Pegaza Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 aa to jeszcze nie tak wczesnie... a ja z m-a wcinamy winogrona:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='Aga76']Bry Piękna :Rose:[/quote] bry :oops: D-E winogrona z dziubkow se podajecie? :razz: Quote
Aga76 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']bry :oops: D-E winogrona z dziubkow se podajecie? :razz:[/quote] Rumieniec widzę na Twym lubym obliczu? :cool3: :evil_lol: aaa, jednak rączka... Quote
Anusia & Alutka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='Aga76']Rumieniec widzę na Twym lubym obliczu? :cool3: :evil_lol: [B]aaa, jednak rączka...[/B][/quote] buaaaaaahahahaha :roflt: no, rumieniec... [COLOR=PaleTurquoise]czynsto sie ostatnio rumienie[/COLOR] Quote
Aga76 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] no, rumieniec... [COLOR=PaleTurquoise]czynsto sie ostatnio rumienie[/COLOR][/quote] To chyba dobrze... :cool1: zdrowo Quote
Aga76 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']nie dobdzie...[/quote] Buuu, chciałam cię wczoraj pościskać tak bardzo bardzo pozytywnie, ale mnie na amen wywaliło z dogo, buuu To dziś cię będę ściskać: [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Malu/10bighug.gif[/IMG] Quote
Anusia & Alutka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 czeeee :loveu: pośpsiątałam i łeb zafarbiłam i se tera pije herbatke. Quote
Anusia & Alutka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 ha ha fajnie z laptopikiem co? :razz: ja powinnam isc łeb suszyc Quote
Kasia_zg Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Cze Anusia:)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Dziaki za meila...dobre dobre:evil_lol:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Miłego wieczorku[/COLOR][/I] [/CENTER] Quote
Anusia & Alutka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 piwo i czipsy mam :loveu: cze Kasia Kasiasta :loveu: Quote
Kasia_zg Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']piwo i czipsy mam :loveu: cze Kasia Kasiasta :loveu:[/quote] [CENTER] [COLOR=navy]Ale mi smaczka na piwko narobiłaś takie schłodzone z soczkiem myym mniamniusie...a nie chce mi sie już isc do sklepu...pozostanie tylko :pepsi:[/COLOR][/CENTER] Quote
Anusia & Alutka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='Kasia_zg'][CENTER] [COLOR=navy]Ale mi smaczka na piwko narobiłaś takie schłodzone z soczkiem myym mniamniusie...a nie chce mi sie już isc do sklepu...pozostanie tylko :pepsi:[/COLOR][/CENTER] [/quote] ja mam reddsa. ale w sklypie bylam i oczywiscie do tego serowo-cebulowe. :grins: Quote
Kasia_zg Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']ja mam reddsa. ale w sklypie bylam i oczywiscie do tego serowo-cebulowe. :grins:[/quote] [CENTER][I][COLOR=navy] Anusia Ty chcesz żebym tu ślinotoku dostała...:evil_lol:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Anusia & Alutka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy] Anusia Ty chcesz żebym tu ślinotoku dostała...:evil_lol:[/COLOR][/I][/CENTER] [/quote] taki też był mój cel :loveu: redds jabułkowy Quote
Kasia_zg Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']taki też był mój cel :loveu: redds jabułkowy[/quote] [CENTER][I][COLOR=navy]Ależ jesteś okrutna...no pieknie jeszcze jabkowy mój najulubieńszy...kuciaki ja też chce reddsa jakbowego...jeszcze troche i zaślinie całą klawiaturke ;)[/COLOR][/I] [I][COLOR=#000080][/COLOR][/I] [I][COLOR=#000080]Zmykam spać bo jutro do pracy trzeba rano wstać...wiec Dobranoc :calus:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Anusia & Alutka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 hyhy dobranoc Kasiasa Kasiu i Matusiu Włochaty :loveu: Pełna żem, ostatni mi został ze zgrzewki i coraz trudniej sie pisze. Quote
Kasia Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 a ja wczoraj na spotkaniu klasowym byłam, picce se zjadłam i żywczyki wypiłam i było nawet nawet...:p dobry :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 normalnie czteropak wczoraj pękł i nawet nie wiem kiedy... bry dzień! Quote
***Paulina*** Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Witamy:bye: A może jakieś foteczki wstawisz??? Maluszków z mamusia oczywiście:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 witam na salonach :p niestety fotek zadnych nie mam, moze beda po weekendzie. Quote
Recommended Posts