b-b Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Trzymam kciuki aby się coś z ogłoszeń zaczęło dziać :) Quote
kontaktogloszenia Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Witam u Tosi niedzielnie:) Jak na razie cisza...nikt nie dzwoni i nie pyta o Tosie,ale ja wiem że gdzieś jest ten cudowny człowiek który wypatrzy naszą Tosieńkę!!!! Quote
Gabi79 Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 Witam u Tosi niedzielnie:) Jak na razie cisza...nikt nie dzwoni i nie pyta o Tosie,ale ja wiem że gdzieś jest ten cudowny człowiek który wypatrzy naszą Tosieńkę!!!! Ja też to wiem, musimy uzbroić się w cierpliwość. Melduję, że na konto Tosieńki wpłynęło 197,40 z bazarku b-b http://www.dogomania.com/forum/topic/143717-ciuszki-m%C4%99skie-dla-tosi-411-2000/ Bardzo serdecznie dziękujemy :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: Quote
kontaktogloszenia Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 b-b ślicznie dziękujemy za bazarek dla Tosi :kiss_2: :loveu: Piękna sumka :klacz: Quote
Kamila Proc Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 no to i ja sie przywitam, choc juz ciemno Quote
Gabi79 Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 Zapraszam na bazarek dla Tosieńki, fanty podarowała Wiola (kontaktogloszenia) i Jasza http://www.dogomania.com/forum/topic/143906-ciuszki-buty-bi%C5%BCuteria-ksi%C4%85zki-dla-tosi-na-hotelik-do-3011godz2100/ Quote
Gabi79 Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 :) :) Gabi, to bazar prawdziwy. ;) Bazar jest wspaniały dzięki Wioli i Jaszy, bo od nich są fanty i dzięki AgusiP, która zrobiła fotki :klacz: :klacz: :klacz: Na konto Tosieńki wpłynęło 10,- od mdk8 dziękujemy bardzo, bardzo serdecznie :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: Quote
AgusiaP Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Odwiedzam piękną panienkę :) Widzę, że jest lepiej i bardzo się cieszę :):):) Quote
Makila Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 Tosia coraz śmielsza. Chętnie wychodzi do ogrodu razem z innymi psami. W domu też coraz mniej się chowa i szuka kontaktu z człowiekiem. Dzisiaj Tosia miała spotkanie ze szczeniakiem i niestety na jego zaczepki odpowiedziała zębami. Widocznie nie przepada za małymi potworami. Quote
b-b Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 b-b ślicznie dziękujemy za bazarek dla Tosi :kiss_2: :loveu: Piękna sumka :klacz: Proszę bardzo ;) Tosiu bądź grzeczną sunią :) Quote
Elisabeta Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Tosia coraz śmielsza. Chętnie wychodzi do ogrodu razem z innymi psami. W domu też coraz mniej się chowa i szuka kontaktu z człowiekiem. Dzisiaj Tosia miała spotkanie ze szczeniakiem i niestety na jego zaczepki odpowiedziała zębami. Widocznie nie przepada za małymi potworami. Nareszcie Tosia pokazała, że czegoś sobie nie życzy. :smile: Poznamy jeszcze jej charakterek. .. ;-) ;-) Quote
Gabi79 Posted November 13, 2014 Author Posted November 13, 2014 Ciocie Kochane Wiola miała dzisiaj bardzo, bardzo obiecujący tel. w sprawie Tosi. Pani mieszka sama w domu z ogródkiem, miała pieska ze schroniska, który był bardzo strachliwy i potrzebował dużo czasu na aklimatyzację. Pani po jego stracie (chorował i odszedł ) nie planowała już pieska, ale stwierdziła, że brakuje jej kogoś do kogo by mogła pogadać, pogłaskać itp. W razie potrzeby Tosią zajęłaby się córka Pani, już o tym rozmawiały. Więcej szczegółów nie znam. Szukamy kogoś kto przeprowadzi wizytę w Chrzanowie, kojarzycie kogoś??? Quote
Elisabeta Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Trzymam kciuki za Domek dla Tosi. :) Quote
halszka Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 oby się Tosieńce poszczęściło :kciuki: Quote
Elisabeta Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Właśnie wysłałam PW do Wioli i do Gabi z adresem na FB do Dziewczyny, która chętnie robi wizyty PA w Chrzanowie. :) Elik mi przysłała... Dziękuję, Elik. :) Nie mogę tam zajrzec, bo to dla zarejestrowanych... Powodzenia. Tosiu, może się uda. :wub: Quote
Recommended Posts