Ayam1980 Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 SAWANNA - duża i puchata (DO BARDZO PILNEJ ADOPCJI!!!!!!). A nawet bardzo duża i bardzo puchata. Młodziutka, właściwie ledwie co wyrośnięty szczeniak, pstro w głowie i nieustanna gotowość do zabawy. Do ludzi jest zdecydowanie na: tak, do innych psów raczej też (tyle zaobserwowałyśmy przed jej kojcem). Dobrze współpracuje, dlatego bardzo przydałby się ktoś, kto wychowa ją na mądrego i zrównoważonego psa, zanim wyrośnie z niej nieokiełznany wulkan energii. Uwaga: przednia łapa po bardzo mocnym pogryzieniu; wydaje się, że najtrudniejszy okres gojenia się ma za sobą - niemniej jest to ciągle otwarta rana, która ją boli i której wciąż grozi zainfekowanie (Sawanna często łapę podkula i co rusz ją wylizuje) - dlatego jest do pilnej adopcji i specjalistycznej opieki weterynaryjnej. Im szybciej - tym dla jej zdrowia lepiej. Sawanna ma ok. 1 roku. KOJEC: V - 27 NR: 4168 Sawanna przebywa w Radysach.W sprawie adopcji prosimy kontaktować się z wolontariuszami :) info poniżej :)Kontakt: [email protected] (e-mail DO WOLONTARIUSZY),TEL. DO SCHRONISKA (w godz. 10-16): 513-83-55-80 ; 506-99-23-13Przed przyjazdem do schroniska prosimy zadzwonić i upewnić się, czy konkretny pies nadal tam przebywa (podając imię, kojec i numer).Jeżeli jesteś zainteresowany adopcją psiaka z naszego schroniska, a mieszkasz w wojewódzwie pomorskim, podlaskim, mazowieckim lub kujawsko - pomorskim i nie masz możliwości po niego przyjechać, proszę zadzwoń do wolontariuszy, ponieważ istnieje możliwość transportu. Bowiem, jeśli chodzi o pomoc w transporcie - najlepiej dzwonić do schroniska i dogadywać się osobiście, ponieważ transport jest możliwy za zwrotem kosztów. Tak zaproponowało kierownictwo.Od czasu do czasu (w miarę regularnie) organizowany jest transport do Warszawy( NAJBLIŻSZY JEST 6 GRUDNIA!!!!!), ale może odpłatnie można też zorganizować do innych miast - trzeba rozmawiać. :)Link do zdjęć Sawanny: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.320015198185702.1073741916.299621636891725&type=1 Quote
Nutusia Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Jestem u Sawanki :) I już się nie mogę doczekać soboty!!!! ;) Quote
Nutusia Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Ayam, mogę przekleić link do tego wątku na wątek Radyszaków - więcej ciotek zajrzy ;) Quote
Ayam1980 Posted December 4, 2014 Author Posted December 4, 2014 Ayam, mogę przekleić link do tego wątku na wątek Radyszaków - więcej ciotek zajrzy ;) Tak, oczywiście!!!! Quote
Nutusia Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Ona już nie taka biedulka - już dostała przepustkę na WOLNOŚĆ! Quote
Ayam1980 Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 Sawanna w sobotę jedzie do lecznicy i hoteliku pod Warszawą :) Quote
konfirm31 Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Jak wyczytałam na fb, Sawanna zabezpieczona medycznie i hotelikowo - wspaniała akcja, gratulacje dla organizatorki :klacz: :klacz: :klacz: , ale chyba ma niewielu sponsorów. A hotelik - kosztuje :( Quote
Nutusia Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Ayam mówiła mi przez telefon, że Sawana to super sunieczka! Początkowo była przerażona, był problem, by zapakować ją do auta, ale potem - cud, miód i orzeszki! :) Ayam, poprzeklejaj tu wieści z FB, bo wątek "nie żyje" ;) Quote
Ayam1980 Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 Kochani Moi, zamieszczam obiecane najświeższe zdjęcia szczęśliwej Sawanny z hoteliku spójrzcie na ten uśmiech mi się kręci łza w oku ze szczęścia!!! Quote
Nutusia Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Jak tam, Sawcia, pakujesz się już powoli? ;) Quote
Ayam1980 Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 Już jest w blokach startowych <3 nowi właściciele również :) jutro o tej porze będzie już w drodze do Nowego Sącza :) Quote
Nutusia Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Szczęśliwej podróży i uważajcie na siebie... Quote
konfirm31 Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Szerokiej drogi :). Czekamy na wieści, że juz u siebie w domku :) Quote
Nutusia Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Szerokiej drogi :). Czekamy na wieści, że juz u siebie w domku :) No właśnie - gdzie te wieści? ;) Jaki jest ten wyjątkowy domek, że Sawanka go zaszczyciła swoją puchatą osobą? :) Quote
Ayam1980 Posted December 22, 2014 Author Posted December 22, 2014 Nutusia, potem wszystko opiszę. mam sajgon w pracy, oki? ale domek jest super!!! Quote
Nutusia Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Nutusia, potem wszystko opiszę. mam sajgon w pracy, oki? ale domek jest super!!! Pewnie, spokojnie :) Przecież wiem, że byś jej do byle jakiego domku nie wiozła taki szmat drogi ;) Quote
malagos Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Ale wieści, dopiero zaczęłam czytać a tu takie zakończenie! Rewelka!! Quote
Ayam1980 Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 Najnowsze zdjęcia Sawanny z nowego domku!!! Quote
Ayam1980 Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 Kilka słów o nowym domku Sawanny :) Pani Ela razem z mężem mają dom z ogrodem w Nowym Sączu, obydwoje kochają zwierzęta. Pani Ela zajmuje się chorą mamą, więc spędza czas w domu. We wrześniu odeszła jej kochana suczka, z którą spała w jednym łóżku i tam też odeszła w śnie jej suczka. Zakochała się w Sawannie od pierwszego wejrzenia :) Jestem w stałym kontakcie z Panią Ela, a Sawanna ma jak u Pana Boga za piecem :) zobaczcie sami na zdjęciach!!! Quote
konfirm31 Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Wspaniały domek :). I widać(opatrunek się obsunął), że łapka ładnie się goi :). Pewnie ma ochote lizać, więc zabezpieczona ;) Quote
Recommended Posts