Jump to content
Dogomania

Agatka z Bielska stareńka i obolała, mała i szara wygląda jak zniszczony pluszowy miś, na dodatek jest poważnie chora na zespół końskiego ogona

Recommended Posts

Posted

Minęło 5 miesięcy i jest różnica (ale się chwalę).

ace8a9.jpg

midora.jpg

Takie porównania to jest COŚ!!!! :) Warto żyć, by móc widzieć takie metamorfozy!

Posted

Lubi zabawki, piłeczki, sznur do przeciągania. Robię co mogę, jak nie znajdzie domu to będzie u mnie. Ale ona jest psem lubiącym spacery, zabawę z człowiekiem i na pewno byłoby jej lepiej w domu, w którym ktoś poświęciłby jej 100% uwagi. Zresztą każdy pies woli mieć człowieka dla siebie a nie dzielić się z taką ilością zwierząt jak u mnie. Np. dzisiaj 4 psy (Timon. Titka, Reksio, Fizia) były na bardzo dalekim spacerze a reszta musiała się zadowolić podwórkiem. Na drugi daleki spacer nie miałam już siły i czasu.

• 2 weeks later...
Posted

Pusto się u Agatki zrobiło. 

pusto sie w ogóle robi na dogo:) Większość osób, z którymi wspolpracowałam w latach 2005-2010 juz od kilku lat jest nieobecna. a szkoda, bo były bardzo pomocne w konkretnej zwykłej harówce dla psów w potrzebie. Najwazniejsze, że Agatka tak dobrze się czuje.