Guest Elżbieta481 Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Ja też odwiedzam Frodzia...Piesku będzie dobrze - ja to wiem,tylko czasu trzeba...Ela 1 Quote
Xibalba Posted April 29, 2015 Author Posted April 29, 2015 Dziękujemy za odwiedziny i pozdrawiamy wraz z Frodziem :) Quote
Guest Elżbieta481 Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Tak spytam - jak z wpłatami-ma na bieżący miesiąc?Bo obu psom b.chcę pomóc tj. Frodziowi i Agatowi(ten ma długi),ale najpierw jak wygląda sytuacja Frodzika?Ja wiem,że jest rozliczenie na I stronie,ale ja bardzo proszę łopatologicznie... Ela 1 Quote
Xibalba Posted April 30, 2015 Author Posted April 30, 2015 Tak spytam - jak z wpłatami-ma na bieżący miesiąc?Bo obu psom b.chcę pomóc tj. Frodziowi i Agatowi(ten ma długi),ale najpierw jak wygląda sytuacja Frodzika?Ja wiem,że jest rozliczenie na I stronie,ale ja bardzo proszę łopatologicznie... Ela Dziękuję Elu za zainteresowanie :) Otóż, na razie mam w rozliczeniu 25 zł. Planuję jakiś szybki bazarek cegiełkowy w najbliższych dniach zrobić, to może choć część uda mi się uzbierać do 24.05 kiedy minie kolejny miesiąc i trzeba będzie zapłacić za hotelik. Dzisiaj odświeżyłam ogłoszenia, jutro jeszcze jakieś porobię, naprawdę liczę na to, że jeśli nie wiosną to latem do Froda uśmiechnie się szczęście. Czasem latem ludzie mają więcej czasu, może akurat.... Quote
Guest Elżbieta481 Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 (edited) Hej Frodziaku! Witaj piesku w ten świąteczny Pierwszomajowy dzionek!Pięknie jest,świeci słonko. Xibalba- wysłam do Ciebie PW ze swoją prośbą. Dużo słonka piesku! ----------------------------------------------------------------- Czy ktoś wie może czy konto do wpłat jest takie same jak wcześniej czyli bez zmian?Chciałabym się upewnić... Ela Edited May 3, 2015 by Elżbieta481 1 Quote
Xibalba Posted May 5, 2015 Author Posted May 5, 2015 Hej Frodziaku! Witaj piesku w ten świąteczny Pierwszomajowy dzionek!Pięknie jest,świeci słonko. Xibalba- wysłam do Ciebie PW ze swoją prośbą. Dużo słonka piesku! ----------------------------------------------------------------- Czy ktoś wie może czy konto do wpłat jest takie same jak wcześniej czyli bez zmian?Chciałabym się upewnić... Ela Dziękuję Elu :) i przepraszam znowu za nieobecność, ale znowu na kilka dni odcięło mnie od internetu, niestety teraz mam tylko dostęp do dość awaryjnego hot spotu, mam nadzieję, że to się niedługo zmieni...Elu, konto jest takie jak było, dane nie uległy zmianie. Przez ten brak internetu i ciągłe z nim problemy, wciąż nie mogę zrobić bazarku cegiełkowego, ale jak tylko będzie net to w najbliższych dniach się pojawi. Dziękuję wszystkim za zaglądanie do Frodziaka :) Quote
jola&tina Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 I do Frodzia uśmiechnie się szczęście. Czasem trzeba poczekać na dom jak marzenie. Quote
Xibalba Posted May 5, 2015 Author Posted May 5, 2015 I do Frodzia uśmiechnie się szczęście. Czasem trzeba poczekać na dom jak marzenie. Czekamy więc i dziękujemy za odwiedziny :) Quote
konfirm31 Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 I ja jestem po dłuższej niebytności. Witaj Frodo:). Nawet nie wiesz, że pozazdrościłam ;) Twojej opiekunce i też sobie sprawiłam ...."utrzymanka"? Chłopak nie ma jeszcze nawet swojego wątku, ale niedługo mu założę. I też, rzecz jasna - szuka domu :) 1 Quote
Xibalba Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 Wpadam ww odwiedziny Dziękujemy za obecność :) Ja też się zbieram z wizytą do Twoich chłopaków, ale ostatnio jak tylko mam net to nie wiem w co klikać, żeby zdążyć zanim znowu przerwie połączenie, i tak jakoś umykają wątki :( ale o psinkach pamiętam, może jakieś ogłoszenia im się przydadzą? W następnym tyg. będę w domu i net będzie normalny, zamierzam przysiąść do ogłoszeń. Quote
Xibalba Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 I ja jestem po dłuższej niebytności. Witaj Frodo:). Nawet nie wiesz, że pozazdrościłam ;) Twojej opiekunce i też sobie sprawiłam ...."utrzymanka"? Chłopak nie ma jeszcze nawet swojego wątku, ale niedługo mu założę. I też, rzecz jasna - szuka domu :) Krysiu, a co to za nowy nabytek? Pewnie na Bezdomniakach jest info a ja mam takie zaległości ostatnio przez brak neta...Koniecznie muszę zapisać wątek psiny. Może banerek będzie potrzebny? To zamówię na bazarku. Quote
konfirm31 Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Kasiu, Ares już ma swój wątek. Zapraszam :) http://www.dogomania.com/forum/topic/146845-ares-czyli-nie-unikniesz-przeznaczenia/ 1 Quote
Xibalba Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 Melduję, że Frodo otrzymał prezent od Cioci Eli :) Dziękujemy serdecznie, już zapisałam w rozliczeniu :) Quote
Nadziejka Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Frodziaczku odwiedzam z serdecznymi pozdrowionkami Kasiu czynie czaruje bazarus dla Krabunia i Frodziunia moze jeszcze jakas bidunie tez jak bedzie juz to zaraz wkleje pozdrawiam sciskam http://www.dogomania.com/forum/topic/146868-powoli-czaruje-kramiczek-dla-frodziakrabcia-i-maksa-od-cioci-tamb/?p=16212044 zapraszam sercem zapraszam jeszcze chwilke i bedzie gotowy 1 Quote
Nadziejka Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Serdecznosci Kasiu Wam i psinunkom bazarusio juz czynny kochane serduszka przybiegaja kupuja odwiedzaja nasze ciocie iskiereczki 1 Quote
Guest Elżbieta481 Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Xibalba - proszę uprzejmie opróżnij swoją skrzynkę,bo PW wysłać nie idzie. DZB A tak przy okazji:trzymaj się Frodziak - będzie dobrze,bo żle już było prawda? Ela 1 Quote
konfirm31 Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Odwiedzam i pozdrowienia przesyłam :). Nadal cisza telefoniczna? u mnie - też........ 1 Quote
Xibalba Posted May 12, 2015 Author Posted May 12, 2015 Xibalba - proszę uprzejmie opróżnij swoją skrzynkę,bo PW wysłać nie idzie. DZB A tak przy okazji:trzymaj się Frodziak - będzie dobrze,bo żle już było prawda? Ela Dzięki Elu, już zrobiłam miejsce w skrzynce. Odpisałam Wam na PW w sprawie Leo. Dzięki za wszystko :) A co do Frodo, to ja wiem jedno, na pewno jest dobrze póki jest pod opieką Kasi i Artura, a potem....cóż, wierzę mocno, że będzie dobrze, gdy ten dom już się znajdzie i jednocześnie się boję....tyle już było zawiedzionych nadziei...tyle osób okazało się pomyłkami...:( Quote
Xibalba Posted May 12, 2015 Author Posted May 12, 2015 Frodziaczku odwiedzam z serdecznymi pozdrowionkami Kasiu czynie czaruje bazarus dla Krabunia i Frodziunia moze jeszcze jakas bidunie tez jak bedzie juz to zaraz wkleje pozdrawiam sciskam http://www.dogomania.com/forum/topic/146868-powoli-czaruje-kramiczek-dla-frodziakrabcia-i-maksa-od-cioci-tamb/?p=16212044 zapraszam sercem zapraszam jeszcze chwilke i bedzie gotowy Serdecznosci Kasiu Wam i psinunkom bazarusio juz czynny kochane serduszka przybiegaja kupuja odwiedzaja nasze ciocie iskiereczki Dziękuję Ewuniu z całego serca i zaraz biegnę na bazarek :) Quote
Xibalba Posted May 12, 2015 Author Posted May 12, 2015 Odwiedzam i pozdrowienia przesyłam :). Nadal cisza telefoniczna? u mnie - też........ Dziękujemy za odwiedziny i pozdrowienia :) Niestety cisza jak makiem zasiał :( Quote
Guest Elżbieta481 Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Dziękuję Xibalba za wyczyszczenie skrzynki.Już wysyłam do Ciebie PW. Ela 1 Quote
Recommended Posts