Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj schronisko opuściły: KAJKA i AMULET, po którego państwo przyjechali aż z Gdańska :)

56eb067d10ed4_PicMonkeyCollage.thumb.jpg  56eb0688daf26_PicMonkeyCollage.thumb.jpg

niestety jest też bardzo smutna wiadomość - Drzazga zaginęła w Szczecinie :(

Posted

Bardzo się cieszę z adopcji! Marchewkę miałam zabrać za Nelkę, a w takim razie inny psiak pojedzie. Szczeniaki - super, że wyjdą!

Dołożę jeszcze jedną dobrą wiadomość. Nela (kiedyś Melba z Radys) pojechała dziś do wspaniałego domu. Po pół roku w hotelu zadzwonił ten jedyny właściwy telefon.

56edbb7aa3013_Nelasesja2.thumb.jpg.20f74

Posted
9 godzin temu, Florentyna napisał:

Dołożę jeszcze jedną dobrą wiadomość. Nela (kiedyś Melba z Radys) pojechała dziś do wspaniałego domu. Po pół roku w hotelu zadzwonił ten jedyny właściwy telefon.

POWODZENIA! 

Bardzo się cieszę z adopcji Neli :) takie wiadomości dodają skrzydeł :) dzięki Agnieszko za uratowanie kolejnego psiaka 

Posted
11 godzin temu, Marysia O. napisał:

Ależ się zrobił ruch w interesie :)

Trzymam mocno kciuki za Apacza - to mój radyski ulubieniec :)

Pani bardzo fajna! :)

jest jakiś szał na pieski z Radys- miałam wczoraj pytania- rano o Apacza, wieczorem o Bambusa, Nerona i Kolumba!! :)

Bambus do domu z innymi psami- odradziłam (w treści ogłoszenia pisało, że raczej dom bez zwierząt). Ale dopytałam Pania o warunki, jakie ma psy i będziemy myśleć. Pani od Klumba- fajna, ciepła osoba, ale ma w domu psa flata- kto może zapewnić że się dogadają?

Ale też ma przemysleć;)

• Upvote 1
Posted

Ja dzwoniłam dziś o Wanilkę, ale okazało się, że adoptowana.

Chciałam więc zabrać Matyldę - dostałam odpowiedź, że Matylda ma zaplanowaną sterylkę na środę, zabrać ją można za 10-14 dni po sterylce.

Nie miałam dziś już czasu na myślenie, dzwonienie o kolejne psy (a dziś był transport), bo byłam na szkoleniu. Muszę usiąść i na spokojnie się zastanowić....

Posted

O Matyldę ktoś pytał i nie mogli jej znaleźć. Najwidoczniej się znalazła - być może ta sterylka jest przed adopcją.
W schronisku też nie ma Flory - jutro postaramy się ustalić co się z nią stało. 
Do wyjazdu szykują się: Maryna, Natka, Mufka, Pizza, Vileda, Vectra i Era 

Dzisiaj do domu pojechała SZPARAGA oraz szczenięta z ostatniego miotu - zostało ich tylko cztery. W tej chwili walczą o życie w lecznicy - parwo i okropnie zarobaczone. Zdjęcia są na ich wydarzeniu 

56f069af8f8e2_PicMonkeyCollage.thumb.jpg