Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 415
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dawaj dalej:shake: Jest to durne i nieprofesjonalne i infantylne. Ale jak można Bo0ksia oddać po takim czasie do schronu. On tyle miłości dał tej rodzinie. Nie rozumiem. Jestem niedzisiejszy. Jak ktoś oddaje psiaka bo sobie nie radzi- rozumiem. Ale Takiego kochanege fafluna po takim czasie - zbrodnia

Posted

Rokuś był dzisiaj ze mna na krótkim spacerku no i oczywiście jak zawsze zostal wymiziany przeze mnie i Beate :evil_lol: On jest taki wesoły. Widać, że pragnie kontaktu z człowiekiem i że chce kochać i sam chce być kochany :) :loveu:

Posted

Jest mi go serdecznie żal:-(, bo boksie nie radzą sobie w schroniskowych warunkach, choćby najlepszych. Całe szczęście, że w schronisku zajmują się nim, nie siedzi sam w boksie, a Beatka poświęca mu dużo uwagi.

Szukajmy domu dla wspaniałego boksiaka.

Posted

przemas-ol napisał(a):
Transport się załatwi :) :multi:

A pewnie....na dogo nie ma rzeczy niemożliwych :cool3:
Tylko niech faflunek znajdzie domek :-(

Posted

ziuta-23 napisał(a):
A z ogłoszeń też nikt się nie odzywa ??
:shake: :shake: :-( :-(

W niedzielę miała być wizyta, ale widocznie rozmyślili się. Byłam pełna nadziei...jego nie można nie kochać.
Na szczęście w schronisku ma Beatkę, która jak może, tak się nim zajmuje. Jutro ja pójdę z nim na spacer, ale on niechętnie wychodzi poza schronisko, czeka tam, gdzie go zostawili. Serce kraje się na kawałeczki.:-(