supergoga Posted October 3, 2014 Author Posted October 3, 2014 Bardzo dziekujemy. Każdy grosz się przyda bo będzie troche potrzeb. Konto dla Hubusia wstawiam w pierwszym poście. To konto Fundacji Animalia, z dopiskiem - Dla Huby. Mam nadzieje, że juz niebawem wstawimy nowe fotki czystego psiaka. Quote
jaguska Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 No tak, mój orli wzrok nie dopatrzył konta w pierwszym poście, zaraz pójdzie przelew i będe kibicować Hubusiowi. Quote
supergoga Posted October 3, 2014 Author Posted October 3, 2014 Nie wiem jak dziękować w imieniu psiula. Zaczynam wierzyć, że mu sie uda...i dom znajdzie... taki maluszek/ Quote
jaguska Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Nie ma co dziękować, bo nie ma za co, a domek na pewno znajdzie, a ja będę w miarę możliwości wspomagać Hubcia. Kilka dni temu odeszła moja kruszynka, chorutka staruszka, też była z dogo :-( Quote
supergoga Posted October 3, 2014 Author Posted October 3, 2014 Bardzo Ci współczuję bo wiem co znaczy strata. I gdyby nie moja stara i bardzo cięzko chora sunia - wziełabym na tymczas Hubcia od reki. A może by został??? Quote
jaguska Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 :-) Ja mam wielką słabość do staruszków a Hubuś na pewno znajdzie domek albo dobry BDT :-), ale na pewno musi to być baaardzo dobry i odpowiedzialny dom. Quote
anica Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 ... no i tak krok po kroczku, każdego dnia lepiej :) Quote
Ada-Vebby Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 No i jak tam dzisiaj nasz Maluszek,czy może już próbuje poznawać nowe otoczenie...:) Quote
supergoga Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Poznaje całkiem dzielnie. Dzisiaj był u niego z wizyta wet, przemył porządnie oczka. Jutro czeka malucha SPA - cioteczka Iza obiecała fotki po przeobrażeniu Hubusia. Quote
terra Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Zaglądam i wypatruję foteczek wypięknionego Hubcia :) Quote
jaguska Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Ja również czekam z wielka ciekawością, na nowe wcielenie Hubusia Quote
jaguska Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Aaaa i proszę o potwierdzenie czy dotarły moje grosiki dla Hubcia? Quote
supergoga Posted October 6, 2014 Author Posted October 6, 2014 Aaaa i proszę o potwierdzenie czy dotarły moje grosiki dla Hubcia? A jaki był tytuł przelewu. Dzisiaj wieczorem sprawdzę. W piątek nie było. Bardzo bardzo dziekujemy. Iza ma zdjęcia sprzed fryzjera i po - krótko przycięty psiulek. Ma do tego jakiś guzek na karku - sprawiał wrażenie czipa, ale nie reagował na aparaturę do odczytania. Nie wiemy co to jest. Nie pozwala także za bardzo wyczyścić uszu, chyba bolą i konieczne jest porządkowanie zębów, czyszczenie kamienia. Może uda się za jedną narkoza przy kastracji to zrobić, o ile serduszko w porządku. Całą droge w aucie podśpiewywał sobie i gaworzył jak dziecko - Iza zadzwoniła i słyszałam jego zaśpiew. Jak wróci z pracy to pewnie fotki wstawi. Quote
jaguska Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Supergoga to podgrzałaś atmosferę, teraz to poobgryzamy pazury z niecierpliwości i ciekawości ;-) Tytuł przelewu - dla Huby a nadawca Iwona L Quote
Yoana Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Czekam, no i nie powiem, że z cierpliwością :D Quote
supergoga Posted October 6, 2014 Author Posted October 6, 2014 Supergoga to podgrzałaś atmosferę, teraz to poobgryzamy pazury z niecierpliwości i ciekawości ;-) Tytuł przelewu - dla Huby a nadawca Iwona L Jaguska - wielkie dzieki, Hubus otrzymał 50 zł - :calus: Quote
Ada-Vebby Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Dotarłam do domciu i szybciuteńko zaglądam do Hubcia :) Rzeczywiście atmosfera podgrzana,też będę czekała "nie" cierpliwie ;) Quote
anica Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 ... a ja się wyłamuję! poczekam cierpliwie;) Quote
Nette Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Huba przesłodki :) Miał szczęście, że na Was trafił :) Quote
Ada-Vebby Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Pewnie będzie miał biedaczek "bałagan" w uszkach-zapalenie bo przechylał główkę i nią potrząsał. Ciocia Iza zauważyła,że reaguje na dzwięk stukania w miskę.Ja też miałam wrażenie ,że trochę Hubcio jednak słyszy,dlatego po powrocie do domu napisałam,że "prawdopodobnie nie słyszy" ;)bo tak mówił P.Paweł.Przewoziliśmy Hubcia w metalowym kontenerku naszych "dziewczyn"i zauważyłam,że podczas dopinania wejścia reagował ale wtedy myślałam ,że może mnie się wydaje ;)Och,byłoby cudnie,gdyby się okazało że jednak słyszy .Jeśli chodzi o podejrzenie,że może być zaczipowany to całkiem możliwe tylko (wiem z doświadczenia)nie każdy czytnik zawsze odczytuje ;)może warto spróbować innym,choć prawdę mówiąc nic to nie zmieni.Może tylko uspokoić nas ,że to nic grożnego. Quote
jaguska Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 A to całkiem możliwe że po przeleczeniu uszu okaże się że coś tam słyszy. Moja druga babcia Ziuta (13) jest prawie głucha jak pieniek, ale jak się głośno klaśnie w ręce lub stuknie miseczką to wie o co biega, ale mimo że jest z nami cztery lata, strach przed wyciągniętą ręką pozostał. Chyba dzisiaj nici z Hubciowych fotek, zajrzę tu jutro a wszystkim życzę dobrej nocy. Quote
supergoga Posted October 6, 2014 Author Posted October 6, 2014 Ciocia Iza wróciła niedawno z pracy.Właśnie była u Hubcia, maluch spi smacznie. Fotki niebawem mi wysle i wstawię. Może jeszcze zdąrzę zanim pójde spać - bo jutro wczesnie do pracy jadę. Ale na bank są. Teraz byle do piątku. Quote
supergoga Posted October 6, 2014 Author Posted October 6, 2014 Hubuś w drodze do SPA I na fryzjerskim stole. Widać wyraźnie w jakim kiepskim stanie były oczka, zarośnięte i trudne do kroplenia A to już po powrocie – zbiegło się całe towarzystwo obejrzeć nowa fryzurę. Komentarzy było mnóstwo. Jak to w życiu, jednym się podobało, innym mniej, to odeszli. Cześć. Ale super fryzjer – daj namiary! Quote
supergoga Posted October 6, 2014 Author Posted October 6, 2014 I teraz kilka fotek samego już Hubusia. Drobniutki bardzo i delikatny, ale zero agresji, zero problemów. Kochany piesek. Quote
Recommended Posts