Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pay, chodziłlo mi o to że byłeś przez przypadek drugi :D , a nie że przez przpyadek w skandynawce

greg i nic nie krzyczałeś???? nie rzucałeś się na drzwi, nie położyłeś się pod koła :( :( :(

ano rzeczywiscie jest u nas takie jedno cinquecento z malamutami :D , ale jak jechałam za nim w takie srebrnej renówce z wózkiem i rowerem na dachu i czerema haszcakami i jedną mała czarna wredną kundlicą z tyłu ;-)

po za tym połowa ludzi od nas wyjechała tuż po drugim etapie, nie czekając na rozdanie nagród stąd nagrody odbierali na zmiane dominik marzena i martusia.

FP - masz już fotki - no to ide do Ciebie

:D

Posted

jakie zdjecia porobilam hihihi ? :) Kasiu prosze o skany wszystkich na plytce :) zebym mogla tez u siebie zrobic galerie :) - mam nadzieje ze niektorzy sa zadowoleni z nich :)

Posted

Fotki sa faktycznie super....ale 7 i 8 robil moj tata i ja :P

Ewaka- no wlasnie wiedzialam, ze to "ten Twoj" tylko za choinke sobie nazwiska nie moglam przypomniec :P , a propo masz moze wyniki z Ostrowa?

Posted

A no i jeszcze jedno: Payook byl drugi w skandynawce, bo sie wcale nie wysilal :x To ja mu dalam mojego "czarnego konia" :D , a on nie potrafil wykorzystac tej szansy....Dominik zawiodlam sie na Tobie :wink: :wink: :wink:

Posted

Pay! ciiii...... nikomu nic nie mow :)

a zdjecia z Ostrowa narazie tylko sa te co u FP na stronce, a moje za jakis czas, a wkrotce moze juz pod konice tygodnia beda z Jakuszyc 30 zdjec do obejrzenia bedzie :)

Posted

Pay,

o rany zakochałeś się ? :loveu:

FP,

oczywiscie nie mam pełnych wyników, zaraz po nagrodach wypruliśmy do domciu, więc nawet nie wiem czy krążyły jakies kopie. Mam tylko cząstkowe te z soboty :(

Posted

Ja też strasznie żałuję, że mnie nie było :cry: :cry: :cry:

Jakbyśby z Mike'ym byli, to chyba by było największe grono dogomaniaków w jednym miejscu i czasie.

Gratulacje dla zwycięzców i pokonanych (po ciężkich bojach). :wink:

Tak w ogóle to napiszcie coś więcej.

Czy dużo było startujących (ilu w velo), jak trudna była trasa i jak długa (wiem, że miała mieć 10km, ale później wg licznika to różnie bywa), no i kto wygrał ramę do wózka - czyżby FP?

Wyniki i zdjęcia prześlijcie bardzo proszę - [email protected]