bakusiowa Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 https://www.facebook.com/events/521460744723082/?active_tab=posts Nie znalazła się. To jest już chyba trzecia ucieczka? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 Dziękujemy za dodanie linku do wydarzenia - tam wrzucamy wszelkie aktualne informacje na temat poszukiwań. Tak, to trzecia ucieczka. Nawet nie mamy sił tego komentować. Tym razem wydawało się, że zostały dochowane wszelkie środki ostrożności - fajnie zapowiadająca się rodzina zwierzomaniaków, profesjonalna wizyta adopcyjna, w trakcie której Państwo byli "straszeni" na wszelkie możliwe sposoby, a po której stwierdzili, że chcą pomóc suni, potem sam transport Fifi do nowego domu - w obroży, szelkach, na dwóch smyczach... a potem po 2 tygodniach w nowym domu Państwo stwierdzili, że nie będą słuchać wariatek bo przecież ona tak ładnie chodzi na smyczy i wyjdą z nią tylko w obroży... Nie ma żadnych wiarygodnych sygnałów, telefon dzwoni bardzo rzadko... aż nie do wiary.... :( 1 Quote
AgusiaP Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 Ja nie mam FB, wiec tu napisze. Żebyśmy mieli pewność, dzisiaj nasz znajomy był w schronisku w Chorzowie ze zdjęciami Fifi, niestety nie ma jej tam. Jutro jedzie sprawdzić schronisko w Katowicach. Na terenie Chorzowa w ciagu ostatnich dwóch tygodni, jak dobrze pamietam, były tylko zbierane zmarłe zwierzaczki takie, jak ptaki i dziki. Fifi, gdzie ty słoneczko jesteś.... Quote
elik Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 29 minut temu, AgusiaP napisał: ... Na terenie Chorzowa w ciagu ostatnich dwóch tygodni, jak dobrze pamietam, były tylko zbierane zmarłe zwierzaczki takie, jak ptaki i dziki. Fifi, gdzie ty słoneczko jesteś.... Nawet dziki sie zdarzają ? No wlaśnie, gdzie jesteś słoneczko, gdzie ??? :( Quote
AgusiaP Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 12 godzin temu, elik napisał: Nawet dziki sie zdarzają ? No wlaśnie, gdzie jesteś słoneczko, gdzie ??? :( Tak Elunia. Quote
elik Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 1 minutę temu, AgusiaP napisał: Tak Elunia. O kurcze. To może być groźne Quote
elik Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 2 godziny temu, AgusiaP napisał: Fifi w schronisku w Katowicach nie ma. Bidulko gdzie jesteś :(:( :( Quote
AgusiaP Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 5 godzin temu, AnnaA napisał: Czy dalej nic nie wiadomo o Fifi? Niestety nic... Mam nadzieję, że nic jej się nie stało, tylko przeniosła się w inne, bardziej spokojne miejsce. Zamówiłam jej pakiet ogłoszeń na Chorzów. Quote
bakusiowa Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 Nadal poszukiwana. https://www.facebook.com/events/521460744723082/?active_tab=posts Quote
AgusiaP Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Zamówiliśmy z Elunia na dzisiaj ogłoszenie w Dzienniku Zachodnim - Pakiet Śląski. W nim Katowice, Chorzów, Siemianowice i jeszcze jakies dwa miasta. Fifunia, gdzie Ty jesteś.... Quote
elik Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Oby przeczytał to ktoś, kto ją widział, albo wie gdzie jest. Quote
AgusiaP Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 22 godzin temu, elik napisał: Oby przeczytał to ktoś, kto ją widział, albo wie gdzie jest. Fifi chyba zmieniła miejsce, czasam chyba tylko wraca w miejsce, gdzie zaginęła. Quote
elik Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 Co ta biedna psinka musiała przeżywać, że tak się boi człowieka :( Quote
AgusiaP Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 10 godzin temu, elik napisał: Co ta biedna psinka musiała przeżywać, że tak się boi człowieka :( Elunia nawet nie chce o tym myślec. Ja ciagle żyje nadzieja, ze ona gdzieś sie zaszyła. tylko, jak ja znaleźć ... Quote
elik Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 7 godzin temu, AgusiaP napisał: Elunia nawet nie chce o tym myślec. Ja ciagle żyje nadzieja, ze ona gdzieś sie zaszyła. tylko, jak ja znaleźć ... Fifunia, Słoneczko daj się znaleźć. Quote
AgusiaP Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Jutro ukaże się ogłoszenie w Dzienniku zachodnim na cały Śląsk. Niech ktoś zadzwoni. Quote
elik Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 A czemu tytuł wątku jest taki nieaktualny ? Założycielka się nie pokazuje na wątku ? Quote
AgusiaP Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 3 minuty temu, elik napisał: A czemu tytuł wątku jest taki nieaktualny ? Założycielka się nie pokazuje na wątku ? Szkoda, że tytuł nie jest zmieniony. Czym więcej ludzi o tym wie, tym lepiej. Nie każdy ma FB, chociaż wstyd się przyznać. Ja nie tracę nadziei, ze Fifi sie znajdzie. Pamiętam jeszcze wątek chyba Dropsa od dziewczyn, który też uciekł i w końcu się udało. Quote
elik Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Nie ma się czego wstydzić. F.B. nie jest obowiązkowe i nie wszyscy go lubią :) Ja też mam nadzieję, że sunia się znajdzie. Quote
bakusiowa Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Na FB dziewczyny zbierają pieniadze na poszukiwania Fifi. Chodzi o zapłatę za zamieszczanie plakatów w tramwajach. https://www.facebook.com/events/521460744723082/?active_tab=posts Poszła wpłata na konto pinczerki. Quote
Recommended Posts