Pegaza Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Cze Anusia kujonie:cool3: kurcze to dobrze poszlo :multi: a tym kpa sie nie przejmuj bedzie dobrze:p w takim razie trzymie kciukasy za dalsze egzaminy ale potem wrocisz?:roll: Quote
madziasto4 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Anusia & Alutka napisał(a): A jak gamoniowa pierwsza sesyja w zyciu?? cze Gamońcu Rudy :loveu: Sesyja jak pytasz? A w porząsiu, na razie mam takie spostrzeżenia, że nigdy wiecej bez ściag na egzamin :hmmmm: Quote
Aga76 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Dobra data na kpa :evil_lol: Pokaż wyrośnięte kluski :loveu::loveu::loveu: Międzynarodowe fajne było... Quote
Anusia & Alutka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='madziasto4']cze Gamońcu Rudy :loveu: Sesyja jak pytasz? A w porząsiu, na razie mam takie spostrzeżenia, że nigdy wiecej bez ściag na egzamin :hmmmm: durna!! ej wez, nie mozna sciagac. nie jestes tumok zebys sciagala, mozesz sie nauczyc... a wyniki juz jakes byly? :razz: negatywne? foty sie laduja :razz::razz::razz: Aga, moze i fajne ino kurde ilez mozna dziobac no... Quote
Anusia & Alutka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Piesy w ulubionych miejscowkach: poczatkowo pudelko mialo dach, ale jak sie zaczely na nim gramolic, mietolic i gryzc to wpadly do srodka i zrobilo sie male cabrio. a poniewaz jedno pudelko na 5 pieskow to malo, wiec dostaly tez drugie. z tym, ze jak wiadomo naljepiej jest tam gdzie juz ktos lezy, wiec wiekszosc czasu spedzały tak: Jak wiadomo piesy rosna i zwyczaje sie zmieniaja ale wszyscy wiedza, ze w koopie razniej :grins: Tylko Niuniek [Ares] lubi sie wyciagnac kolami do gory: zadowolone? Quote
madziasto4 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Anusia & Alutka'] durna!! ej wez, nie mozna sciagac. nie jestes tumok zebys sciagala, mozesz sie nauczyc... a wyniki juz jakes byly? :razz: negatywne? No jak nie można jak można :evil_lol: No siem można nauczyć, ale całości nie da rady, bo mi te zaprawy, cegły, cementy i inne do łeba nie wchodza :stupid: Ale kluchy fajowskie!! Quote
Anusia & Alutka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='madziasto4']No jak nie można jak można :evil_lol: No siem można nauczyć, ale całości nie da rady, bo mi te zaprawy, cegły, cementy i inne do łeba nie wchodza :stupid: Ale kluchy fajowskie!! Toś Ty jednak na to budownictwo poszla. hihi Dobrze, w tym jest przyszlosc. Ani sie obejrzysz jak studia skonczysz i bedziesz asfalt na te nasze autostrady mieszac. Fajne nie? 5 kilosow juz im stukło. Quote
Aga76 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Cudaki :grins: http://images40.fotosik.pl/53/e0fc10db698bb4f7med.jpg :loveu: więzi rodzinne http://images30.fotosik.pl/318/5047b73d8782d5c6med.jpg :roflt: http://images49.fotosik.pl/53/4e3208ed5f83c499med.jpg :megagrin: ładnie sobie wietrzy Tak troszkę... Quote
Anusia & Alutka Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Czeeeesc :loveu: wybaczcie ten syf wzechobecny na fotkach no ale z nimi trudno miec porzedek w ich zakątku hmmm... powiedzmy rozkoszy. sennej i jedzeniowej. Quote
Aga76 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Anusia & Alutka napisał(a):Czeeeesc :loveu: Bry Anusia Sesyjna :grins: Quote
Pegaza Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Hej Anusia:p fajowe fotki no sie postaralas hehe tylko moglas jeszcze Ale pstryknac noo fajne se leza w szeregu:loveu: i duze juz są.. Madzia jest na wydziale ogrodowym nie wiem jak sie to nazywa po fachowemu:roll: Quote
Anusia & Alutka Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Pegaza napisał(a): Madzia jest na wydziale ogrodowym nie wiem jak sie to nazywa po fachowemu:roll: Cze D-E! Po fachowemu to sie nazywa "Pielegnacja terenow ogrodowych w miejscach gdzie dawno powinny byc autostrady" :eviltong: Sniadanie zjadlam rano, kimłam się chwilę, teraz mysle jak to zrobic zeby kota wpuscic do domu, a zeby przyniesiona przezeń mysz zostala na swoim miejscu :roll: no i za nauke sie zabieram. Quote
Aga76 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Anusia & Alutka napisał(a): Sniadanie zjadlam rano, kimłam się chwilę, teraz mysle jak to zrobic zeby kota wpuscic do domu, a zeby przyniesiona przezeń mysz zostala na swoim miejscu :roll: no i za nauke sie zabieram. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: przystawka Quote
madziasto4 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Anusia & Alutka']Toś Ty jednak na to budownictwo poszla. hihi Dobrze, w tym jest przyszlosc. Ani sie obejrzysz jak studia skonczysz i bedziesz asfalt na te nasze autostrady mieszac. Spadaj :diabloti: Daria, to siem zwie architektura krajobrazu :diabloti: Quote
Pegaza Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 No wiesz Anusia obiadu im zalujesz:evil_lol: Madzia ja wiedzialam ze architektura ino co dalej heheh teraz juz wbije do tej lepetyny:) Quote
Kasia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 cze Anuś!!! ale one fajowe są :loveu: szeregowce jedne :loveu: macie już chętnych kupców zapowiedzianych? Quote
Pegaza Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Kasia a Ty na szkoleniu miala byc nie?:roll: Quote
Pegaza Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Kasia napisał(a):i byłam i na pierwszej przerwie sie urwałam na pociąg ;) nudą wiało to co miałam siedzieć? no wiesz teraz to sie obraze:obrazic: moglismy sie spotkac..afko jedno:mad: Quote
Kasia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Pegaza napisał(a): Kasia a Ty na szkoleniu miala byc nie?:roll: i byłam i na pierwszej przerwie sie urwałam na pociąg ;) nudą wiało to co miałam siedzieć? Quote
Anusia & Alutka Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Owszem ATka, sa zdjęcia. I doprawdy nie wiem dlaczego tak sie dziwisz, w koncu to fotoblog :roll: Taaaa Kasia, tato ich zywcem nie odda :shake: Mama tylko jedno suczydlo wyrwala dla znajomego a i to do ostatniej chwili tato watpliwosciami ogarniety byl... D-E co to afka?? Ej wydry nadmorskie!! Ktora do mnie przyjedzie jak sie bede szkolic w Koszalinie? Władka!! Władka z Koszalina jezd!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Pegaza Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Cze Anusia:loveu: noo to widze ze sie stadko powiekszylo hehhe afka -to nic takiego tak dla jaj mowie z kuzynką :Ty afko ty kapko ty c..p..o:evil_lol: mysle ze Kasia sie nie obrazi:roll: Anusiak gdybym byla w poblizu to bym skorzystala z tej okazji ale na mnie niestety nie licz..:pza to w lato sie spotkam z innymi dziewczynami z innego forum:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Pegaza napisał(a): Anusiak gdybym byla w poblizu to bym skorzystala z tej okazji ale na mnie niestety nie licz..:pza to w lato sie spotkam z innymi dziewczynami z innego forum:eviltong: A to sie spotykaj zdrajczynio podla!! :obrazic: czesc reszcie :loveu: Quote
Pegaza Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Sie obrazaj ile wlezie hehe :eviltong: nie Wy to onni:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Ty Ruda!! śląska hihi Galeryje masz?? Quote
Recommended Posts