Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

troszkę zaoftopuje, ale przy okazji podniosę moje ulubione psisko..

słyszeliście :placz:???
[url]http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4394460.html[/url]

Posted

Ciotka Tundra połkneła haczyk.Krotko mowiac-zakochana. I jest szansa zabrac pieska szybko.Ciotki na 25 sierpnia szukamy transportu do Bydgoszczy.Uwaga,pasazer szczekliwy!

Posted

no zamordujeeeeeeee
tyle sie zawsze najezdze do Bydgoszczy z Gdańska i musiało wypaść jak mnie nie maaaaa?:placz: :placz: :placz:
a przydałabym się w końcu nasyzm bidakom noooo:-(

Posted

[quote name='brazowa1']
Ciotka Tundra połkneła haczyk.Krotko mowiac-zakochana. I jest szansa zabrac pieska szybko.Ciotki na 25 sierpnia szukamy transportu do Bydgoszczy.Uwaga,pasazer szczekliwy!
[/quote]
o i proszę!

Posted

Poprawka-
wolalabym jednak na 26 08
25 baluje na weselu i zatrzymuje sie w jakims mi zupelnie nie znanym hotelu- rodzina zalatwila-
26 do godz.? ... na pewno poludnia jestem jeszcze w Bydgoszczy i czekam!!!

A tak wlasciwie to w jakich sytuacjach on szczeka?
Pracuje :-) teraz nad tym tematem= szczekaniem, bo mi sie taki jeden w domu tak niestety rozwinal.

Posted

gdy był u weta,na przeswietleniu;szczekał w drodze,szczekal w poczekalni i u weta,tez... w sumie cały czas szczekał.:roll:

na raczkach,w pomieszczeniu socjalnym nie szczeka.

jemu sie wszystko wybacza.
zmienie tytuł,ze na 26 szuka transportu.Rozumiem,ze wczesniej,gdyby transport był,to nie da rady? Na ten konkretny dzien szukamy?

Posted

[quote name='Kara.']On malutki jest? To 2-3 dni mogę go przetrzymać.
Mam nadzieję, że sie nie pozjadają z potforkiem.:evil_lol:[/quote]

Kara,serio? nie pozjadaja sie,na pewno nie.
A transport,hihihihih,chyba pierwszy raz sie zdarza,ze piesek bedzie jechał przy okazji transportu szczura.Szczur schroniskowy,przygarnia go na DT studentka weterynarii.Byc moze uda sie akurat na 26.Jezeli nie-Kara,bylabys dla nas wybawieniem.
Czyli Tundra,decyzja zapadła?

Posted

Serio serio. Przecie ja w nim zakochana na amen jestem :loveu: Tylko wziąć na stałe nie mogę:placz:

Co do żarłoczności mojego potforka to nie jestem pewna.:evil_lol: Najwyżej się porozdziela towarzystwo:lol: