bela51 Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Ja zamawiałam dwukrotnie i szczerze...Nic. Cisza... Nie wiem już jak ją ogłaszać.. Zdjęcia są takie sobie. Faktycznie, zdjęcia to podstawa ! Jesli Lilka nie moze zrobic jej dobrych zdjęc, to moze ktos z okolicy by podjechał ??? NIe wiem, czy ktos tam blisko mieszka ? Quote
Martika&Aischa Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 ja z pewnością będę nudna ale spróbowałabym z Dziennikiem Zachodnim ;) Quote
Zofija Posted March 3, 2015 Author Posted March 3, 2015 Wieści na temat Etny: Posyłałam zdjęcia i któtki filmik do Agnieszki, który teraz wysyłam pani. Etna jest bardzo wesoła i pogodna, zdrowa. Lubi się bardzo bawić z nami i ze swoim kolegą z boksu Reksiem. Potrafi pięknie wysoko skakac z radości jest przy tym tak komiczna jak kangurek. Sapceruje dwa razy dziennie i wybieg na okrągło w ciągu dnia. Karmiona jest barfem i karmą sucha...apetyt dopisuje jej ogromnie. Do ludzi jest już bardziej odważna i chętnie się bawi z obcymi. Bardzo duże zainteresowanie kotami jak widać na filmie. Czekamy na wiosnę i długie spacery i sesję zdjęciowa przy pięknym słoneczku. Zima zawsze jest dla psiaków nudna, bo dzień krótki i mało ludzi nas odwiedza, psy nie mają kontaktu z obcymi. Idzie wiosna i zaczynamy nowy sezon organizowania długich spacerów-dog trekkingów dla naszych psiaków i obcych. Pierwszy będzie 28 marca zapowiada się duża impreza- ogólnopolska...wątek na wydarzeniu WSZYSTKIE PIESY NASZE SĄ - mityng psiarzy i wielbicieli psów, całych rodzin z Powiatu Kluczborskiego oraz całej Polski połączony ze wspólnym i może wtedy będa nsze psiaki wypatrzone przez domki!!! Przepraszam że mało piszę, ale proszę zadawać pytania a ja będę odpowiadać. Pozdrawiam i jak tylko pogoda się poprawi będą piękne zdjęcia. Lila Quote
Zofija Posted March 9, 2015 Author Posted March 9, 2015 Mam filmiki z Etną:). Kto z Was umie wstawiać? Proszę o kontakt na maila: [email protected] Quote
agat21 Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Rzadko bywam u ślicznej suni, i chociaż wiem, że to żadne usprawiedliwienie, to czasem już trudno ogarnąć wszystkie wątki - tyle biedaków.. Cieszę się, że sunia jest coraz bardziej otwarta, że dokazuje z innymi psami :) Przypomnijcie mi, proszę, w jakim hotelu jest (lokalizacja)? Quote
bela51 Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 wpłaty luty 2015r.: 02.02. Agnieszka103 -10zł 02.02. Yolanovi -20zł 03.02. Anula -20zł 11.02. żabcia15 -30zł 12.02. Zofija -20zł 26.02. basiek8 -20zł razem = 120zł + 269zł (było) = 389 zł- 350zł hotelownie. na koncie zostaje: 39zł Jak wygląda sytuacja finansowa Etny? Chyba nie jest najlepsza :( Moze ktos zrobiłby bazarek, chociaz cegiełkowy ? Ja niestety w najblizszym czasie nie dam rady :( Quote
Zofija Posted March 22, 2015 Author Posted March 22, 2015 Z finansami Etny dobrze nie jest. Zresztą mamy mnóstwo zasiedziałych psów i w hotelach i płatnych i bezpłatnych dt... Totalny przestój. Aż boję się myśleć o finansach. Halo, ciocie, kto umie wstawić filmiki???:) Quote
yolanovi Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 "... Idzie wiosna i zaczynamy nowy sezon organizowania długich spacerów-dog trekkingów dla naszych psiaków i obcych. Pierwszy będzie 28 marca zapowiada się duża impreza- ogólnopolska...wątek na wydarzeniu WSZYSTKIE PIESY NASZE SĄ - mityng psiarzy i wielbicieli psów, całych rodzin z Powiatu Kluczborskiego oraz całej Polski..." Impreza się odbyła i ja tam byłam, miód i wino piłam ;) A tak na poważnie, impreza bardzo udana, migawki ukazały się w lokalnej TV Opole http://opole.tvp.pl/19443888/28-marca-2015 Etna też brała udział co zarejestrowałam na kilku fotach :) Quote
yolanovi Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 A jak zachowywała się Etna w takim gronie? Generalnie jak każdy, normalny psiak. Na początku, kiedy towarzystwo zbierało się przed wymarszem, wszystkie psiaki były podniecone, podenerwowane i pełne energii, więc wybuchały tu i tam jakieś zatargi. Etna też wyskoczyła z zębami do jakichś psiaków. Potem, jak ruszyliśmy w trasę, psiaki wyluzowały, Etna też. Chciała się bawić, była przyjazna, raczej nie wszczynała kłotni. Do ludzi bardzo przyjazna, łaknąca kontaktu, zainteresowania, ze strony człowieka. Delikatnie zdystansowana w pierwszej chwili, ale bez paniki. Szybko sie przekonuje, pozwala się głaskać. Bardzo chętna do wykonywania poleceń, oczywiście odpowiednio motywowana ;). Ogólnie fajny, pozytywny i aktywny z niej psiak. Na smyczy ciągnie jak parowóz :) Quote
Agnieszka103 Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Zaraz poleci kwietniowa deklaracja dla Etny :) Quote
Martika&Aischa Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Wesołych ...Radosnych Świąt Dziewczynki a dla bezdomnych ogonków najlepszych DOMKÓW NA ŚWIECIE!!! :) Quote
Gabi79 Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 [url=http://up.programosy.pl/foto/551e7d2dad622_p.jpg][/url] Quote
Recommended Posts