JOMA Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 A jednak Tofficzkowi się udało :multi: :loveu: :multi: , a ja się zawsze upieram, że ludzie często potrzebują po prostu wsparcia osób znających się na rzeczy - i często mam rację :razz: Quote
amikat Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Ustaliłam z kierownictwem schroniska ze wystąpią o zgodę na gromadzenie i przetwarzanie danych osobowych i udostępnianie ich wolontariuszom do przeprowadzania wizyt podadopcyjnych. TAK TAK - to będzie nasze zadanie! Quote
__Lara Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='amikat']Ustaliłam z kierownictwem schroniska ze wystąpią o zgodę na gromadzenie i przetwarzanie danych osobowych i udostępnianie ich wolontariuszom do przeprowadzania wizyt podadopcyjnych. TAK TAK - to będzie nasze zadanie! To dobrze. Maciaszku, a czemu psiaki na stronie schroniska są spętane, do takich haków mają przymocowane smycze? mam nadzieję, że one tak cały czas nie przebywają. W ogóle to widać, że im pomieszczenia odnowili :) Osoby chętne do robienia ogłoszeń na allegro: tzn. andaaa :) dzisiaj - jutro podzielę psiaki do ogłoszeń, wyślę Ci szablon do wstawiania w htmlu (aukcje są wtedy ładniejsze) zrobiony przez Klementynkę. Podaj mi proszę swojego maila. Quote
zapka Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='__Lara'] Osoby chętne do robienia ogłoszeń na allegro: tzn. andaaa :) dzisiaj - jutro podzielę psiaki do ogłoszeń, wyślę Ci szablon do wstawiania w htmlu (aukcje są wtedy ładniejsze) zrobiony przez Klementynkę. Podaj mi proszę swojego maila. Ja tez, ja też bedę robić ogłoszenia. Prześlij mi też psiaki. Zaraz napiszę ci na pv maila. Quote
__Lara Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='Gisic87']Ja nie Maciaszek ale psiaki są tam przyprowadzane i zapinane tylko w czasie robienia zdjęć, one cały czas nie są tak uwiązane spokojnie;) Też tak myślałam :) ale fajne te pomieszczenia mają :D zapka, to super :D podzielimy się, wszystko zarządzę odpowiednio :eviltong: Quote
__Lara Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 A to ta sunia, :multi::multi::multi::loveu: Wkrótce wpłynie 53zł do naszej skarpety z mojego bazarku :) Quote
maciaszek Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 __Lara napisał(a):Wkrótce wpłynie 53zł do naszej skarpety z mojego bazarku :)Super :). Bardzo Ci dziękuję! Quote
maciaszek Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Gisic, dzięki za szybki odzew :). Ten psiak, z naszego wątku, poszedł do domu: i jeszcze kilka ze strony internetowej. Quote
maciaszek Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Dodałam wczoraj na stronę schroniska nowe psiaki (głównie kwarantanna. Jest tam pies dingo ;) i cudny szorściaczek :loveu:) i szczeniaki. A teraz będzie dzika radość, taka moja mała prywata ;). Moja ulubienica pojechała dziś do nowego domu! :multi: :multi: :multi: Wczoraj państwo byli ją oglądać, a dziś przyjechali po nią samochodem. Bardzo się cieszę :multi: :multi:. Quote
__Lara Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Nie no, tak się cieszę, że nasza jamniczka w domku :D wielka radość :D wreszcie się maleńka doczekała :D widziałam ją w boksie jak byłam w schronisku. Nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Quote
__Lara Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Maciaszku, ja też się strasznie cieszę :D :D :D :D :D Bardzo kibicowałam naszej jamniczce!!! Bidulka, nareszcie się doczekała :D :D :D :D Huuuuuraaaaaaaaaaaa!!!! :D P.S. Jakby JOMA jechała do schroniska z Tobą kiedyś to daj znać, ja mam trochę karmy dla kociaków to bym podrzuciła żebyście zawiozły :) Pani Jamnik w domu :D :D :D :D Quote
polciuaa Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 świetnie ,że nasza bulwa znalazła dom!:multi::multi::multi: Quote
maciaszek Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Nowe psiaki dodane już na stronę schroniskową. Te sunie (z naszego wątku) znalazły dom: Tą drugą ludzie zabierali przy mnie. Bardzo fajni państwo :). Quote
maciaszek Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Gisic, zaraz zajrzę na wątek. A na razie chciałam napisać, że nasze konto powiększyło się o 69,57 zł uzbierane z 2 bazarków (wspólnie zrobionych przez Gisic87 i mnie). Mamy teraz 1278,49 zł. Quote
maciaszek Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Nowe psiaki dodane już na stronę schroniska. Jest nowa amstaffka, ciekawie umaszczona i bardzo fajna z charakteru. A ten psiak, z naszego wątku, znalazł WRESZCIE dom :multi:: Quote
maciaszek Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Dorzucam do konta 3,67 zł, które przyrosły przez ostatni miesiąc na nocnym oprocentowaniu. Mamy teraz: 1282,16 zł. Quote
__Lara Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='maciaszek']_Laro, Ola_la ogłasza tylko 35, czyli psy numer 12, 13, 19, 34, 42 są do ogłoszenia. Natomiast 24, 32, 43 możecie nie ogłaszać, bo one dość nieźle sobie radzą w schronie. Inne są w większej potrzebie. Nie szukaj na razie nikogo do wizyty przedadopcyjnej dla jamnia. Aga_Frejno zabiera go w poniedziałek na tymczas (nie zdążyłam Wam wcześniej o tym napisać). I ma już 2 domki nim zainteresowane, więc chłopak na pewno znajdzie dom tutaj! A panu z okolic Opola może polecić innego jamniora? Tyle ich szuka domków... Ola_la, te numery to numery psów na naszym wątku. Kurcze, szkoda, bo ja już Panu powiedziałam, że nikt nie jest zainteresowany jamnikiem :shake: może rzeczywiście Pan weźmie innego, nie wiem, muszę z nim pogadać. NO szkoda, że przepływ informacji nie jest za dobry na dogo. A ja mam już rozliczenie allegro za marzec - do zapłacenia 152,80zł, a w tym: - 0,50zł - ja za wystawienie mojego własnego prywatnego przedmiotu, - 4,60zł - prowizja za aukcję Kumpla (pies nieschroniskowy), - 9,20zł - tak samo jak wyżej, - 12,35zł - aukcja wyróżniona ratlerków, - 12,80zł - aukcja dwóch bezdomnych psiaków (nieschroniskowych), - 11,80zł -prowizja Kazaan (nieschroniskowy), - 14,45zł - aukcja Janka (nieschroniskowy), - 8zł - ja za podświetlenie i pogrubienie aukcji Janki płacę, - 0,40zł - ja za wystawienie własnego prywatnego przedmiotu, - 17,80zł - prowizja Janka (nieschroniskowy), - 22,45zł - aukcja Fibia (nieschroniskowy), - 22,35zł - aukcja Ariel (nieschroniskowy), - 0,60zł - ja za wystawienie własnej prywatnej aukcji, - 035zł - prowizja moja własna ze sprzedaży prywatnego przedmiotu. Razem to daje: 137,65zł Od tego odejmuje 152,80zł i wychodzi 15,15zł za aukcje psiaków schroniskowych + do tego 12,35zł za aukcję ratlerków = 27,50zł i tyle proszę o przelew Maciaszku (niestety w tym miesiącu nie wpłacę 20,00zł, bo nie mam kasy :( ) Quote
maciaszek Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 [quote name='__Lara']Kurcze, szkoda, bo ja już Panu powiedziałam, że nikt nie jest zainteresowany jamnikiem :shake: może rzeczywiście Pan weźmie innego, nie wiem, muszę z nim pogadać. NO szkoda, że przepływ informacji nie jest za dobry na dogo.Ale przecież wiedziałaś, że Aga_Frejno bierze go na tymczas, że będę się z nią kontaktować na PW i że pies jeszcze przez tydzień ma kwaranatannę. Panu możesz powiedzieć (wiem, że to kłamstwo, ale "nieszkodliwe" :diabloti: i może sprawić, że pan innego jamnia weźmie), że psa ktoś odebrał (w końcu był na kwarantannie)... Umówmy się może na następny raz tak: zanim zaczniesz sprawdzać potencjalne domki to skontaktuj się ze mną/osobą u której pies jest/schroniskiem (w zależności od sytuacji) i wtedy ustalimy/cie czy pies jest wciąż do wydania. A osobie, z którą rozmawiasz mów zawsze, że jeszcze musisz się upewnić, bo pies nie jest u Ciebie i może w międzyczasie sytuacja się zmieniła. Jak ktoś jest zdecydowany na psa to poczeką tą chwilę... A przepływ informacji rzeczywiście bywa kiepski. Wynika to z wielu czynników... Czasami to czynnik ludzki, czasami brak czasu i dostępu do kompa (i opóźnione info), czasami jeszcze coś innego. [quote name='__Lara']27,50zł i tyle proszę o przelew MaciaszkuPrzelane :). Mamy teraz na koncie: 1254,66 zł. P.S. Razem to daje: 137,65zł Od tego odejmuje 152,80zł i wychodzi 15,15zł 137,65 odjąć 152,80 zł to -(minus)15,15 zł... :eviltong: Ale wiem o co chodzi :). Quote
maciaszek Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Ola_la, jeszcze raz dzięki za zabrani suni ze schroniska! Dla tych, co nie wiedzą o jakiej suni mówimy - mówimy o tej: Quote
polciuaa Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Jak ktoś chce podać moje dane to prosze bardzo,tylko najlepiej zaznaczyc,ze w tygodniu dzwonic po 15.;) tel. 694-000-505 mail. [email protected] Tylko bardzo posze o wrzucenie tutaj linków do ogloszeń z moim numerem zebym mogla sobie poczytac o tych psiakach.;) Quote
maciaszek Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Jamnior już w dt u Aga_Frejno :) :multi: Quote
maciaszek Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Byłam dziś w schronisku. Dodałam nowe psiaki na stronę internetową. Starą. Nowa ruszy lada dzień. Są już na niej wszystkie psiaki, jeszcze muszę wprowadzić koty. Ważne! Wraz z ruszeniem nowej strony moje zadanie będzie się ograniczało TYLKO do robienia zdjęć zwierzakom i wprowadzania ich na stronę. Resztę (czyli m.in. aktualizację) będzie robiło schronisko. Quote
__Lara Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Maciaszku, a ode mnie 53,50zł doszło z bazarku? :cool3: Ooo, aktualizacje będzie robić schronisko! A coś wiadomo więcej z wolontariatem? Zajrzę do psiaków zaraz i zobaczę co to za nowe bidy... Założyłam wątki 3 psiakom z postu, który podała Maciaszek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/smutna-zrezygnowana-sunia-z-katowic-pilnie-dt-135178/#post12097084 http://www.dogomania.pl/forum/f28/mocno-wychudzony-husky-z-katowic-pomocy-135177/#post12097080 http://www.dogomania.pl/forum/f28/misiek-z-katowic-jest-podgryzany-przez-inn*****-pomozcie-135176/ Zaglądajcie proszę i podnoście! (nie wiem czemu nie chce mi się tu poprawnie wyświetlić link do 3 wątku...) Weszłam teraz na stronę schroniska i jest tyle psiaków, które są wystraszone i smutne :( zgroza... Quote
maciaszek Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 O wolontariat trzeba by pytać Amikat. Ja nic nie wiem. Tak, aktualizować stan zwierzaków i wprowadzać wszelkie zmiany na stronę będzie schronisko. Oto wczorajsze, pierwsze, wieści z dt Jamniora, czyli od Agi Frejno: "Mam juz w domu Pajdę:lol: Z pierwszych spostrzeżeń: 1. W aucie krecił sie i chodził cały czas 2. W domu z moim jamnikiem spokojnie się zapoznali ale są zazdrośni o siebie nawzajem, który pierwszy skoczy na kanapę to szczeka na drugiego,:mad:powoli dochodza jednak do konsensusu jak siedze w środku to kazdy po innej stronie kanapy, głaskać tzreba oba naraz. 3. Pajda "załatwił" juz dwie zabawki i kocyk w aucie teraz daje rade gumowej kości takze strach pomyśleć:evil_lol: każdy dostał inny kolor i teraz pilnują tych swoich zdobyczy, 4. Załatwia sie TYLKO na dworze oczywiscie je ładnie, dał sie wykąpać na dworze nie zaczepia psów. " A tak wylegują się schroniskowce przy tej pięknej pogodzie... _Laro,Twoja wpłata wpłynęła dzisiaj :). 55,30 zł z bazarku. Mamy teraz na koncie 1309,96 zł. Dziękuję za założenie wątków :loveu:. Już tam zaglądam. Na ten 3 wątek możecie wejść tędy: http://www.dogomania.pl/forum/search.php?searchid=5313759 Tytuł wątku: ***Misiek z Katowic*** Quote
Recommended Posts