Aga76 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Anusia & Alutka napisał(a): Aga tak poszalalam,ze o 20 w sobote juz kimalam... Uuu :evil_lol: ostre szaleństwo... hihihi Quote
Anusia & Alutka Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Pegaza napisał(a):Cze Anusia ponoc sa fajne tabletki na schudniecie Aplefit sie nazywają sie chudnie po nich bankowo, sasiadka 6 numerow zeszla:p ja jak efektow w pracy nie bede widziec to tez je kupie... To b musiala schudnac po 24cm w kazdym miejscu! nie uwierze. Wiesz D-E, tabletki to uwazam, ze pomagaja osobom, ktore maja milion kilo nadwagi, a jak ktos chce zrzucic pare kilo to ni chusteczki tablety nie pomoga, dupe ruszac cza. Fidlasta zapraszam do komuny :loveu: wczoraj cos nie moglam odpisac, mulilo strasznie, a ja nylam po pierwszym doooruszaniu. najsmieszniejsze, ze bylam na zajeciach dla zaawansowanych, bo na inne nie bylo miejsca hyhy ale przezylam i bylo super. dzisiaj ide na 20.15 ino z chlopem mamy wiec nie wiem jak to bydzie... Quote
Pegaza Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Bylam w aptece i widzialam nawet mają promocje na nie dolaczona paczka chromu..w cenie 26 zeta... no jak bedzie z facetem napewno lepiej niz z kobietą:diabloti:oj Anusia Anusia Quote
Anusia & Alutka Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Dupa tam tabletki. I chrom też dupa. Chyba, że się nie możesz opanować przed żarciem słodyczy, a tak wogóle, to trza się zastanowić czy żremy, bo jesteśmy głodne czy żremy, bo nam się chce jeść. I ja to już zmieniłam. Stałe pory jedzenia i nie myślę czy jestem głodna, czy np. bym se schrupała chipsa. Nie bylo chlopa, babka jakas go zastepowala. Ale dala nam w kosc! Ale fajosko bylo, twierdze nadal :) wklejam cos fajnego :evil_lol: YouTube - Ken Lee - Bulgarian Idol (WITH ENGLISH TRANSLATION) Quote
Aga76 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Mocny angielski :evil_lol: Cze Anusia :loveu: Quote
Kasia_zg Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Anusiu Wesołych Świąt!! Malutki baranek ma złote rózki pilnuje pisanek na trawce z rzeżuszki, gdy nikt nie widzi chorągiewką buja i beczy cicho Wesołego Alleluja. Quote
Anusia & Alutka Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Oj dziewoje... Tak dugo mie tu nie było? Czas szybko leci, dużo się wydarzyło niestety też złych rzeczy buu, na nic nie ma czasu. Pozdrawiamy z Alką :loveu: Quote
Kasia Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Anusiak wrócisz tu kiedy na te stare śmieci??? :loveu: Quote
vikiii Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 hej:lol: I jak tam dietka i ćwiczonka? Ty się tak nie odchudzaj, bo za łopatą się schowasz:evil_lol: Wymiziaj Alicję ode mnie i Krzysztofa.... pokarz jakieś fotki damulki!!!!! Quote
Aga76 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Anusia & Alutka napisał(a):Oj dziewoje... Tak dugo mie tu nie było? Czas szybko leci, dużo się wydarzyło niestety też złych rzeczy buu, na nic nie ma czasu. Pozdrawiamy z Alką :loveu: :calus: ojć, buu buziakujemy Quote
Pegaza Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Cze Anusiak:cool1: jak tam cwiczenia? waga zeszla w dol? Quote
Aga76 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 [quote name='Magda']Puk, puk! Jesteś tu?:razz: oj buuu pusto tu Quote
Pegaza Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Wszystkiego najlepszego z okazji imienin:Rose: bys wpadla do nas od czasu do czasu...:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Pegaza napisał(a):Wszystkiego najlepszego z okazji imienin:Rose: bys wpadla do nas od czasu do czasu...:cool1: Oto i jestem :loveu: Wczoraj świętowałam imieniny i rocznice ślubu Siostry :evil_lol: od ok. 22.30 miałam chyba z 7 bliskich spotkań z klozetem. Tera już mi się coś chyba ruszyło w tym brzuchu w drugą stronę hi hi, zjadłam ze dwa suchary, póki co żyję. Dupa spadła, ale nie mogę się pozbyć brzuchowego tłuszcza więc najlepiej będzie jak wybiorę się do dietetyka. Czas leci niesamowicie, IV rok mam zaliczony, teraz tylko muszę rozprawić się z egzaminami z III :roll: Wybaczcie, że flaszki nie postawie, ale same rozumiecie hihi Quote
Pegaza Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 No narescie wpadlas do nas:multi::loveu: moze byc i bez flachy :evil_lol: no to niezle swietowalas ale okazje az 2 byly jak widze:evil_lol: co tam u psow opowiadaj.. Quote
Anusia & Alutka Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Wez D-E nawet nic mi nie mow... obalilysmy z Siostra dwie zubrowki z sokiem. Okazje w sumie czy, bo ciocia tyz Ania. Piesy sa w domu, to nie bardzo mam z nimi kontakt, Alka niedawno zostala ostrzyzona i fajowo wyglada. A tera spac ide, bo jutro raniuśko do pracy, pozniej duporuszanie a wieczorem ciacho do pracy musze zrobic, bo dzisiaj nie dalo rady :evil_lol: Branoc :sleep2: Quote
Kasia Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 I stuknęła kolejna wiosenka :loveu: [SIZE="3"]Anusiak wszystkiego róziowego i NAJ NAJ NAJ!!! :BIG: :drink1: :BIG: Quote
Magda Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Ja też przyłączam się do życzeń! Nie chciałam pisać na nk:eviltong: No to wszystkiego najlepszego kochana! Wracaj nam tutaj częściej:loveu::loveu::loveu: No to siup:drinking: Quote
Anusia & Alutka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Fstyd tak u siebie nie bywać :( powiem tylko, że u mnie przesrane. Quote
Recommended Posts