Anula Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Dla Marsa dobrze by było podawać karmę gotowaną aby szybko przytył.Oczywiście nie może być to jedzenie tłuste bo zapewne ma wątrobę i trzustkę w opłakanym stanie,nie wiadomo też w jakim stanie są zęby,no ale zobaczy go na szczęście wet i zdiagnozuje mam nadzieję odpowiednio. Quote
yolanovi Posted December 15, 2014 Author Posted December 15, 2014 Trzeba by Marsiowi założyć osobny wątek i banerek zrobić :) Zosiu, banerek śliczny już mamy. Wątek założę Quote
Zofija Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 No boski banerek. Spróbuję się poczęstować. Ale z Etną mi nie wyszło. W sensie, ze mam bez przekierowania. Dziękuję Jolu za wszystko!!! Quote
Zofija Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Znowu mam to samo, co z Etny banerkiem. Dziewczyny jak Wy to robicie, ze udaje się Wam wkleić baner z przekierowaniem? Quote
yolanovi Posted December 15, 2014 Author Posted December 15, 2014 No boski banerek. Spróbuję się poczęstować. Ale z Etną mi nie wyszło. W sensie, ze mam bez przekierowania. Dziękuję Jolu za wszystko!!! Zosiu, Twoim "dziękuję" dzielę się z Martiką, która działa jak burza, z Emiś za miejsce w hoteliku i transport, z kochanymi cioteczkami, które nas wspierają bazarkami, deklaracjami i ciepłym słowem. W pojedynkę ciężko, a w kupie i siła i weselej ;) Nagrodą dla wszystkich będzie uśmiech Marsa, najmniejszy, nieśmiały, ale uśmiech. Wierzę, że nasz biedak uśmiechnie się jeszcze do nas. Quote
ewu Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Zaciskam kciuki z całych sił. Biedny , kochany psiak, trzymaj się skarbie, wytrwaj. Quote
yolanovi Posted December 16, 2014 Author Posted December 16, 2014 Kochani, jak wszystko dobrze pójdzie, to Marsik jutro pojedzie do hoteliku Quote
b-b Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Kochani, jak wszystko dobrze pójdzie, to Marsik jutro pojedzie do hoteliku I niech wszystko się ułoży aby to się udało! :) Quote
Martika&Aischa Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 I niech wszystko się ułoży aby to się udało! :) Musi się udać !!!!!! :) kciuki bardzo bardzo potrzebne :) Quote
yolanovi Posted December 16, 2014 Author Posted December 16, 2014 Musi się udać !!!!!! :) kciuki bardzo bardzo potrzebne :) Mowisz i masz ;) :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
yolanovi Posted December 16, 2014 Author Posted December 16, 2014 Wpłynęło 5 zł za cegiełki http://www.dogomania.com/forum/topic/144530-puszki-do-spaghetti-serwetki-i-inne-różności-zapraszamy-1812-2000/ od cioci milagros19853201 - pieknie dziękuję i już zapisuje na koncie Marsika. Quote
Martika&Aischa Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Mowisz i masz ;) :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :kiss_2: :calus: Quote
Nuncek Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Wobec powyższego pytanie do wszystkich: pomagamy tej biedzie? Jeżeli ktoś chce wycofać deklaracje bardzo proszę o info - zwrócę przelane pieniądze, a jeżeli jeszcze nie zrobił przelewu i też rezygnuje to po prostu wykreślę deklarację. Raz jeszcze wszystkich przepraszam moją jednorazową przenieś oczywiście na pomoc Marsowi Quote
yolanovi Posted December 16, 2014 Author Posted December 16, 2014 moją jednorazową przenieś oczywiście na pomoc Marsowi Pięknie dziękuję i tak tez czynię ;) Quote
yolanovi Posted December 16, 2014 Author Posted December 16, 2014 Na koncie Marsa pieniądze za cegiełki: 20 zł od cioci Anula i 20 zł od cioci Lupus Nord. Marsik dziękuje Quote
agat21 Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Wielkie kciuki za bidulka i jutrzejszą podróż!! Oby juz było jak najszybciej po wszystkim, a psinek był bezpieczny i zaopiekowany. Quote
Anula Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Ja też będę myślami z Marsem.Oby wszystko przebiegło sprawnie bez jakiś niespodzianek.Jutro Mars też otrzyma kroplówkę? Quote
yolanovi Posted December 16, 2014 Author Posted December 16, 2014 Zyguś odszedł za TM ale sprawił, że dzięki niemu Mars może jeszcze zazna odrobiny szczęścia w swoim biednym życiu. Zapraszam wszystkich na wątek Marsa http://www.dogomania.com/forum/topic/144619-obraz-n%C4%99dzy-i-rozpaczy-mars-czy-zd%C4%85%C5%BCymy-mu-pom%C3%B3c/. Proszę bądźcie z biedakiem, wspierajcie obecnością na wątku, ciepłymi myśłami, grosikiem. Nie opuszczajcie Marsa. on ma tylko nas. Quote
Tianku Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Zygusiu [*] zaopiekujemy się Marsem bądź szczęśliwy za TM Quote
Martika&Aischa Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Ja też będę myślami z Marsem.Oby wszystko przebiegło sprawnie bez jakiś niespodzianek.Jutro Mars też otrzyma kroplówkę? ciocia wszystko się wyjaśni na miejscu. O 12 wyruszamy do Cieszyna po Marsa a potem prosto do lecznicy. Quote
Anula Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 ciocia wszystko się wyjaśni na miejscu. O 12 wyruszamy do Cieszyna po Marsa a potem prosto do lecznicy. Dzięki za odpowiedź.Będę myślami z Wami. Quote
Martika&Aischa Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Dzięki za odpowiedź.Będę myślami z Wami. :calus: Dziękujemy :calus: Quote
Recommended Posts