Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Historia Gai.
Jej mamę, Tolę, ktoś wyrzucił z samochodu w ostatnich dniach ciąży. Urodziła 4 szczeniaczki w sadach, ukryła pod stertą gałęzi, stamtąd cała rodzinka trafiła do mnie na DT - wszyscy znaleźli super domki.
Gaja była szczęśliwa, kochana, wydawało się, że tak będzie już zawsze.
Niestety, wydarzyła się niespodziewana tragedia. Jej pani, wspaniała osoba, zmarła :( i Gaja musi szukać nowego miejsca, nowej rodziny.
Gaja jest młodziutką, zadbaną sunią - ma aktualne szczepienia, jest wysterylizowana i zachipowana.
Lubi ludzi, psy, koty.
jest delikatną i wrażliwą sunią, bardzo przeżyła zmianę, ale mimo to, potrafi się cieszyć i bawić. Bardzo chciałaby być jeszcze szczęśliwa.

adopcja - 514045805, [email protected]

10801832_835778216473064_799003145237686

wydarzenie na fb - zapraszam też - https://www.facebook.com/events/1514699525450062/?ref_notif_type=like&source=1

Posted

Rozliczenia :

Wpłaty kwiecień 2015r.:

40 zł - Poker (wpłata 7.04.2015r.)

80 zł - bazarek Poker (wpłata 17.04.2015r.)

Wydatki :

40 zł - wizyta wet. - przelew na konto sylwiji 28.05.2015

70 zł - krople p/kleszczom Bravecto - przelew na konto sylwiji 28.05.2015

110 zł

Stan konta na 28.05.2015r.  10 zł

Przelew na konto Ninki 10 zł - 04.09.2015r.

Stan konta na 04.09.2015r. = 0,00 zł

Pięknie dziękujemy darczyńcom :) :) :)

Posted

Może ktoś mógłby zrobić ogloszenia Gai?
Ja juz nie daje rady z kolejnym psem.
mam A duzo przygarnuetych zwierzakow, wszystkie po przejściach, cczęść mi teraz choruje
kolejny pies jest duzym problemem

Posted

dzięki :)

Gaja dobrze się dogaduje z psami, jest miłą sunią

ale kolejny pies w domu i zapanował chaos

ja mam bardzo dużo swoich zwierzaków i jest teraz kiepsko.

jedna moja mała sunia Sonia jest strasznie hałaśliwa i za nią reszta.. do tej pory było to do ogarnięcia, a teraz jest fatalnie

najgorzej, jak się wychodzi/wchodzi do domu, bo Gaja się podłącza i koty są przerażone- jest okropny jazgot

jak jestem w domu, mogę to opanować, jak mnie nie ma, bo wyjeżdżamy przecież do pracy, to fatalnie

ostatnio moja kotka tak się przeraziła, że myślałam, że zawalu dostanie - położyła się i trzęsła :( - akurat ja byłam w domu, a Robert przyjechał i wchodził..

Dlatego Gaja i Ninka nie mogą zostawać w domu podczas naszej nieobecności - będą zostawać w kojcu z Rudolfem, co wiąże się z koniecznością zakupy budy - zamówiłam, 450 zl - koszt mnie już całkiem dobija - w dodatku ryzyko duże, ze się poprzeziębiają

w domu ich nie zostawię, bo kotów mam 20 i nie nie zamknę ich w pokoju

nie wiem, co mam robic

Posted

Poker, dziękuję

Marcela P z fb zrobiła jej ogłoszenia, jutro jedziemy z Gają na wizytę pa-zapoznawczą

jak nic z tego nie wyjdzie, to się zgłoszę :)

a jutro.. trzymajcie kciuki..

1525626_841636885887197_7725011512822062