terra Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Co tam nowego u Hubcia słychać? Jak jego oczka? Kropelki pomagają? Quote
Ada-Vebby Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 I ja witam Hubcia :) Zaciskam kciuki,żeby się udało...Hubusiowa " teczka" w drodze,jutro powinna być na miejscu. Quote
supergoga Posted October 28, 2014 Author Posted October 28, 2014 Po wystrzyżeniu reszty futerka koo ślepków łatwiej sie zakrapla i przemywa. Wygladaja lepiej. Poproszę izke o foteczkę. I... błagam - trzymajcie kciuki!!!!! Quote
supergoga Posted October 28, 2014 Author Posted October 28, 2014 Musicie je trzymac az do soboty. Bardzo proszę. Quote
Yoana Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Będziemy, tylko zdradź nam o co chodzi z sobotą :) Quote
supergoga Posted October 28, 2014 Author Posted October 28, 2014 Nie zdradzę żeby nie zapeszyć :nonono2: ale.... domyślcie się, tylko ciiiiii Quote
Ada-Vebby Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Czy Hubusiowa poczta dotarła,wysłałam priorytetem. Quote
supergoga Posted October 29, 2014 Author Posted October 29, 2014 Pieknie dziekuję. Dzisiaj odebrałam. A jak z odbiorem fantów z bazarku? Małpa tęskni!!! Quote
supergoga Posted October 29, 2014 Author Posted October 29, 2014 Biedny małpiszonek, a chciał jechać wtulony w ramiona a nie bezduszna paką :nonono2: Quote
Ada-Vebby Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 hmmmm,poczekajmy może do następnego tygodnia ;):) Quote
jaguska Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Tajemnica i trzymanie kciuków, to tylko coś dobrego może oznaczać, więc trzymamy, kciuki, łapki i pazurki. Quote
izabelka_70 Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 no i Huba pojechał do swojego domku :) a tak spał sobie dzisiaj w nocy i ostatni sacer przed podróżą :) powodzenia maluchu!!!! Quote
Ada-Vebby Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 O reeeety !! :)Ja tak nieśmiało,ale z nadzieją tu dziś zaglądałam,żeby zapytać czy nadal kciuki potrzebne ;) :) Baardzo się cieszę !!!!!!!!!!!!!! Powodzenia Kuleczko puchata ! :) Quote
Ada-Vebby Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Ależ niespodzianka! To nagroda ogromniasta dla naszego pupilka kochanego, tak szybciuteńko znalazł domek...,ech,łzy mi kapią na klawiaturę.....Cioteczki jesteście Kochane :klacz: Hubciu ,jeszcze raz-bądz szczęśliwy i dawaj radość :) Quote
Ada-Vebby Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 izabelka 70,zdzradzisz nam dokąd pojechał Hubcio,czy może zostaje w Poznaniu ;) Quote
jaguska Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 izabelka 70,zdzradzisz nam dokąd pojechał Hubcio,czy może zostaje w Poznaniu ;) Czy jest szansa na fotki z nowego domku? To wspaniale że Hubuś tak szybciutko znalazł drogę do serca i nowego domu. Quote
izabelka_70 Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 fotki na pewno będą... mamy obiecane :) niestety chłopak nie został w Poznaniu :) Quote
azalia Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Powodzenia Hubusiu i dużo miłości w nowym domu. Quote
supergoga Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 Hubus będzie miał dobrze i ponieważ dobrze czuje się z innymi psiakami - będzie też miał psie towarzystwo. Nie będzie mieszkał sam. Jego Pani przyjechała po niego sporo kilometrów - czyli bardzo jej na naszym psiulu zależało. Pierwsze spotkanie (rozmawiałam telefonicznie, Iza była obecna cieleśnie) - i słowa - jest cudowny, zachwycajacy i taki kochany. Bo tak jest. Bardzo Wam cioteczki dziekuje za udział w bazarku dla niego, za bazarek (dzieki wielkie!!!) - za wpłaty. Dzieki temu moglismy go wyleczyć, doprowadzic do porządku jego stan ogólny i z pewnością dzięki temu zauroczył kogos na tyle, aby otrzymac szansę na nowe, godne zycie. Łza sie kręci, ale jesteśmy z Izką bardzo, bardzo szczęsliwe. Izuś - jesteś wielka - dziekuję za to co dla niego zrobiłaś! Quote
Recommended Posts