Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piłka się rozmroziła czy nadal kula lodowa?  :D

Świetne zdjęcia, Sara fotomodelka. Weź ją raz na jakiś konkurs do 'Przyjaciela Psa' czy gdzieś tam daj. Strzeli jakąś minę i wygraną macie w kieszeni.  :P

• 3 weeks later...
Posted

Nie wiem, czy ktoś nas jeszcze pamięta, ale czas najwyższy na 'zimowe' sprzątanie, więc odkurzamy naszą galeryjkę.

Robimy postępy we fri. Według mnie jest o wiele lepiej niż było z miesiąc, dwa temu. 

Rozpisywać mi się nie chcę, co nieco możecie poczytać sobie na blogu (rzadko bywam, ale jednak :D

Na pierwszy ogien idą zdjęcia z 30  grudnia, większość autorstwa Ani (Dioranne), ale jest kilka moich, lecz jej aparatem robione.

67157722645858799173.jpg72975909353517381156.jpg20393508300345719818.jpg13526791592220292329.jpg87790339152014166761.jpg15123226413922002132.jpg05324251853388539288.jpg47354848379707348870.jpg13563111246833565677.jpg36463843637853845533.jpg

Posted

Super, że jesteście :) i że się rozkręcacie w sporcie, trzymam kciuki za dalsze postępy :) A dysk baaardzo widoczny w taką pogodę :)

Posted

Ale ciekawy :) 

Ale od wiosny mamy zamiar się za dogtrekking wraz z Anią i Nico zabrać, ale fri pokochałam i na pewno przy nim zostało, zwlaszcza, że Sarze też sie podoba :)

Musze raz nagrać, jak Sara jara sie na widok fri podczas naszych wieczornych spacerów

Posted

ooo DT jest extra :D kocham ten sport :) Tak samo jak pasienie i psie zaprzęgi.

Posted

Ale od wiosny mamy zamiar się za dogtrekking wraz z Anią i Nico zabrać

Musze raz nagrać, jak Sara jara sie na widok fri podczas naszych wieczornych spacerów

No to nas wydałaś z tym dogtrekkingiem.  :P Od wiosny ostro ruszamy i będziemy dzielnie maszerować (w drodze powrotnej: turlać się, albo wlec się po czworakach) z naszymi psiskami.

Co do nagrania czegokolwiek wieczorem - życzę powodzenia przy tak słabym oświetleniu.  :D

Posted

Hej

Super Wam idzie z tym frisbi !

Ale dogtreking to też moje marzenie,zobaczymy czy sie uda powalczyć coś w tym kierunku.Też planuję od wiosny zacząć ternować więcej :)

Posted

Nagram, nagram :) W weekend, jak Anię wyciągnę to może mi nagra, bo statyw jeszcze nie doszedł ;c

Na DT Ania mnie namówiła i stewierdziłam, czemu nie? Idealnie pasuje i domnie i do Sary, gdyz ja uwielbiam chodzić (z wracaniem jest już gorzej xD), a Sara to ona może chodzić, chodzić i jeszcze raz chodzić! 

Posted

Ja z kolei mam plan zorganizować DT u nas ;) Jednak to dopiero w 2016:)

Posted

Nagram, nagram :) W weekend, jak Anię wyciągnę to może mi nagra, bo statyw jeszcze nie doszedł ;c

Na DT Ania mnie namówiła i stewierdziłam, czemu nie? Idealnie pasuje i domnie i do Sary, gdyz ja uwielbiam chodzić (z wracaniem jest już gorzej xD), a Sara to ona może chodzić, chodzić i jeszcze raz chodzić! 

W niedzielę nie powinno być problemów, żeby mnie wyciągnąć. W sobotę nieco gorzej z tym, bo p. Sylwia przyjeżdża (nie wiem o której...), więc nie bardzo raczej... Moglibyśmy pójść też od razu na samą Plazę i nakręcić co nieco do filmiku Młodego (głównie chodzi mi o to chodzenie po tych betonowych 'ławkach'). 

Tak na prawdę jeśli niedługo się ogarnę i będziemy posiadać jakiekolwiek szelki, to będziemy mogły powolutku zacząć to 'skubać'.  ;) Jeszcze nie na sto procent, bo czasu nie będzie pewnie tyle ile być powinno (chociaż w ferie...), ale gdzieś tam można by zacząć się ogarniać.

TyŚka szczerze? My tak po cichu liczymy, że w 2016 wszyscy (na czele z Panem Pinczerem) będziemy już na tyle ogarnięci, aby brać udział w jakichś zawodach, więc... Do roboty z tą organizacją. Ogranicz liczbę uczestników do dwóch, od razu zapisz nas i będzie idealnie!  :D

Posted

Nie wiem tylko czy się wyrobię z organizacją, ale mam nadzieję, że tak - już pomysły, gdzie możemy iść - są.
Co do ograniczenia liczby osób, hahaha, wiesz... nawet jak nie wyjdzie w 2016 organizacja pełną parą, to zapraszam do nas, mam gdzie przenocować ;) I będziemy sobie chodzić, zrobię Wam maraton marszowy po okolicy :D