Jump to content
Dogomania

Fifi złapana i bezpieczna ! Ufffff.... Greys w swoim wymarzonym domku!

Recommended Posts

Posted

pewnie wszyscy chorzy... ;)

A w weekend porozdawane ulotki i też nic... cisza...

Fifuś ale nosek do góry ;) po ciszy zawsze nastaje coś ;)

Posted

Podmieniłam wyróżnione do 9 marca ogłoszenie Bezi na olx na Fifi - nazwałam ją Funia i tekst pozmieniałam, żeby olx nie usunęło, bo Fifi już ma ogłoszenie na olx na Katowice :)
Przepraszam, że dopiero teraz (miałam to zrobić wcześniej), ale byłam chora i nie dałam rady.

Posted

Super - bardzo dziękujemy!!! Twoje ogłoszenia są szczęśliwe, więc kto wie... ;)

Oj, nie aż tak szczęśliwe, jak bym chciała, ale dziękuję! Wierzę, że w przypadku Fifi tak będzie!

Posted

śliczności :) czemu ten domek nie nadchodzi jak takie cudo czeka ...i wreszcie uwolniona od przekręcających się szeleczek ;)

Posted

Oj Fifi gdybyś Ty z tak podniesionym ogonem witała potencjalnych opiekunów miała byś ich na pęczki! :)

Śliczna :) Zaraz podmienię zdjęcia do ogłoszeń :)

Posted

Dziękujemy Kasiu za kolejną porcję zdjęć!!! :)

aaa jeśli wszystko będzie po mojej myśli to w niedzielę będę w BB (dokładnie w Jaworzu). no i tak sobie myślę... czy będę mogła odwiedzić FIFI jeśli czas mi pozwoli?

Czyżby u naszych jaworzańskich psich szkoleniowców? ;)

Mnie akurat w niedzielę nie będzie w BB, musiałybyście się dogadać z Kasią... :) Fifi jest dokładnie w Kobiernicach, to kilka km za BB w stronę Krakowa :)

Posted

Poznałyśmy grubaśną Misię wczoraj z Lili8522 - niezła z niej zadziora i oryginalna dziewczyna żyjąca w swoim własnym świecie... ;)

Z bazarku z ciasteczkami udało się uzbierać dla Fifi 165zł - dodaję do rozliczenia :)