Pegaza Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Witaj:p ale ja tez idem wpadlam na moment i lozka musze poubierac..;) Quote
Anusia & Alutka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Pegaza']Witaj:p ale ja tez idem wpadlam na moment i lozka musze poubierac..;)[/quote] Chyba "do lozka porozbierac" :eviltong: Quote
Pegaza Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 :shake: nie posciel zmienialam tylko:eviltong: Quote
Magda Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Anusiak hej!! Mordo Ty moja jak dawno tutaj nie byłam!:loveu::loveu: Jak egzamin? Do przodu? Kuruj się i wstaw fotki maluszków i naszej Alicji:multi: Quote
Anusia & Alutka Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 sie zastanawialam co za Magda a zapomnialam se ze Wladka sie kiedys zmienila z M&Msa... wyniki w poniedzialek, ale nie licze na pozytywna ocene... Quote
Kasia Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 jak samopoczucie? dalej chorutka bardzo? Quote
Anusia & Alutka Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 no lepij lepij, oddychac moge. tylko smarkam caly czas... Quote
PositiveThought Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Choruszku smarkaty :calus: myśl optymistycznie :loveu: Quote
Magda Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']sie zastanawialam co za Magda a zapomnialam se ze Wladka sie kiedys zmienila z M&Msa... wyniki w poniedzialek, ale nie licze na pozytywna ocene...[/quote] Hihi M&M'sy zmieniły szatę:eviltong: trochę wiosenna, żeby spowolnić czas nadchodzącej zimy...brr... cześć zarazek! Będziesz zarażać przez monitor?:mad: Quote
Anusia & Alutka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 łi i si bede zarazac. cze ATka i Siusiak :loveu: nie lubie zimy buuu i cierpie tu na chroniczny brak miejsca w szafkach... Quote
Magda Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Oj garderoba by się przydała:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 niewatpliwy plus tego tu mieszkania jest niemalze calkowita wymiana mojej garberoby w sensie ze ciuchow. a na garderobe jako garderobe o tu miejsca ni mo, chyba ze na balkonie se zrobie :eviltong: ale i tak prawdopodobnie tam bede obuwie czymac, bo tyle tego mam, ze zadna szafka nie podola. Quote
Magda Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Na balkonie też dobrze - zrobić szafeczkę i będzie git:loveu: A może zrobić czystki w garderobie? Będzie więcej miejsca na nowe ciuszki:razz: Quote
Anusia & Alutka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 No wlasnie to same prawie ze nowe ciuszki tera mam. mialam tlusty miesiac, wczesniej byly miesiace chude gdzie nic mi sie nie udawalo kupic, a w tamtym, czyli w sumie niedawno ale jeszcze na sierniowej wyplacie kupilam dwie pary bucikow za prawie 4 stowy, 2 pary porciąt za 2, orsayowa wizyta sweterkowo-bluzeczkowa i kolejne 3 polecialy... w szafie zrobilo sie ciasniej ale sisko juz mam co potrzebowalam i jest git. nie wiem na czym to polega ale ja mam wlasnie takie kumulacje, albo mi sie nie udaje nic kupic albo wysyp mam... Quote
***Paulina*** Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 My tu pierwszy raz ale Alicja bardzo nam się podoba... Śliczna jest... A jak tam maluszki??? Jakie imiona??? Czekamy na ich fotki z mamusią oczywiście... Quote
tigrunia Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 A ja tyż tak mam .. jak jest boom zakupowy to na potęgę :loveu: A jak nic ni mo to się nic nie kupi :-( Quote
Anusia & Alutka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='***Paulina***']My tu pierwszy raz ale Alicja bardzo nam się podoba... Śliczna jest... A jak tam maluszki??? Jakie imiona??? Czekamy na ich fotki z mamusią oczywiście...[/quote] A to witamy cieplutko na salonach :loveu: Focięta beda po weekendzie mam nadzieje bo jade do domku wtedy. Imiona jeszcze przemysliwuję i musze podac ostateczna wersje niebawem. [quote name='tigrunia']A ja tyż tak mam .. jak jest boom zakupowy to na potęgę :loveu: A jak nic ni mo to się nic nie kupi :-([/quote] dlatego fajowsko imec oszczednosci w takich sytuacjach :grins: Quote
madziasto4 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']niewatpliwy plus tego tu mieszkania jest niemalze calkowita wymiana mojej garberoby w sensie ze ciuchow. a na garderobe jako garderobe o tu miejsca ni mo, chyba ze na balkonie se zrobie :eviltong: ale i tak prawdopodobnie tam bede obuwie czymac, bo tyle tego mam, ze zadna szafka nie podola.[/QUOTE] Na balkonie to Ty se przechowalnie jedzenia zrób, będą mrozy, obejdzie się bez lodówki, a tam gdzie lodówka, będzie miejsce na dodatkową garderobę :p Cześć :p Quote
Anusia & Alutka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='madziasto4']Na balkonie to Ty se przechowalnie jedzenia zrób, będą mrozy, obejdzie się bez lodówki, a tam gdzie lodówka, będzie miejsce na dodatkową garderobę :p Cześć :p[/quote] to przecie balkon wiekszy niz miejsce na lodowke, to wole pierwotna wersje zagospodarowania przestrzennego. cze Gamoniu :loveu: Quote
Pegaza Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Anusia:p jakiego masz laptopa? jestem na etapie poszukiwan i nie wiem co lepsze... Quote
Anusia & Alutka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Dario-Ewo ja mam asusa f5n series, pamiec 12oGB, pamiec operacyjna 1GB ekran 15"4, windows xp w zestawie [nie vista i alleluja] do tego byla mysza i torba i calosc wyniosla dwojke. prawdopodobnie to ten [url]http://www.allegro.pl/item444993718_asus_f5n_ap006a_super_laptop.html[/url] Quote
Anusia & Alutka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Nooo. Chcialoby sie powiedziec: "jak uj" ale nie wypodo bo tu nowe ludzie patrzaja... cze Kasia, Was jeszcze nie nadrobilam. Quote
Kasia Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Nooo. Chcialoby sie powiedziec: "jak uj" ale nie wypodo bo tu nowe ludzie patrzaja... cze Kasia, Was jeszcze nie nadrobilam. [/QUOTE] daj se luza i nie przejmuj sie :evil_lol: kto ma przywyknąć ten przywyknie!!! nie nadrobiłaś...jak zwykle na samym koncu :p Quote
Anusia & Alutka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Kasia']daj se luza i nie przejmuj sie :evil_lol: kto ma przywyknąć ten przywyknie!!! nie nadrobiłaś...jak zwykle na samym koncu :p[/quote] hyhy przywykną :eviltong: a bo u Was najwiecej nagadane iczasu i skupienia trza. poza tym jest jeszcze ATka, Wladka, Sara tak ze wiesz, nie taka ostatniaś.:eviltong: Quote
Recommended Posts