Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tu mamy ogłoszenie z olx, jeszcze ze starymi zdjęciami, ale jest tekst i wszystkie dane:

http://olx.pl/oferta/sliczna-beza-ma-niespelna-rok-i-czeka-na-swoja-rodzine-CID103-ID7gS6z.html#3ddd127c4d

Beza jest zaszczepiona i wysterylizowana. Docelowo ogłaszałyśmy ją zawsze na Śląsk. Ale może spróbowałybyśmy na małopolskie?

Super, dzięki! To ogłoszę ją na małopolskie. Trochę zmienię tekst, żeby nie usunęli z olx. No i oczywiście zdjęcia będą nowe :)

• 2 weeks later...
Posted

Byłyśmy dziś odwiedzić Bezę - zrobiłam dwa zdjecia bo malutka było mocno zestresowana naszą wizytą...

Natomiast Kasia opowiadała, że charakter ma wspaniały jeśli już komuś zaufa - cieszy się na widok człowieka, jest ciekawska, prosi o głaski... na spacerach też biega jak szalona :)

863f15cb43898136gen.jpg

e5e851ea88fc95e7gen.jpg

• Upvote 1
Posted

Odwiedzam panienkę :) Podeślijcie nr konta, na dniach mam wypłatę to dorzucę parę zł do jedzonka.

Bardzo dziękujemy - już podsyłam :)

Wykupiłam też Małej pakiet ogłoszeń - gigant bo aż 50 :) będą na inne województwo niż poprzednie, także trzymajcie kciuki 

aby w końcu zadzwonił TEN telefon :)

• 2 weeks later...
Posted

Właśnie wyróżniłam ogłoszenie Bezi na olx :) http://olx.pl/oferta/slodka-bezia-jak-biszkopcik-cala-do-wycalowania-CID103-ID8kG9f.html

Mam nadzieję, że w końcu ktoś sensowny zadzwoni!!! telefon został pobrany 16 razy... aż dziwne, że nikt nie dzwoni...

No to Ciocia wykrakała - Beza jedzie w tym tygodniu do domu pod Kraków :)

Wczoraj zadzwonił telefon, dziś ekspresowa wizyta :)

Nareszcie - juupi! :)

• Upvote 1
Posted

No to Ciocia wykrakała - Beza jedzie w tym tygodniu do domu pod Kraków :)

Wczoraj zadzwonił telefon, dziś ekspresowa wizyta :)

Nareszcie - juupi! :)

Jupi!!! Jupi!!! Jupi!!! :) mam rozumieć, że to był telefon z ogłoszenia które zrobiłam??? WOOOOWWWW!!! Cudowna wiadomość na początek tygodnia!!! Trzymam kciuki, żeby Bezunia była szczęśliwa! :)

Posted

Jupi!!! Jupi!!! Jupi!!! :) mam rozumieć, że to był telefon z ogłoszenia które zrobiłam??? WOOOOWWWW!!! Cudowna wiadomość na początek tygodnia!!! Trzymam kciuki, żeby Bezunia była szczęśliwa! :)

Beza miała tyle ogłoszeń, że ciężko stwierdzić z którego dzwonili Państwo w każdym razie zastanawiali się nad jej adopcją

od dłuższego czasu aż w końcu zadziałali :) Będzie miała do dyspozycji dom i ogródek, teraz trzymajmy kciuki aby się 

szybko odnalazła w nowym otoczeniu :)

• Upvote 1
Posted

Super!!! W takim razie jeszcze parę dni nie ściągam ogłoszenia, ale potem podmienię na innego psiaka, skoro jest wyróżnienie :)

Może masz jakiegoś psiaczka? do podmianki? Fifi??

Jak najbardziej Fifi :) !!! Dziękujemy :)

• Upvote 1