kamilka91 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Mika też bierze w tym udział ;) A jutro wysyłam zdjęcia na konkurs... Quote
madziasto4 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Olusia']Gratulacje dla zwycięzców :cool3: A czy "Żwirek i Muchomorek" to nie przypadkiem Master i Toro użytkowniczki madziasto4? :hmmmm:[/QUOTE] Zgadza się, Żwirek i Muchomorek z 12/2008 MP to moje psy :) Stary post, ale dopiero dziś tu zajrzałam :lol: Quote
kredka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 O to gratulacje ;) nie pamiętam tej fotki. Ja wysłałam też zdjęcia mojej suczki ale nie liczę że coś wygramy ;p Quote
Olusia Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 I jeszcze z tego co wiem (bo jeszcze nie kupiłam gazety) od innych dogomaniaków, że zdjęcie Foxi autorstwa Erii pojawiło się w MP :multi: Gratulacje! Quote
Kinia Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Olusia']I jeszcze z tego co wiem (bo jeszcze nie kupiłam gazety) od innych dogomaniaków, że zdjęcie Foxi autorstwa Erii pojawiło się w MP :multi: Gratulacje![/QUOTE] Tak, już widziałam kozicę górską Quote
Bewarka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Ja też zauważyłam, gratki! :klacz: Ale normalnie aż zaczęłam się bać, czy nie spadnie...:-o :evil_lol: Quote
McDzik Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Je też widziałam to foto !!! :-o Co za refleks fotografa :-o Quote
jolkablaszczyk Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='Kibaa'][B]Kinia[/B] - Nie martw się. Ja próbuję od roku. x_x [B]Berneska[/B] - Widziałam. Gratulacje. :multi: [B]jolkablaszczyk[/B] - To też widziałam. :cool3: Gratki. :loveu:[/QUOTE] teraz bede probowac Maszę wysłać na konkurs, skoro Bamboszowi się udało to jej też sie musi udać :) Quote
Rinuś Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [I][B]nie ten temat ale my jestesmy w PP w tym miesiącu :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol:[/B][/I] Quote
.Agata. Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Wysłałam znowu - z konta pełnoletniej siostry,jakościowo nie są najgorsze więc zobaczymy co będzie :evil_lol: Quote
Fairytale Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Ja wysłałam i udało się :multi: Tylko nie podałam w mailu żadnych namiarów, tylko imię i nazwisko, wyślą mi jakiegoś maila z prośbą o adres, czy ja mam im wysłać? A jeśli ja, to na jaki adres i co wpisać w tytule maila? No i muszę zdementować plotki - fotka nie była robiona lustrzanką! ;) Pozdrawiam! Quote
.Agata. Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Fairytale - jaki piesek ? :loveu: gratulacje ! :multi: Weronika,dzięki :cool3: Miejmy nadzieję że się uda - bynajmniej fajną koszulkę bym miała :evil_lol: Quote
Avaloth Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Erie to już któryś raz w MP widziałam ^^ ale to zdjęcie z kozicą jest cudowne. Gratulacje wszystkim ;) ja raz na jakiś czas próbuje, może teraz znowu.. Quote
Fairytale Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 [quote name='Agata_Roki']Fairytale - jaki piesek ? :loveu: gratulacje ! :multi: Weronika,dzięki :cool3: Miejmy nadzieję że się uda - bynajmniej fajną koszulkę bym miała :evil_lol:[/quote] To z podpisem "popołudniowa sjesta" to moje. :) Dzięki za gratulacje. Nikt nie zna odpowiedzi na pytanie, które zadałam wcześniej? :-( Quote
marta_gp Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 moje zdjęcie też jest :-o "Letni odpoczynek" I też chciałabym wiedzieć co zrobić, żeby dostać koszulkę...mam do nich napisać? Quote
eria Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 ja adres i telefon zawsze podaję w mailu w którym są zdjęcia na konurs. Koszulka przychodzi zawsze z [B]duuuużym[/B] opóźnieniem więc cierpliwości :lol: Za kozicę koszulka jeszcze nie przyszla,to kwestia kilku miesięcy. [QUOTE]Erie to już któryś raz w MP widziałam ^^[/QUOTE] Trzy razy Foksiasta była w MP, raz w PP :multi: Quote
Junka Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Ja też wysyłałam naprawde fajne i śmieszne zdjecia, ale nawet potwierdzenia nie dostałam, ze je odebrali. :angryy: Quote
marta_gp Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 nie podawałam im swojego adresu i telefonu :P Coż...napiszę do nich, jak nie dostanę koszulki to trudno ;) Quote
zara2007 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Wysłałam 3.Zobaczymy...ale na wygrana nie liczę Quote
C&B Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Czy ktoś mógłby napisać mi co ja mam tam wpisać?:shake: Na pewno dać zdjęcia:evil_lol: Imię, nazwisko telefon i adres... I tyle? A jak komuś się uda to coś dostajecie e-mailem czy telefonują ?:razz: Quote
eria Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='C&B']Czy ktoś mógłby napisać mi co ja mam tam wpisać?:shake: Na pewno dać zdjęcia:evil_lol: Imię, nazwisko telefon i adres... I tyle? A jak komuś się uda to coś dostajecie e-mailem czy telefonują ?:razz:[/quote] tyle ;) oni nie dzwonią i nie odpisują :lol: po prostu po paru miesiącach przysyłają koszulkę jak zdążysz już zapomnieć że Ci się należy :evil_lol: Quote
masienka Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='eria']tyle ;) oni nie dzwonią i nie odpisują :lol: po prostu po paru miesiącach przysyłają koszulkę jak zdążysz już zapomnieć że Ci się należy :evil_lol:[/quote] to i tak niezle bo ja jeszcze nic nie dostalam a roczek juz lekko zlecial :evil_lol: Quote
kamilka91 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 A ja właśnie wysłałam zdjęcia na konkurs :cool3: Quote
Recommended Posts