Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trafiłam właśnie do Froda, będę odwiedzać go częściej :)

Witamy serdecznie wraz z Frodem :) Nowi goście odwiedzają nas bardzo rzadko, tym bardziej cieszę się z Twojego przybycia i oczywiście zapraszamy! 

Posted

A ja życzę wszystkim słodkich snów :)

0heart.gif0heart.gifFrodzinku 

sciskam mocno mocno za wszystko dobre i za domus 

niechaj sie objawi 

Dziękuję :) I życzę wszystkim fanom Froda miłego dnia !

Posted

Lerka, Bliss i ....ja ;)  pozdrawiamy Froda i życzymy Kasi i jemu dobrej, spokojnej nocy :)

Dzięki Krysiu :) Nie wiem jak Wy, ale uwielbiam spać, co nie znaczy, że śpię dużo ;) Ale jak człowiek śpi to nie myśli, czasem może przyśnić się coś miłego a jak nawet zdarzy się koszmar to wiadomo że to tylko sen. 

Posted

Dzisiaj czekała na Froda miła niespodzianka - Frodo otrzymał 10 zł do Eli :) Dziękuję Elu, że o nas pamiętasz mimo że z tego co zauważyłam to nie pojawiasz się już na dogomanii, ale mam jednak nadzieję, że po cichu podczytujesz wątek. DZIĘKUJEMY! :)

Posted

Zapisuje sie i ja i prosze numer konta

Witamy na naszym skromniutkim wątku :) Dziękuję za chęć pomocy, tym mocniej, że wiem, iż sama masz podopiecznych, którym pomogłaś odmienić ich los :)! Pozdrawiam ciepło wraz z Frodo :)

Posted

To i do mnie niech puści :)

Jedziemy na święta do PL więc zadzwonię do hoteliku aby dłużej porozmawiać a może jak czas i siły pozwolą to się wybiorę w odwiedziny. 

Zatem przekażę Frodowi pozdrowienia ;) 

Posted

Konto ciotka podsyłaj bo zapomnę i koniec!

Prosić mnie dwa razy o takie rzeczy nie trzeba ;) tylko napiszę, że trochę aż mi głupio.............:) Choć wdzięczność ogromna.......:)

Posted

Malusio, ale będę pamiętać!

Ciociu, no proszę..................:) :) :) Jak już kiedyś napisałam gdzieś, choć mnie samej się czasem 'wymsknie' ;) to ogólnie uznaję słowa 'skromnie' 'mało' itp. za niecenzuralne w odniesieniu do pomocy psiakom :) Każdy z nas pomaga jak może i każda pomoc jest cenna i piękna, bo przecież nie ma przymusu pomagania, niektórym byłoby szkoda przeznaczyć na pomoc dla jakiejś psinki 1 zł a tutaj na dogomanii są osoby, które z dobroci serca, szczerze i bezinteresownie wyciągają pomocną dłoń, które też pewnie często robią to kosztem pewnych wyrzeczeń, bo przecież wiadomo, zawsze znalazłoby się coś innego na co można by wydać pieniądze lub przeznaczyć chwilę wolnego czasu. I za to wszystko ogrooooomnie dziękuję. 

• Upvote 2
Posted

No moze, moze, pewnie chciałam usłyszeć troche pochwał;p

Pochwały w pełni zasłużone, pewnie już nie pierwszy raz je słyszysz :) po prostu miód na nasze ego, kto tego nie lubi ;)

Posted

Może warto Frodo wrzucić do ogólnych psiaków a nie tylko świętokrzyskie?

Ale wtedy musiałabym chyba drugi wątek tam zakładać? Od jakiegoś czasu myślę bardziej o tym żeby pokazać Frodo na FB, choć do tej pory wzbraniałam się przed tym z różnych powodów, głównie z obawy przed tym żeby mu nie zaszkodzić. Poza tym trochę trudno byłoby mi samej ciągnąć wątek i tutaj i na FB, już teraz jest sporo zajęcia z bazarkami i ogłoszeniami. Ale fakt, muszę Froda trochę bardziej rozreklamować.