się jakiś bazarek, żeby w zapasie nieco kasy było. Jak nie będzie potrzebna dla Kai, to innemu psiakowi się przyda :)
Posted

Niestety ja teraz nic nie dam rady zrobić.

Jedynie mogłabym prowadzić bazarek z podesłanych zdjęć i opisów - na to w razie czego znajdę zawsze trochę czasu  ;)

Jak mi się w domu wszystko ustabilizuję to będę miała Kajię na uwadze. Może znowu kombucza69 coś dla niej wynajdzie.

Posted

Ty już tak wiele pomogłaś bazarkami dla różnych psiaków i wielkie dzięki Ci za to, że nawet nie śmiałabym Cię prosić o dalsze bazarki. Wiadomo, każdy ma oprócz dogo także swoje życie, które też wymaga czasu :)

Posted

Ty już tak wiele pomogłaś bazarkami dla różnych psiaków i wielkie dzięki Ci za to, że nawet nie śmiałabym Cię prosić o dalsze bazarki. Wiadomo, każdy ma oprócz dogo także swoje życie, które też wymaga czasu :)

Każdy z nas stara się jak może. Wy opiekujecie się psiakami a ja robię bazarki :)

Ja pomagam w ten sposób...i ciągle mnie tylko boli, ze muszę wybierać dla jakiego psiaka zrobię bazarek. Niestety fanty z nieba nie spadają a i z czasem tez różnie bywa.

Kombucza69 już poinformowana i będzie coś na bazarek szykować tak, że za jakiś czas coś zrobię :)

Posted

Elik bardzo dziękuję za przelew dla Kaji.

W najbliższych dniach postaram się zrobić jej zdjęcia.

Chciałabym też dokładnie przebadać serduszko Kaji, bo w tym wieku różnie bywa.

Nie widać po niej, żeby jej coś dolegało. Ma cały czas apetyt i jest całkiem rześka jak na staruszkę.

Myślałam, żeby zrobić jej echo serca, bo to chyba najbardziej dokładne badanie, ale też kosztowne.

• 3 weeks later...
Posted

Z przyjemnością przeczytałam na stronie KTOZu protokół z kontroli w hotelu U Leona i oglądnęłam zdjęcia  psiaków będących na wybiegu oraz  tuptającą wraz z nimi Maszeńkę, moją podopieczną :)

Polecam.

Przeczytajcie inną ocenę, oglądnijcie inne zdjęcia tego samego hotelu

Kontrola hotelu dla psów w Węgrzcach Wielkich.

Autor: Krakowskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami

https://www.facebook...49915789&type=1

• 4 weeks later...
Posted

Ależ piękna sunia!

Piękna i do rąk się pcha, żeby ja głaskać, ale na ręce wziąć się nie da, ucieka. Chyba jakiś uraz ma bidulka :(
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...