Pegaza Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Aga76 napisał(a)::evil_lol: noo i piknie będzie! Róziowy zszywacz - bomba, ja mam fioletowy :sad: a ja mam czarny buuuu bo roziowy sie popsiul:roll: Quote
Aga76 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Pegaza napisał(a):a ja mam czarny buuuu bo roziowy sie popsiul:roll: :shake: niedobrze Quote
Anusia & Alutka Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Pegaza napisał(a):a ja mam czarny buuuu bo roziowy sie popsiul:roll: czarny to ja mam ale dziurkacz, bo roziowy sie popsul buuu. od jutra robie se diete :cool3: Quote
Aga76 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Pegaza napisał(a):Nie mam dziurkacza:roll: znaczy mam ale innego:diabloti: :hmmmm: ... :roflt: Quote
Pegaza Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Nie mam dziurkacza:roll: znaczy mam ale innego:diabloti: dieta niemozliwe sie zawzielas ostro widze:p Quote
Aga76 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Pegaza napisał(a):no co :evil_lol: taka prawda :evil_lol: Wierzę na słowo :evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Aga76 napisał(a)::hmmmm: ... :roflt: no co :evil_lol: taka prawda :evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Aga76 napisał(a):Wierzę na słowo :evil_lol: no:p mam nadzieje bo fotki tego nie mam:evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Pegaza napisał(a):no:p mam nadzieje bo fotki tego nie mam:evil_lol: :roflt:to by dopiero było... hihihi Quote
Aga76 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Pegaza napisał(a):myslisz ze Anusi to wystarczy nie zazada wiekszych objasnien?:evil_lol: Objaśnień pewnie nie potrzebuje, ale mała konfrontacja rzeczywistości z wyobrażeniami czemu nie... :evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Aga76 napisał(a)::roflt:to by dopiero było... hihihi myslisz ze Anusi to wystarczy nie zazada wiekszych objasnien?:evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Pegaza napisał(a):ciii :roll: musi wystarczyc jej wyobraznia:roll::evil_lol:zadnej rzeczywistosci:shake::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Aga76 napisał(a):Objaśnień pewnie nie potrzebuje, ale mała konfrontacja rzeczywistości z wyobrażeniami czemu nie... :evil_lol: ciii :roll: musi wystarczyc jej wyobraznia:roll::evil_lol:zadnej rzeczywistosci:shake::evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Pegaza napisał(a):ciii :roll: musi wystarczyc jej wyobraznia:roll::evil_lol:zadnej rzeczywistosci:shake::evil_lol: ej ej Anusia jest wzrokowcem! dawaj D-E fote :diabloti: jestem juz bezszwowa, pan dr powiedzial, ze moge sie juz normalnie ruszac i ponoc mi sie to nie rozejdzie. jezeli to jest prawd to jeszcze tydsien i zaczynamy duporuszanie :cool3: Quote
Aga76 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Anusia & Alutka napisał(a):ej ej Anusia jest wzrokowcem! dawaj D-E fote :diabloti: jestem juz bezszwowa, pan dr powiedzial, ze moge sie juz normalnie ruszac i ponoc mi sie to nie rozejdzie. jezeli to jest prawd to jeszcze tydsien i zaczynamy duporuszanie :cool3: :cool1: :evil_lol: foty mają być, hihihi Fajnie, że ładnie się zagoiło i jest po sprawie :calus: Jak tak sobie poczytam o duporuszaniu, to może kiedyś mobilizacja i na mnie nadejdzie :evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Wzrokowcami sa faceci:cool1: nie wiedzialam ze do nich tez nalezysz:eviltong: m-a tez ma wyciety kawalek plecow :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Pegaza napisał(a):Wzrokowcami sa faceci:cool1: nie wiedzialam ze do nich tez nalezysz:eviltong: m-a tez ma wyciety kawalek plecow :roll: nie jestem facetem ale co? mam se nie popatrzec jak moge? jak juz chlopy takie durne sa to niech chociaz jakos wygladaja... Agus, Ci nie cza! Quote
Aga76 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Anusia & Alutka napisał(a): Agus, Ci nie cza! ... ale bym se luknęła :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Aga76 napisał(a):... ale bym se luknęła :roll: Oj nie lukac, gupia no! Lukac to jak najbardziej :cool3: Duporuszania Ci nie cza!! Quote
Aga76 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Anusia & Alutka napisał(a):Oj nie lukac, gupia no! Lukac to jak najbardziej :cool3: Duporuszania Ci nie cza!! Uff, już myślałam, że lukać nie cza :roll: a lukać jest wieeelka potrzeba :evil_lol: duporuszanie wskazane, ale mgliście to widzę, hihihi Quote
Anusia & Alutka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Aga76 napisał(a):Uff, już myślałam, że lukać nie cza :roll: a lukać jest wieeelka potrzeba :evil_lol: duporuszanie wskazane, ale mgliście to widzę, hihihi W ZYCIU!! W zyciu bym Ci tego nie powiedziala, nie pozalowala, widoku nie pozbawila! dupa Twa zgrabna i ladna, mozesz widziec mgliscie i nawet dla lepszego efektu jak ja bez sekulorow hihi Quote
Anusia & Alutka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Pegaza napisał(a):Anusia ja Ci tego nie zaluja ale wybierz sobie inny obiekt do podziwiania:eviltong: A kto tu mowi o podziwianiu? o phiiii, wiadomo czy jest co podziwiac? :roll: zobaczyc se chcialam... Quote
Pegaza Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Anusia ja Ci tego nie zaluja ale wybierz sobie inny obiekt do podziwiania:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Pegaza napisał(a):Zmienilabys zdanie gdybys zobaczyla:cool1: No ja nie wiem... :cool1: Quote
Aga76 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Anusia & Alutka napisał(a):W ZYCIU!! W zyciu bym Ci tego nie powiedziala, nie pozalowala, widoku nie pozbawila! dupa Twa zgrabna i ladna, mozesz widziec mgliscie i nawet dla lepszego efektu jak ja bez sekulorow hihi Tak, bo to życiodajny widok jest :cool1: hihihi - mgliście będzie bezpieczniej Quote
Recommended Posts