koss Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Dziewczyny na cito potrzebuje fajnych fotek Bartka -mam wysyp domków po Majce-pracuje nad nimi ,aby zechcieli pomóc innemu piesowi-jeden wydaje sie obiecujacy ale cichooooooooooo:roll: Quote
Bonsai Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Co da się zrobić w sprawie fotek? Taka szansa nie może uciec! anouk, a Ty jak dojeżdżasz do fundacji Maja? Quote
Negri_2008 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Wracam po kilku dniach do świata żywych (umarła moja babcia :-() i muszę zmierzyć się z tą falą bezsilności i wściekłości, która mnie ogarnia; nie mam samochodu, nie mam jak pojechać do Bartka i domek może uciec.... Już nie wspomnę, że nikt nie zadzwonił, nikt nie napisał w Bartka sprawie :wallbash: Ja wiem, że dobre foty pomagają, ale Koss przekonaj te domki, że na tych które są też można zobaczyć jaki Bartek jest słodki :razz: Quote
koss Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 NEGRI -spokojnie:roll: kochana-( przykro mi...i) pracuję i utrzymuje kontakt z Panem ....zobaczyśz uda się ,uda, ale na razie moze chociaz jakąs ciepła budę mu zasponsorujemy...te cholerne mrozy...czy Batek ma allegro????? -wyróznone -jak nie zrobimy mu z tomcug... Quote
anouk92 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Bartek chyba nie ma allegro. Bartek mieszka w domu więc nie potrzebuje budy. Poproszę P.Joannę o lepsze zdjęcia Bartka ale nic nie obiecuje. Quote
Negri_2008 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Potwierdzam, ze Bartek nie ma allegro. Nie potrafię wystawić aukcji :shake::angryy: Jeżeli Tomcug może zrobić Bartusiowi allegro to niech zrobi :modla: Ja chętnie pokryję koszty np. za wyróżnienie Quote
koss Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Już wysłam tekst i zdjecia Bartka do mojego allegrowego Anioła Stróża-tomcug -jak ją znam, błyskawicznie będzie...:pTO płacimy my -oczywiscie,ze wyróżnione:cool3:,potem na zmianę ..... Jak będa fajne zdjęcia to ..podmienimy ...bosze jaka ulga,ze on w domu...przy tym mrozie:multi: Quote
tomcug Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Wystawiłam pieskowi Allegro, mój net na razie cieniutko przędzie i nie wiem, czy dałam poprawne dane (nie mam możliwości przejrzenia całego wątku), zobaczcie i dajcie znać jeżeli coś nie tak. A może jeszcze jakieś nowe foteczki by się przydały, chętnie podmienię jak będą. Tytuł może jakiś bardziej wyrazisty, doradźcie proszę. :p Bartek tak bardzo czeka na swoje miejsce na ziemi. (525527407) - Aukcje internetowe Allegro Quote
koss Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=525527407 allegro Bartka-" moja" niezawodna tomcug:loveu: do poniedziałku lub wtorku -nie mam internetu:shake:-teraz okazyjnie Quote
Negri_2008 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Tomcug i Koss - :Rose: Jutro może będą fajne fotki Bartka, to podmienimy. Można chyba też zmienić Bartka wiek z "dorosły" na młody bo wg moich obliczeń ten psiak ma góra półtora roku i tym samym zwiększy to szanse na domek :razz: Quote
tomcug Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Negri_2008 napisał(a):Tomcug i Koss - :Rose: Jutro może będą fajne fotki Bartka, to podmienimy. Można chyba też zmienić Bartka wiek z "dorosły" na młody bo wg moich obliczeń ten psiak ma góra półtora roku i tym samym zwiększy to szanse na domek :razz: Negri, na Allegro są tylko 2 opcje: szczeniak i pies dorosły, więc dlatego tak wybrałam. Pod szczeniaka to już chyba nie za bardzo podchodzi.:razz: Kurna, kobitki, a że napisałam, żeby psa nie obserwowywać to nikt nie zauważył. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::mad::mad::mad: Quote
Negri_2008 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 tomcug napisał(a):Negri, na Allegro są tylko 2 opcje: szczeniak i pies dorosły, więc dlatego tak wybrałam. Pod szczeniaka to już chyba nie za bardzo podchodzi.:razz: Kurna, kobitki, a że napisałam, żeby psa nie obserwowywać to nikt nie zauważył. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::mad::mad::mad: sorrki Tomcug, ja nie wiedziałam, że na allegro są tylko dwie opcje wiekowe dla piesów ;) Ja zauważyłam, że jest taka uwaga o nieobserwowaniu aukcji... Nie mamy na razie nowych fotek Bartka :shake: nie starczyło czasu :shake: Jeszcze raz wielkie dzięki :lol: Quote
anouk92 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Mam ogromną prośbę aby we wszystkich ogłoszeniach Bartka napisać że psiak pójdzie do adocji tylko na terenie Warszawy i okolic. Przepraszam Koss wiem że się napracowałaś ale musimy usunąć Bartka z Trójmiejskich ogłoszeń. Pani Joanna się uparła i już. Wiem że w taki sposób Bartek ma mniejszą szansę na adopcje ale P.Joanna ma 2 przykre doświadczenia z dalekimi adopcjami. Quote
Negri_2008 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 No i co tu z Toba Bartek zrobić? Nie masz własnego domku ale masz chociaż gdzie grzać doopke w mroźnie noce :lol: Quote
koss Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 A póki ..co bardzo prosze zajrzyjcie :oops:http://www.dogomania.pl/forum/f28/bardzo-przestraszona-nela-zostala-rozszarpana-pomocy-dt-89576/index28.html- przepraszam... Quote
tomcug Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Są jakieś nowe foteczki Bartusia, na Allegro bardzo mało wejść. :-( Quote
Negri_2008 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 tomcug napisał(a):Są jakieś nowe foteczki Bartusia, na Allegro bardzo mało wejść. :-( Nie ma Bartuś nowych zdjęć :sadCyber: Na alegratce od końca listopada było 488 wejść, nie wiem, czy to dużo czy mało Quote
koss Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 DZIEWCZYNY -PROSZE ZRÓBCIE TE ZDJECIA -TO WAZNE -PRZECIEZ tomcug płaci za wyróznioone allegro, a tam "mówią" gł. zdjecia, a te nie są fajne...noooo niech,która tego się podejmie...TAKI MARAZM ,ZE HEJ:cool1:na wątku -Bartek masz pecha:-(... Quote
tomcug Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 koss napisał(a):DZIEWCZYNY -PROSZE ZRÓBCIE TE ZDJECIA -TO WAZNE -PRZECIEZ tomcug płaci za wyróznioone allegro, a tam "mówią" gł. zdjecia, a te nie są fajne...noooo niech,która tego się podejmie...TAKI MARAZM ,ZE HEJ:cool1:na wątku -Bartek masz pecha:-(... Wystawiłam kolejną aukcję Gackowi i Suni zwanej Zajączkiem. Bartusia wystawię jak będą nowe fotki, było bardzo mało wejść i zero zainteresowania. Koss ma rację, zdjęcia przemawiają do Allegrowiczów, ja też proszę o nowe foteczki jeśli to możliwe. Wybaczcie, ze prawie nie jestem na dogo, ale grypa złamała cała rodzinę, nie możemy się wygrzebać. :shake: Quote
Negri_2008 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 nie odpuszczamy Koss, ja żadnego psa nie odpuszczę Quote
koss Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 NEGRI- BARTEK uschnie w tym schronie,jak tak dalej pójdzie, TOMCUG MUSIAŁA WYCOFAĆ GO Z ALLEGRO -ZERO WEJSC-ON MUSI MIEC INNE ZDJĘCIA -TO ZAWSZE ONE MÓWIA I WOŁAJA DO LUDZI...chcę pomóc szczylowi -ale nie dam rady bez pomocy ..czyli co odpuszczamy...????:shake: Quote
Negri_2008 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Mimo tych wszystkich psich nieszczęść, które się jakoś rozsypały wokół nas trzeba obmyślić plan, jak zrobić foty Bartkowi. Szkoda by było, gdyby z powodu braku zdjęć Bartek nie miał szansy na dom :shake: Quote
Recommended Posts