Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Elżbieta481
Posted

Ja też odwiedzam Frodzia...Piesku będzie dobrze - ja to wiem,tylko czasu trzeba...
Ela

• Upvote 1
Guest Elżbieta481
Posted

Tak spytam - jak z wpłatami-ma na bieżący miesiąc?Bo obu  psom b.chcę pomóc tj. Frodziowi i Agatowi(ten ma długi),ale najpierw jak wygląda sytuacja Frodzika?Ja wiem,że jest rozliczenie na I stronie,ale ja bardzo proszę łopatologicznie...

Ela

• Upvote 1
Posted

Tak spytam - jak z wpłatami-ma na bieżący miesiąc?Bo obu  psom b.chcę pomóc tj. Frodziowi i Agatowi(ten ma długi),ale najpierw jak wygląda sytuacja Frodzika?Ja wiem,że jest rozliczenie na I stronie,ale ja bardzo proszę łopatologicznie...

Ela

Dziękuję Elu za zainteresowanie :)

Otóż, na razie mam w rozliczeniu 25 zł. Planuję jakiś szybki bazarek cegiełkowy w najbliższych dniach zrobić, to może choć część uda mi się uzbierać do 24.05 kiedy minie kolejny miesiąc i trzeba będzie zapłacić za hotelik.

Dzisiaj odświeżyłam ogłoszenia, jutro jeszcze jakieś porobię, naprawdę liczę na to, że jeśli nie wiosną to latem do Froda uśmiechnie się szczęście. Czasem latem ludzie mają więcej czasu, może akurat....

Guest Elżbieta481
Posted (edited)

Hej Frodziaku!

Witaj piesku w ten świąteczny Pierwszomajowy dzionek!Pięknie jest,świeci słonko.

Xibalba- wysłam do Ciebie PW ze swoją prośbą.

Dużo słonka piesku!

-----------------------------------------------------------------

Czy ktoś wie może czy konto do wpłat jest takie same jak wcześniej czyli bez zmian?Chciałabym się upewnić...

Ela

Edited by Elżbieta481
  • Upvote 1
Posted

Hej Frodziaku!

Witaj piesku w ten świąteczny Pierwszomajowy dzionek!Pięknie jest,świeci słonko.

Xibalba- wysłam do Ciebie PW ze swoją prośbą.

Dużo słonka piesku!

-----------------------------------------------------------------

Czy ktoś wie może czy konto do wpłat jest takie same jak wcześniej czyli bez zmian?Chciałabym się upewnić...

Ela

Dziękuję Elu :) i przepraszam znowu za nieobecność, ale znowu na kilka dni odcięło mnie od internetu, niestety teraz mam tylko dostęp do dość awaryjnego hot spotu, mam nadzieję, że to się niedługo zmieni...Elu, konto jest takie jak było, dane nie uległy zmianie.

Przez ten brak internetu i ciągłe z nim problemy, wciąż nie mogę zrobić bazarku cegiełkowego, ale jak tylko będzie net to w najbliższych dniach się pojawi.

Dziękuję wszystkim za zaglądanie do Frodziaka :)

Guest Elżbieta481
Posted

Dziękuję za odpowiedż.

Ela

• Upvote 1
Posted

I ja jestem po dłuższej niebytności. Witaj Frodo:). Nawet nie wiesz, że pozazdrościłam ;) Twojej opiekunce i też sobie sprawiłam ...."utrzymanka"? Chłopak nie ma jeszcze nawet swojego wątku, ale niedługo mu założę. I też, rzecz jasna - szuka domu :)

• Upvote 1
Posted

Wpadam ww odwiedziny

Dziękujemy za obecność :) Ja też się zbieram z wizytą do Twoich chłopaków, ale ostatnio jak tylko mam net to nie wiem w co klikać, żeby zdążyć zanim znowu przerwie połączenie, i tak jakoś umykają wątki :( ale o psinkach pamiętam, może jakieś ogłoszenia im się przydadzą? W następnym tyg. będę w domu i net będzie normalny, zamierzam przysiąść do ogłoszeń.

Posted

I ja jestem po dłuższej niebytności. Witaj Frodo:). Nawet nie wiesz, że pozazdrościłam ;) Twojej opiekunce i też sobie sprawiłam ...."utrzymanka"? Chłopak nie ma jeszcze nawet swojego wątku, ale niedługo mu założę. I też, rzecz jasna - szuka domu :)

Krysiu, a co to za nowy nabytek? Pewnie na Bezdomniakach jest info a ja mam takie zaległości ostatnio przez brak neta...Koniecznie muszę zapisać wątek psiny. Może banerek będzie potrzebny? To zamówię na bazarku.

Posted

Frodziaczku odwiedzam z serdecznymi pozdrowionkami 

Kasiu 

czynie czaruje bazarus 

dla Krabunia i Frodziunia 

moze jeszcze jakas bidunie  tez 

jak bedzie juz to zaraz wkleje 

pozdrawiam sciskam

http://www.dogomania.com/forum/topic/146868-powoli-czaruje-kramiczek-dla-frodziakrabcia-i-maksa-od-cioci-tamb/?p=16212044

zapraszam sercem zapraszam 

jeszcze chwilke i bedzie gotowy

• Upvote 1
Posted

Serdecznosci Kasiu 

Wam 

i psinunkom 

bazarusio juz czynny 

kochane serduszka przybiegaja kupuja odwiedzaja 

nasze ciocie iskiereczki

• Upvote 1
Guest Elżbieta481
Posted
Xibalba - proszę uprzejmie opróżnij swoją skrzynkę,bo PW wysłać nie idzie.

DZB
A tak przy okazji:trzymaj się Frodziak - będzie dobrze,bo żle już było prawda?

Ela

• Upvote 1
Posted

Xibalba - proszę uprzejmie opróżnij swoją skrzynkę,bo PW wysłać nie idzie.

DZB
A tak przy okazji:trzymaj się Frodziak - będzie dobrze,bo żle już było prawda?

Ela

Dzięki Elu, już zrobiłam miejsce w skrzynce. Odpisałam Wam na PW w sprawie Leo. Dzięki za wszystko :)

A co do Frodo, to ja wiem jedno, na pewno jest dobrze póki jest pod opieką Kasi i Artura, a potem....cóż, wierzę mocno, że będzie dobrze, gdy ten dom już się znajdzie i jednocześnie się boję....tyle już było zawiedzionych nadziei...tyle osób okazało się pomyłkami...:(

Posted

Frodziaczku odwiedzam z serdecznymi pozdrowionkami 

Kasiu 

czynie czaruje bazarus 

dla Krabunia i Frodziunia 

moze jeszcze jakas bidunie  tez 

jak bedzie juz to zaraz wkleje 

pozdrawiam sciskam

http://www.dogomania.com/forum/topic/146868-powoli-czaruje-kramiczek-dla-frodziakrabcia-i-maksa-od-cioci-tamb/?p=16212044

zapraszam sercem zapraszam 

jeszcze chwilke i bedzie gotowy

Serdecznosci Kasiu 

Wam 

i psinunkom 

bazarusio juz czynny 

kochane serduszka przybiegaja kupuja odwiedzaja 

nasze ciocie iskiereczki

Dziękuję Ewuniu z całego serca i zaraz biegnę na bazarek :)

Posted

Odwiedzam i pozdrowienia przesyłam :).  Nadal cisza telefoniczna? u mnie - też........

Dziękujemy za odwiedziny i pozdrowienia :) Niestety cisza jak makiem zasiał :(

Guest Elżbieta481
Posted

Dziękuję Xibalba za wyczyszczenie skrzynki.Już wysyłam do Ciebie PW.

Ela

• Upvote 1