Kasia Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): jestescie dzisiaj? ja jestem...ale chyba tylko ja :cool1: Quote
Kasia Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [SIZE="3"]Anusiak, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Aaaaaaaaaaa Fidlasta Kasia :loveu: Ci tez :) Ladyyork dziękuję za życzenia i przepięknego szampana :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Kasia napisał(a):szkoda, że nie ma pijanego Gamonia... no. a polazła ona gdzieś była? Quote
Kasia Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): a polazła ona gdzieś była? z tego co zrozumiałam to robi imprezę w chałupie, taką dla wybrańców :p ciekawe czy kolega od sushi będzie??? Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Kasia napisał(a):z tego co zrozumiałam to robi imprezę w chałupie, taką dla wybrańców :p ciekawe czy kolega od sushi będzie??? dla wybrancow... a my to co? :placz: Quote
Kasia Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): dla wybrancow... a my to co? :placz: no to widzisz, taka z niej koleżanka! nawet dziś nie zajrzała tu :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Kasia napisał(a):no to widzisz, taka z niej koleżanka! nawet dziś nie zajrzała tu :shake: swinia parszywa jedna... cze noworoczne! Quote
Aga76 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Anusia & Alutka napisał(a):swinia parszywa jedna... :roflt:... ale pięknie tu komplementują Quote
Kasia_zg Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Cze Anusia:) Wszystkiego Najlepszego życze w tym Nowym Roku:loveu: Quote
Pegaza Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Anusie zas wywialo z kompa:roll: na dluzej Quote
Kasia Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 czołem :loveu: jak leci z początkiem nowego roku? Quote
madziasto4 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Anusia & Alutka napisał(a):swinia parszywa jedna... cześć ruda małpo :p Quote
Anusia & Alutka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 no kurde od małpów zwyzywały :roll: cze Wam człowieki :loveu: sesja buuu urlop :razz: nie buuu Quote
Aga76 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Anusia & Alutka napisał(a): cze Wam człowieki :loveu: sesja buuu urlop :razz: nie buuu Anusia, noo Plan urlopowy się powiódł... znaczy sesja już w trakcie? Quote
Anusia & Alutka Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Pegaza napisał(a):To Ty czy kto inny:-o Ja :loveu: we wlasnej pieknej osobie :loveu::loveu::loveu: Czesc Agus, no wy trakcie, wy trakcie... A jak gamoniowa pierwsza sesyja w zyciu?? Quote
Kasia Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 cze Anka :loveu: a co u Ciebie? jakieś nowości albo inne starości...? :cool1: Quote
Aga76 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Anusia & Alutka napisał(a): Czesc Agus, no wy trakcie, wy trakcie... To do mnie!!! hura hura hura :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Anusia & Alutka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Aga76 napisał(a):To do mnie!!! hura hura hura :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: No, do Cię :loveu: Ze starości Kasia to nic nowego :evil_lol: a z nowości to sesyja. Mam już za sobą kryminologie i karne wykonawcze na śtery, wczoraj była kryminalistyka a w niedziele bydzie międzynarodowe prywatne. Oczywiście zostaje mi zeszłoroczne kpa, ale nie podchodze do pierwszego terminu, pojde na poprawke 14.02, moze uda sie nauczyc chociaz czesci. A poza tym? kicham i prycham, szprycuje sie rutinoscorbinem z roznym skutkiem, raz przechodzi, raz wraca... Psiaki juz duze, mam fajoskie foty, moze uda sie wrzucic wieczorem albo nocą, a tera wracam do ksiazki. Pozdrawiam :Rose: Quote
Recommended Posts