Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny na cito potrzebuje fajnych fotek Bartka -mam wysyp domków po Majce-pracuje nad nimi ,aby zechcieli pomóc innemu piesowi-jeden wydaje sie obiecujacy ale cichooooooooooo:roll:

• Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wracam po kilku dniach do świata żywych (umarła moja babcia :-() i muszę zmierzyć się z tą falą bezsilności i wściekłości, która mnie ogarnia; nie mam samochodu, nie mam jak pojechać do Bartka i domek może uciec....

Już nie wspomnę, że nikt nie zadzwonił, nikt nie napisał w Bartka sprawie :wallbash:
Ja wiem, że dobre foty pomagają, ale Koss przekonaj te domki, że na tych które są też można zobaczyć jaki Bartek jest słodki :razz:

Posted

NEGRI -spokojnie:roll: kochana-( przykro mi...i) pracuję i utrzymuje kontakt z Panem ....zobaczyśz uda się ,uda, ale na razie moze chociaz jakąs ciepła budę mu zasponsorujemy...te cholerne mrozy...czy Batek ma allegro????? -wyróznone -jak nie zrobimy mu z tomcug...

Posted

Potwierdzam, ze Bartek nie ma allegro.
Nie potrafię wystawić aukcji :shake::angryy:

Jeżeli Tomcug może zrobić Bartusiowi allegro to niech zrobi :modla:

Ja chętnie pokryję koszty np. za wyróżnienie

Posted

Już wysłam tekst i zdjecia Bartka do mojego allegrowego Anioła Stróża-tomcug -jak ją znam, błyskawicznie będzie...:pTO płacimy my -oczywiscie,ze wyróżnione:cool3:,potem na zmianę .....
Jak będa fajne zdjęcia to ..podmienimy ...bosze jaka ulga,ze on w domu...przy tym mrozie:multi:

Posted

Wystawiłam pieskowi Allegro, mój net na razie cieniutko przędzie i nie wiem, czy dałam poprawne dane (nie mam możliwości przejrzenia całego wątku), zobaczcie i dajcie znać jeżeli coś nie tak. A może jeszcze jakieś nowe foteczki by się przydały, chętnie podmienię jak będą. Tytuł może jakiś bardziej wyrazisty, doradźcie proszę. :p
Bartek tak bardzo czeka na swoje miejsce na ziemi. (525527407) - Aukcje internetowe Allegro

Posted

Tomcug i Koss - :Rose:

Jutro może będą fajne fotki Bartka, to podmienimy.
Można chyba też zmienić Bartka wiek z "dorosły" na młody bo wg moich obliczeń ten psiak ma góra półtora roku i tym samym zwiększy to szanse na domek :razz:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Tomcug i Koss - :Rose:

Jutro może będą fajne fotki Bartka, to podmienimy.
Można chyba też zmienić Bartka wiek z "dorosły" na młody bo wg moich obliczeń ten psiak ma góra półtora roku i tym samym zwiększy to szanse na domek :razz:

Negri, na Allegro są tylko 2 opcje: szczeniak i pies dorosły, więc dlatego tak wybrałam. Pod szczeniaka to już chyba nie za bardzo podchodzi.:razz:

Kurna, kobitki, a że napisałam, żeby psa nie obserwowywać to nikt nie zauważył. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::mad::mad::mad:

Posted

tomcug napisał(a):
Negri, na Allegro są tylko 2 opcje: szczeniak i pies dorosły, więc dlatego tak wybrałam. Pod szczeniaka to już chyba nie za bardzo podchodzi.:razz:

Kurna, kobitki, a że napisałam, żeby psa nie obserwowywać to nikt nie zauważył. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::mad::mad::mad:

sorrki Tomcug, ja nie wiedziałam, że na allegro są tylko dwie opcje wiekowe dla piesów ;)
Ja zauważyłam, że jest taka uwaga o nieobserwowaniu aukcji...

Nie mamy na razie nowych fotek Bartka :shake: nie starczyło czasu :shake:

Jeszcze raz wielkie dzięki :lol:

Posted

Mam ogromną prośbę aby we wszystkich ogłoszeniach Bartka napisać że psiak pójdzie do adocji tylko na terenie Warszawy i okolic.

Przepraszam Koss wiem że się napracowałaś ale musimy usunąć Bartka z Trójmiejskich ogłoszeń.

Pani Joanna się uparła i już. Wiem że w taki sposób Bartek ma mniejszą szansę na adopcje ale P.Joanna ma 2 przykre doświadczenia z dalekimi adopcjami.

Posted

tomcug napisał(a):
Są jakieś nowe foteczki Bartusia, na Allegro bardzo mało wejść. :-(

Nie ma Bartuś nowych zdjęć
:sadCyber:
Na alegratce od końca listopada było 488 wejść, nie wiem, czy to dużo czy mało

Posted

DZIEWCZYNY -PROSZE ZRÓBCIE TE ZDJECIA -TO WAZNE -PRZECIEZ tomcug płaci za wyróznioone allegro, a tam "mówią" gł. zdjecia, a te nie są fajne...noooo niech,która tego się podejmie...TAKI MARAZM ,ZE HEJ:cool1:na wątku -Bartek masz pecha:-(...

Posted

koss napisał(a):
DZIEWCZYNY -PROSZE ZRÓBCIE TE ZDJECIA -TO WAZNE -PRZECIEZ tomcug płaci za wyróznioone allegro, a tam "mówią" gł. zdjecia, a te nie są fajne...noooo niech,która tego się podejmie...TAKI MARAZM ,ZE HEJ:cool1:na wątku -Bartek masz pecha:-(...

Wystawiłam kolejną aukcję Gackowi i Suni zwanej Zajączkiem. Bartusia wystawię jak będą nowe fotki, było bardzo mało wejść i zero zainteresowania. Koss ma rację, zdjęcia przemawiają do Allegrowiczów, ja też proszę o nowe foteczki jeśli to możliwe.

Wybaczcie, ze prawie nie jestem na dogo, ale grypa złamała cała rodzinę, nie możemy się wygrzebać. :shake:

Posted

NEGRI- BARTEK uschnie w tym schronie,jak tak dalej pójdzie, TOMCUG MUSIAŁA WYCOFAĆ GO Z ALLEGRO -ZERO WEJSC-ON MUSI MIEC INNE ZDJĘCIA -TO ZAWSZE ONE MÓWIA I WOŁAJA DO LUDZI...chcę pomóc szczylowi -ale nie dam rady bez pomocy ..czyli co odpuszczamy...????:shake:

Posted

Mimo tych wszystkich psich nieszczęść, które się jakoś rozsypały wokół nas trzeba obmyślić plan, jak zrobić foty Bartkowi.

Szkoda by było, gdyby z powodu braku zdjęć Bartek nie miał szansy na dom :shake:

• 2 weeks later...