Xibalba Posted May 14, 2015 Author Posted May 14, 2015 Dziękuję Xibalba za wyczyszczenie skrzynki.Już wysyłam do Ciebie PW. Ela Dzięki za wiadomość :) Quote
Xibalba Posted May 15, 2015 Author Posted May 15, 2015 Witam wszystkich fanów Frodo. Dzisiaj dzwoniłam do hoteliku, Frodzio ma się doskonale, z psiakami dogaduje się bardzo dobrze. Zastanawiamy się z p. Arturem jak Frodo regauje na koty bo na razie nic na ten temat niestety nie wiadomo, a to mogłoby ułatwić znalezienie domu. Może uda się to sprawdzić. Oczywiście o wszystkim napiszę. Pozdrawiamy wszystkich wieczorową porą :) Quote
konfirm31 Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 My też witamy i pozdrawiamy. Nie wiem, jak to jest z tym sprawdzaniem na koty, bo z reguły pies inaczej reaguje na kota w domu, niż na kota "na wolności" - nawet tego samego. 1 Quote
Nadziejka Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Zagladam z serdecznosciami :)kciuki mocniutkoooo 1 Quote
Nadziejka Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 Pozdrawiam serdecznie Kasienko sciskam sciskuniam za Frodzinka i za Leonia ogromnie 1 Quote
Xibalba Posted May 22, 2015 Author Posted May 22, 2015 Dziękujemy wraz z Frodem za odwiedziny :) napiszę więcej tylko ogarnę wszystkie zaległości@ Quote
Nadziejka Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Kasiu sciskam sciskam zakonczony bazarusio dla Frodziaczkapieniazki 45zl23gr http://www.dogomania.com/forum/topic/146868-rozliczamysrebrne-cudne-kolczyki-perfumydezodorroksiazkislodycze-dla-krabcia-frodzia-od-kasi-i-maksia-od-cioci-tambdo-23-maja-g2200/ slac na Twoje konto , to co zwykle? pozdrawiam ogromnie 1 Quote
cancer43 Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Oj,Frodo,Frodo,czas już ci najwyższy do domu zmykac 1 Quote
Xibalba Posted May 29, 2015 Author Posted May 29, 2015 [font='comic sans ms']Kasiu sciskam sciskam [/font] [font='comic sans ms']zakonczony bazarusio [/font] [font='comic sans ms']dla Frodziaczka[/font][font='comic sans ms']pieniazki [/font] [font='comic sans ms']45zl23gr[/font]http://www.dogomania.com/forum/topic/146868-rozliczamysrebrne-cudne-kolczyki-perfumydezodorroksiazkislodycze-dla-krabcia-frodzia-od-kasi-i-maksia-od-cioci-tambdo-23-maja-g2200/ Dziękuję Ewuniu :) Konto się nie zmieniło. Chciałam zaktualizować post rozliczeniowy i chyba wszystko się posypało. CO się dzieje???? Czy tylko z moim kontem coś jest nie tak? Czy dogomania znowu wariuje i zaraz mi wszystko zniknie???? RATUNKU!!! :) [font='comic sans ms']slac na Twoje konto , to co zwykle?[/font] [font='comic sans ms']pozdrawiam ogromnie[/font] Quote
Nadziejka Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 Ja dopiero eszlam teraz i mnie wywalal juz kilka razy moze jakies prace konserwowe .... pozdrawiam zaraz przelewam Quote
Xibalba Posted May 29, 2015 Author Posted May 29, 2015 [font='comic sans ms']Ja dopiero eszlam teraz i mnie wywalal juz kilka razy [/font] [font='comic sans ms']moze jakies prace konserwowe ....[/font] [font='comic sans ms']pozdrawiam [/font] [font='comic sans ms']zaraz przelewam[/font] A też masz ten problem z okienkiem na dole??? Mam banerek dla Kraba i nie mogę też w moich ustawieniach zmienić/ dodać sygnaturki. Niestety u mnie już od ponad tygodnia to trwa, nie wiem, oby nie powtórzył się czarny scenariusz z lata. Quote
Xibalba Posted May 29, 2015 Author Posted May 29, 2015 Ja dopiero eszlam teraz i mnie wywalal juz kilka razy moze jakies prace konserwowe .... pozdrawiam zaraz przelewam Dziękuję za przelew, pieniążki już na koncie, zaraz potwierdzę na bazarku :calus: Uruchomiłam forum w innej przeglądarce i teraz działa. Zatem zaktualizowałam rozliczenie: ostatnie wpłaty to 90 zł od mojej siostry i 45,23 zł z bazarku Ewy, dołożyłam brakujące ok. 123 zł i zapłaciłam za kolejny miesiąc hoteliku. Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc w utrzymaniu Frodo w hotelu. Bez Was nie wiem jak dałabym radę :) DZIĘKUJEMY :) Quote
Xibalba Posted May 29, 2015 Author Posted May 29, 2015 Oj,Frodo,Frodo,czas już ci najwyższy do domu zmykac Oj tak, bardzo by się przydało. Sytuacja wygląda tak, że chwilowo nie ogłaszam Froda tak intensywnie, ponieważ wolałabym, żeby trafił oczywiście do jakiegoś sprawdzonego domu. Być może w najbliższych tygodniach coś się wyjaśni, jeśli Frodo zda test na koty no i w ogóle, jeśli okaże się odpowiednim psem pod względem usposobienia.... Ale na razie mało piszę, bo sama nic dokładnie nie wiem. Oczywiście gdy tylko będę wiedziała coś bliżej, to napiszę, ale na razie nie zapeszając, wolę milczeć ;) 1 Quote
cancer43 Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 ale kciuki już możemy potrzymać ;) Na wszelki wypadek trzymajmy 1 Quote
jola&tina Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 O nic się na razie nie dopytujemy :) tylko trzymamy z całych sił.!!!!! 1 Quote
Nadziejka Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 dziekuje ciesze sie ze tak szybko doszly :) :)sciskamyyyyy 1 Quote
Xibalba Posted June 2, 2015 Author Posted June 2, 2015 Poniedzialkowe pozdrowionka i kciukiiiiii My również pozdrawiamy Ewuniu :) Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Trzymam kciuki za mojego ulubieńca! E 1 Quote
Nadziejka Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Pozdrawiamy serdecznie Kasienko Frodziaczku sciskamy calunki czas z nadzieja na najlepsze dla ciebie 1 Quote
Norkowa Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Frodek, Frodek gdzie jest Twój domek:) Mam nadzieję, że już bliżej niż dalej:D 1 Quote
Recommended Posts