Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 604
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Olusia']Gratulacje dla zwycięzców :cool3:

A czy "Żwirek i Muchomorek" to nie przypadkiem Master i Toro użytkowniczki madziasto4? :hmmmm:[/QUOTE]
Zgadza się, Żwirek i Muchomorek z 12/2008 MP to moje psy :)

Stary post, ale dopiero dziś tu zajrzałam :lol:

Posted

I jeszcze z tego co wiem (bo jeszcze nie kupiłam gazety) od innych dogomaniaków, że zdjęcie Foxi autorstwa Erii pojawiło się w MP :multi: Gratulacje!

Posted

[quote name='Olusia']I jeszcze z tego co wiem (bo jeszcze nie kupiłam gazety) od innych dogomaniaków, że zdjęcie Foxi autorstwa Erii pojawiło się w MP :multi: Gratulacje![/QUOTE]

Tak, już widziałam kozicę górską

Posted

[quote name='Kibaa'][B]Kinia[/B] - Nie martw się. Ja próbuję od roku. x_x
[B]Berneska[/B] - Widziałam. Gratulacje. :multi:
[B]jolkablaszczyk[/B] - To też widziałam. :cool3: Gratki. :loveu:[/QUOTE]

teraz bede probowac Maszę wysłać na konkurs, skoro Bamboszowi się udało to jej też sie musi udać :)

• 4 weeks later...
Posted

Ja wysłałam i udało się :multi:
Tylko nie podałam w mailu żadnych namiarów, tylko imię i nazwisko, wyślą mi jakiegoś maila z prośbą o adres, czy ja mam im wysłać? A jeśli ja, to na jaki adres i co wpisać w tytule maila?
No i muszę zdementować plotki - fotka nie była robiona lustrzanką! ;)
Pozdrawiam!

Posted

Fairytale - jaki piesek ? :loveu: gratulacje ! :multi:

Weronika,dzięki :cool3: Miejmy nadzieję że się uda - bynajmniej fajną koszulkę bym miała :evil_lol:

Posted

[quote name='Agata_Roki']Fairytale - jaki piesek ? :loveu: gratulacje ! :multi:

Weronika,dzięki :cool3: Miejmy nadzieję że się uda - bynajmniej fajną koszulkę bym miała :evil_lol:[/quote]

To z podpisem "popołudniowa sjesta" to moje. :) Dzięki za gratulacje.
Nikt nie zna odpowiedzi na pytanie, które zadałam wcześniej? :-(

Posted

ja adres i telefon zawsze podaję w mailu w którym są zdjęcia na konurs. Koszulka przychodzi zawsze z [B]duuuużym[/B] opóźnieniem więc cierpliwości :lol:
Za kozicę koszulka jeszcze nie przyszla,to kwestia kilku miesięcy.

[QUOTE]Erie to już któryś raz w MP widziałam ^^[/QUOTE]
Trzy razy Foksiasta była w MP, raz w PP :multi:

Posted

Czy ktoś mógłby napisać mi co ja mam tam wpisać?:shake: Na pewno dać zdjęcia:evil_lol: Imię, nazwisko telefon i adres... I tyle? A jak komuś się uda to coś dostajecie e-mailem czy telefonują ?:razz:

Posted

[quote name='C&B']Czy ktoś mógłby napisać mi co ja mam tam wpisać?:shake: Na pewno dać zdjęcia:evil_lol: Imię, nazwisko telefon i adres... I tyle? A jak komuś się uda to coś dostajecie e-mailem czy telefonują ?:razz:[/quote]
tyle ;)

oni nie dzwonią i nie odpisują :lol: po prostu po paru miesiącach przysyłają koszulkę jak zdążysz już zapomnieć że Ci się należy :evil_lol:

Posted

[quote name='eria']tyle ;)

oni nie dzwonią i nie odpisują :lol: po prostu po paru miesiącach przysyłają koszulkę jak zdążysz już zapomnieć że Ci się należy :evil_lol:[/quote]

to i tak niezle bo ja jeszcze nic nie dostalam a roczek juz lekko zlecial :evil_lol: