Dioranne Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Piłka się rozmroziła czy nadal kula lodowa? :D Świetne zdjęcia, Sara fotomodelka. Weź ją raz na jakiś konkurs do 'Przyjaciela Psa' czy gdzieś tam daj. Strzeli jakąś minę i wygraną macie w kieszeni. :P Quote
Collakowa Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 Dioranne chciałam, ale tak jakoś :P A piłka sie rozmroziła, ale i tak ciężko już piszczy, trzeba mocno nadusić by pisnęła :P Quote
Collakowa Posted January 18, 2015 Author Posted January 18, 2015 Nie wiem, czy ktoś nas jeszcze pamięta, ale czas najwyższy na 'zimowe' sprzątanie, więc odkurzamy naszą galeryjkę. Robimy postępy we fri. Według mnie jest o wiele lepiej niż było z miesiąc, dwa temu. Rozpisywać mi się nie chcę, co nieco możecie poczytać sobie na blogu (rzadko bywam, ale jednak :D Na pierwszy ogien idą zdjęcia z 30 grudnia, większość autorstwa Ani (Dioranne), ale jest kilka moich, lecz jej aparatem robione. Quote
Guest TyŚka Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Super, że jesteście :) i że się rozkręcacie w sporcie, trzymam kciuki za dalsze postępy :) A dysk baaardzo widoczny w taką pogodę :) Quote
Collakowa Posted January 20, 2015 Author Posted January 20, 2015 Widoczny, ale zły ;/ Musze się w nowy zaopatrzyć, bo ten jest za giętki i za ciężki Quote
Guest TyŚka Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 No tak, frisbałki to nie najtańszy sport :D Quote
Collakowa Posted January 20, 2015 Author Posted January 20, 2015 Ale ciekawy :) Ale od wiosny mamy zamiar się za dogtrekking wraz z Anią i Nico zabrać, ale fri pokochałam i na pewno przy nim zostało, zwlaszcza, że Sarze też sie podoba :) Musze raz nagrać, jak Sara jara sie na widok fri podczas naszych wieczornych spacerów Quote
Guest TyŚka Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 ooo DT jest extra :D kocham ten sport :) Tak samo jak pasienie i psie zaprzęgi. Quote
Dioranne Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Ale od wiosny mamy zamiar się za dogtrekking wraz z Anią i Nico zabrać Musze raz nagrać, jak Sara jara sie na widok fri podczas naszych wieczornych spacerów No to nas wydałaś z tym dogtrekkingiem. :P Od wiosny ostro ruszamy i będziemy dzielnie maszerować (w drodze powrotnej: turlać się, albo wlec się po czworakach) z naszymi psiskami. Co do nagrania czegokolwiek wieczorem - życzę powodzenia przy tak słabym oświetleniu. :D Quote
Collakowa Posted January 21, 2015 Author Posted January 21, 2015 Nie musze nagdywać wieczorem. Raz mozna np w weekend wczesniej, i wtedy nagrać :) Quote
Erykowa Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Hej Super Wam idzie z tym frisbi ! Ale dogtreking to też moje marzenie,zobaczymy czy sie uda powalczyć coś w tym kierunku.Też planuję od wiosny zacząć ternować więcej :) Quote
Clavia Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Nagraj coś, chętnie zobaczymy jak Sara robi postępy :)) Quote
Collakowa Posted January 22, 2015 Author Posted January 22, 2015 Nagram, nagram :) W weekend, jak Anię wyciągnę to może mi nagra, bo statyw jeszcze nie doszedł ;c Na DT Ania mnie namówiła i stewierdziłam, czemu nie? Idealnie pasuje i domnie i do Sary, gdyz ja uwielbiam chodzić (z wracaniem jest już gorzej xD), a Sara to ona może chodzić, chodzić i jeszcze raz chodzić! Quote
Guest TyŚka Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Ja z kolei mam plan zorganizować DT u nas ;) Jednak to dopiero w 2016:) Quote
Dioranne Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Nagram, nagram :) W weekend, jak Anię wyciągnę to może mi nagra, bo statyw jeszcze nie doszedł ;c Na DT Ania mnie namówiła i stewierdziłam, czemu nie? Idealnie pasuje i domnie i do Sary, gdyz ja uwielbiam chodzić (z wracaniem jest już gorzej xD), a Sara to ona może chodzić, chodzić i jeszcze raz chodzić! W niedzielę nie powinno być problemów, żeby mnie wyciągnąć. W sobotę nieco gorzej z tym, bo p. Sylwia przyjeżdża (nie wiem o której...), więc nie bardzo raczej... Moglibyśmy pójść też od razu na samą Plazę i nakręcić co nieco do filmiku Młodego (głównie chodzi mi o to chodzenie po tych betonowych 'ławkach'). Tak na prawdę jeśli niedługo się ogarnę i będziemy posiadać jakiekolwiek szelki, to będziemy mogły powolutku zacząć to 'skubać'. ;) Jeszcze nie na sto procent, bo czasu nie będzie pewnie tyle ile być powinno (chociaż w ferie...), ale gdzieś tam można by zacząć się ogarniać. TyŚka szczerze? My tak po cichu liczymy, że w 2016 wszyscy (na czele z Panem Pinczerem) będziemy już na tyle ogarnięci, aby brać udział w jakichś zawodach, więc... Do roboty z tą organizacją. Ogranicz liczbę uczestników do dwóch, od razu zapisz nas i będzie idealnie! :D Quote
Guest TyŚka Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Nie wiem tylko czy się wyrobię z organizacją, ale mam nadzieję, że tak - już pomysły, gdzie możemy iść - są. Co do ograniczenia liczby osób, hahaha, wiesz... nawet jak nie wyjdzie w 2016 organizacja pełną parą, to zapraszam do nas, mam gdzie przenocować ;) I będziemy sobie chodzić, zrobię Wam maraton marszowy po okolicy :D Quote
Collakowa Posted January 23, 2015 Author Posted January 23, 2015 My też trasę mamy wyznaczoną, tylko czekać do wiosny! Quote
Collakowa Posted January 24, 2015 Author Posted January 24, 2015 Dzisiaj byłysmy na spacerze z Anią i Nico. I mamy fotki! Ale napiszę, że mój bardzo mądry pies nie dosyć, że się wytarzał w qpie to je zjadła, ughh ;/ Quote
Recommended Posts