Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Potwierdzam tylko ustalenia beta aty i moje .  Jo37, będę wdzięczna za wizytę poadopcyjną :) Teraz czekam na wieści od beta aty odnośnie transporty, bo miała pewien pomysł. 

Posted

Elik - ja nie mam wątpliwości, to będzie dobry domek.

To świetnie :) Yogi, jak każdy psiak, zasługuje na taki domek :)

Posted

Witajcie moi drodzy:) Jestem z Łodzi i w środowisku ,raczej znaną osobą :). Bardzo gorąco polecam domek u Basi ,znam ją wiele lat,znałam jej psiaki. Kotke tycie adoptowała odemnie :).   Zwierzaki Basi miały zawsze bardzo dobrą opiekę,ciepłe miejsce na łózeczku i ogrom miłosci od otoczenia. Zawsze czyściutkie ,zadbane, karmione z ręki jeśli zachodzila taka potrzeba. Leczone ,kiedy doskwierały im nieuniknione choroby u kresy ich życia.

Obecnie Kotka Tycia adoptowana, jest już wysterylizowana i szczęśliwa w swoim domku z ogródkiem.

Jestem szczęśliwa ,że psiak ma szanse na tak dobry domek.....:)

Pozdrawiam Natalia

Posted

Psiak jest jeszcze w DT .Trwa organizacja transportu . Wizyta poadopcyjna  będzie wiosną

bo ja nie wybieram się wcześniej do Łodzi.

Posted

Kiedy Yogi wyrusza do DS? Może ktoś z blabla car by go przewiózł?

Jeszcze chwilę czekamy, może uda się do beta acie odwieźć osobiście, przynajmniej przez część trasy. 

Posted

Yogi jedzie do domku w poniedziałek :) Beta ata odwiezie go do Katowic (ma tam wyjazd swój prywatny) i dowy domek po niego tam przyjedzie. Trzymajcie kciuki :)

Dzisiaj jeszcze chipowanie.