elik Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Trzymam kciuki. za Kaori i za Was, Ayame. :) Nadal trzymam kciuki za Kaori i Moirę. Elisabeta, bardzo dziękuję :) Quote
elik Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Dzisiaj na konto Moiry wpłynęła kwota 10,00 zł od Maruda666. Bardzo serdecznie dziękujemy :D Quote
ania68 Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Mam nadzieję, że Moira już niedługo pójdzie do domu, bo stan jej finansów jest opłakany. 1 Quote
elik Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Mam nadzieję, że Moira już niedługo pójdzie do domu, bo stan jej finansów jest opłakany. Pani Agnieszka z Chrzanowa, która wyraziła chęć adopcji Moiry w sobotę chce się spotkać z sunia w realu. Jeśli poznanie obu pań wypadnie pozytywnie, to ja wybiorę się na spotkanie do Chrzanowa. Jeśli i to spotkanie wypadnie pozytywnie, to Moira będzie chrzanowianką :) Aniu, czy nie miałabyś ochoty wybrać się ze mną na to spotkanie do Chrzanowa ? Quote
Elisabeta Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Trzymam kciuki za dwa pozytywne spotkania. :) Quote
Ayame Nishijima Posted March 5, 2015 Author Posted March 5, 2015 o rany :) to jedzcze nie adopcja, ale zawsze jakiś krok w dobrą stronę! Quote
elik Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Trzymam kciuki za dwa pozytywne spotkania. :)Trzymamy razem :) o rany :) to jedzcze nie adopcja, ale zawsze jakiś krok w dobrą stronę!No nie adopcja, ale pierwszy krok do :P A ja mam jeszcze dwie adopcje w robocie :) Coś się kroi dla mojej tymczaski Tosi i suni Sonia, dla której jutro jadę sprawdzić dom chętny do adopcji. Na drugim krańcu kraka, ale co tam, byle coś z tego było dobrego dla suni. Było cicho i spokojnie, aż tu nagle... :P 1 Quote
Ayame Nishijima Posted March 5, 2015 Author Posted March 5, 2015 o rany, to oby tak dalej i na calej dogo ;) Samych dobrych domków i powodzenia! Quote
elik Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 o rany, to oby tak dalej i na calej dogo ;) Samych dobrych domków i powodzenia! Dzięki :) Quote
ania68 Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Aniu, czy nie miałabyś ochoty wybrać się ze mną na to spotkanie do Chrzanowa ? Z przyjemnością :) Mogę we wtorek, w czwartek lub w sobotę. Quote
elik Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Z przyjemnością :) Mogę we wtorek, w czwartek lub w sobotę.Pojutrze pani Agnieszka ma się spotkać z Moirą i jeśli wzajemne odczucia będą pozytywne, to umówimy się na spotkanie z panią. Zaproponuję te dni, które Tobie pasują. Bardzo się cieszę, że pojedziemy razem :) Quote
sybil Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Sznupki też zaciskają: za dobry domek dla Moiry , dla Tosi i dla Soni Quote
elik Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Ale fajne wieści - kciuki zaciskam Sznupki też zaciskają: za dobry domek dla Moiry , dla Tosi i dla Soni Dziękuję Wam kochane Dziewczyny. Ogromnie tego pragnę, żeby wszystko udało się wspaniale dla sunieczek :) Za chwilę będę się zbierać sprawdzić domek dla Soni. Zrobiłam częściowy przelew za hotel Moiry - luty 2015 r. Quote
Elisabeta Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Trzymam kciuki za dzisiejsze spotkanie Pani z naszą Moirą. :) Quote
elik Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Trzymam kciuki za dzisiejsze spotkanie Pani z naszą Moirą. :) Elisabeta, spotkania dzisiaj nie będzie. Zostało przełożone na termin późniejszy. Ale, aby ułatwić pani adopcję, wybierzemy się z Anią na spotkanie do Chrzanowa przed spotkaniem pani z Moirą, tak, aby, gdy oba spotkania wypadną zadawalająco, pani mogła adoptować Moirę, gdy pojedzie się z nią poznać. Quote
Elisabeta Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Elik, w sumie to lepszy wariant. :) Domek będzie już sprawdzony, a wtedy Pani może się już zakochiwac w Moirze od pierwszego wejrzenia. ;) I zabrac sunię w piękną drogę. :) Spokojnie czekamy... Quote
elik Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Elik, w sumie to lepszy wariant. :) Domek będzie już sprawdzony, a wtedy Pani może się już zakochiwac w Moirze od pierwszego wejrzenia. ;) I zabrac sunię w piękną drogę. :) Spokojnie czekamy...Jestem po rozmowie, a raczej po rozmowach :) z potencjalną panią i panem Moiry. Odebrałam oboje bardzo pozytywnie. Jesteśmy umówione z Ania na czwartek. Pana nie będzie, dlatego poprosiłam chociaż o rozmowę przez telefon. Pan bardzo sympatyczny. Uprzedziłam, że początkowo mogą być problemy, bo panna z bagażem złych zapewne doświadczeń życiowych i trzeba będzie się przyłożyć, żeby dziewczynę ułożyć do swoich oczekiwań. Pan stwierdził, że to nie pierwszy psiak, którego będzie układał. Problemów się nie boi. Mieli już kota, który przez miesiąc nie chciał wyjść spod lodówki więc wie, że może być różnie. Czekamy więc do czwartku :) Quote
Ayame Nishijima Posted March 7, 2015 Author Posted March 7, 2015 Kot pod lodówką :) Doskonałe! Może Moira będzie miała szczęście i naprawdę superasty domek :) a jak przy kotach jesteśmy, to co myślicie o tej śliczności: SIedzi taka w tutejszym kocim azylu. Już pół roku czeka. Leniwa, mało energiczna, spokojna indywidualistka. Ma szansę być znacznie lepszym towarzystwem dla mojej Kaori niż jakikolwiek pies. Oczywiście nie dziś i nie jutro, najpierw musimy wiedzieć co dolega mojemu Suczydłu i jak to leczyć (na metronidazolu zachowuje się jakby była zdrowa) ale... myślimy :) Quote
Elisabeta Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Piękna kotka. :) :) Zdrowia dla Kaori tym bardziej. :) I czekamy na duet doskonały. ;) Quote
elik Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Widzę, że i za oceanem nie przestajesz ratować zwierzaki :) Ślicznota z tego kota. Kaori spiesz się z tym zdrowieniem, bo Ci ktoś kota ślicznota sprzed nochala sprzątnie :) Quote
Ayame Nishijima Posted March 8, 2015 Author Posted March 8, 2015 Jak nie ta, to cos innego sie trafi. Tu liczy się uratowana sztuka. Jak się trafi wyjątkowo autystyczny pies, to też nam podpasuje. Najważniejszy jest charakter. A ta aparatka jest zbyt leniwa na zabawę i nie będzie się pastwić nad Kaori ( z resztą ta ostatnia jak na hovka przystało też umie powiedzieć "nie"). Wczoraj na spacerze zaprzyjaźniała się z fretką. Też było miło. eby jeszcze zechciała jesć :( Tymczasem czekam na informacje z wizyty u potencjalnych pastwa Moiry :) Quote
Ayame Nishijima Posted March 9, 2015 Author Posted March 9, 2015 Wiem. Ale po swojemu się niecierpliwię ;) Quote
Recommended Posts