Poker Posted March 12, 2015 Author Posted March 12, 2015 Ja nie daję się zwariować, bo bym żadnej suni nie wyadoptowała. Ludziom nie można ufać na 100% , nawet sobie ,a co dopiero psom. Po wczorajszej rozmowie z panią jestem spokojniejsza.Jestem przekonana,że Zojka jest szczęśliwa w swoim domku. Quote
Lucyna Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Po wczorajszej rozmowie z panią jestem spokojniejsza.Jestem przekonana,że Zojka jest szczęśliwa w swoim domku. i tak trzymać ... :rolleyes: Quote
Poker Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 Dziś mam dzień obdzwaniania naszych byłych tymczasek. Przed chwilą skończyłam dłuższą pogawędkę z pańcią Zojki. Bardzo się cieszę ,że sunia ma świetny domek. Jest zdrowa, radosna, bardzo dużo biega, goni zające. Nadal zdarza się jej śpiewać. Jest grzeczna , rozumie komendy i pańcia stwierdziła ,że jest bardzo mądra. Śpi z pańci i gdzie chce. Pańcia mówi ,że ludzie zachwycają się urodą Zojki i imieniem. Mimo ,że miałam wątpliwości co do zachowań pani i bardzo się denerwowałam tą adopcją, to dziś wiem ,że decyzja była słuszna. Quote
malagos Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Bo to zawsze jest rosyjska ruletka, nie wszystko da się przewidzieć Quote
Nutusia Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Tym bardziej cieszą tak dobre wieści! :D Quote
Nette Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Bardzo dobre wieści, ciesze się, że Zojka ma dobre życie :) Quote
Recommended Posts