Livka Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Podaj nr konta , przeleję chociaż 20 zł na potrzeby psiaków . Pięknie dziękujemy - na koncie pojawiło się 40 zł od Poker - rozliczę na wątku Gai :) Quote
Poker Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Pięknie dziękujemy - na koncie pojawiło się 40 zł od Poker - rozliczę na wątku Gai :) A czyj to wątek ? Quote
sylwija Posted April 12, 2015 Author Posted April 12, 2015 dzisiaj były trzy telefony w sprawie Gai wysyłam ankiety :) Quote
NikaEla Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 dzisiaj były trzy telefony w sprawie Gai wysyłam ankiety :) trzymam kciuki Quote
sylwija Posted April 12, 2015 Author Posted April 12, 2015 ja właśnie się trochę boję, bo ona taka jest śliczna, a jednak już po przejściach i chciałabym, żeby już dom na zawsze znalazła.. Quote
Poker Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Pięknie dziękujemy - na koncie pojawiło się 40 zł od Poker - rozliczę na wątku Gai :) A czyj to wątek? Przecież Gai Napisałaś na potrzeby psiaków ... Oczywiście Wspaniale ,że są telefony. Oby super domek wypalił Quote
sylwija Posted April 15, 2015 Author Posted April 15, 2015 Poznań. Kamionki . Mamy kogoś na wizytę pa? Quote
Gusiaczek Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Tak, Gajuni należy się stabilizacja w dobrym, kochającym domku ... trzymam kciuki Quote
Poker Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Poznań. Kamionki . Mamy kogoś na wizytę pa? Trzeba spytać na wątkach wielkopolskich, Quote
sylwija Posted April 16, 2015 Author Posted April 16, 2015 Już mam osobę, dziękuję, Marzena, która robiła wizytę dla Toncio, nie wiem, czy pamiętacie Quote
Poker Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Kiedy wizyta? Wpłaciłam na razie z baraku 80 zł, bo jedna osoba wpłaci pod koniec miesiąca.Wtedy przeleję resztę. Quote
sylwija Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 Kiedy wizyta? Wpłaciłam na razie z baraku 80 zł, bo jedna osoba wpłaci pod koniec miesiąca.Wtedy przeleję resztę. pięknie dziękuję :) dzisiaj jedna pa, druga zapewne też w ten weekend dzisiaj grodzisk maz., weekend - Poznań. kciuki wskazane dzisiaj my pojedziemy, bo z naszym Lemikiem do neurologa w Milanówku, a to niedaleko, a Marzena zadzwoni i postara się na weekend umówić Quote
sylwija Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 dwie wizyty pa się odbyły i.. chyba Gaja będzie miała domek. Quote
NikaEla Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 dwie wizyty pa się odbyły i.. chyba Gaja będzie miała domek. to wspaniale! Quote
sylwija Posted April 20, 2015 Author Posted April 20, 2015 tak naprawdę to teraz będą największe kciuki potrzebne Gaja w czwartek zamieszka w wielkopolskim województwie :) w domku pod lasem z rodziną, która na nią czeka i wszyscy są na tak i mają doświadczenie z psiakami, i je kochają bardzo i niedaleko mają zaufanego i bardzo dobrymi opiniami się cieszącego weta (oby jak najrzadziej był potrzebny ;)) i Marzena generalnie w samym superlatywach się o nich wyrażała ja też bardzo dobre wrażenie odniosłam przez telefon nic nie ukrywałam, Pani wie o kłopotach, jakie wystąpiły w ostatnim DS ale są zdecydowani i ich to nie zraża początki szczególnie mogą być trudne..ale z dużą nadzieję podchodzę do tej adopcji.. już trzeciej .. Gai. trochę długów po Gai zostanie, ale na razie nawet nie mam kiedy podpiąć skanera, żeby powrzucać rachunki, dużo się bardzo dzieje, na dniach postaram się to zrobić dziękuję za pomoc Quote
Poker Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Pozostaje mocno trzymać kciuki za drogę i adaptację gai. Z mojego bazarku dojdzie jeszcze 20 zł czyli w sumie będzie 100 zł.Mam nadzieję ,że trochę zmniejszy to długi.A może przyszły DS też trochę się dołoży? Quote
sylwija Posted April 20, 2015 Author Posted April 20, 2015 Pozostaje mocno trzymać kciuki za drogę i adaptację gai. Z mojego bazarku dojdzie jeszcze 20 zł czyli w sumie będzie 100 zł.Mam nadzieję ,że trochę zmniejszy to długi.A może przyszły DS też trochę się dołoży? zobaczymy :) na pewno będą jechać po nią kawał drogi :) Quote
Livka Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Kiedy wizyta? Wpłaciłam na razie z baraku 80 zł, bo jedna osoba wpłaci pod koniec miesiąca.Wtedy przeleję resztę. 80 zł już na koncie Gai - pięknie dziękuję:) Quote
Gusiaczek Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Spokojnej nocy, Gajuniu i szczęśliwej podróży :) Quote
Poker Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 To już jutro? trzymaj się malutka.Powodzenia. Quote
Recommended Posts