Anusia & Alutka Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Dzienkujemy :loveu: Torcik bedzie pozniej, bo bateryje sie laduja. Juz mi slnka leci, ale na gosci trza czekac :angryy: Quote
Kasia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Kurna bada twarz...chyba se pójdę w poniedziałek kupić karnet do zonenstudio, tak mnie jakoś naszło :cool1: Wiosna już jest, lato idzie więc trza se podkład zrobić :lol: Quote
Pegaza Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 idz idz bos blada twarz ;) Anusiak gdzie ten tort>? Quote
Kasia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Pegaza napisał(a): idz idz bos blada twarz ;) Haha, już żeś wylukała :cool3: Quote
Anusia & Alutka Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Pegaza napisał(a): Anusiak gdzie ten tort>? Juuutro dam. Trochem zmeczona... Ale za to kawal z serii zwalajacych z nog: Mąż siedzi przy komputerze, za jego plecami żona. Żona mówi: - No weź, puść mnie na chwile, teraz ja sobie posurfuje po internecie... A mąż na to: - No żesz k***a mać!!!! Czy ja Ci wyrywam gąbkę z ręki jak zmywasz naczynia???!!! Quote
Kasia Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Dobry, i jakże prawdziwy :evil_lol: Cze Anuś :loveu: Jak po imprezie? Quote
Anusia & Alutka Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Kasia napisał(a):Dobry, i jakże prawdziwy :evil_lol: Cze Anuś :loveu: Jak po imprezie? No, zycie :roll: Mencionam bylam wczoraj troche. Najlpierw robienie siskiego, chociaz se na 2 dni rozlozylam, a pozniej steeerta naczyn... I jeszcze siskie jaja faszerowane zjedli :cool1: I do szkoly zara. Quote
Kasia Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Ja po niedzieli zacznę kminić co zrobić do żarcia na urodziny Małego. A że se od wtorku wolne zrobiłam to będę miała czasu na wymyślanie...:lol: Quote
Anusia & Alutka Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Kasia napisał(a):Ja po niedzieli zacznę kminić co zrobić do żarcia na urodziny Małego. A że se od wtorku wolne zrobiłam to będę miała czasu na wymyślanie...:lol: To tylko srodoa robocza czy piatek tyz? Quote
Kasia Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Jak robocza? Ja se od wtorku urlop wzięłam, ino jutro jeszcze do pracy. A środa i piątek to normalne dni robocze są...;) Z tym że u nas piątek zrobili wolny za sobote, jak w sobote wypada jakieś święto to mamy ten dzień do odebrania i tak właśnie piątek jest wolny dla nas. Ja sobie przedłużyłam i wzięłam dodatkowo wtorek i środę. Quote
Anusia & Alutka Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='Kasia']Ja po niedzieli zacznę kminić co zrobić do żarcia na urodziny Małego. A że se od wtorku wolne zrobiłam to będę miała czasu na wymyślanie...:lol: Aaaaa OD wtorku. Dobra, kumom juz. :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 I prosze urodzinowy torcik. Z góry: Z boczku: I przekrój warstwami: I kwiatuszki :grins: Quote
Kasia Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Musiał być piszny...:loveu: Co robiliście do żarcia? Może coś zgapię...:p Quote
Anusia & Alutka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Kasia napisał(a):Musiał być piszny...:loveu: Co robiliście do żarcia? Może coś zgapię...:p byl :loveu: bo tam i slodki kokos i kwasny dzemik, pyszny! No to taki standardzik: salatka jarzynowa, jajca faszerowane pieczarkami, udka, yyyy... jakis sledzik w koreczkach, djugi po cygansku czy cus, bigos, sernik i to chiba wsio. Quote
Anusia & Alutka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Dzisiaj sie cielysmy :evil_lol: czekaj nas popraweczki i fotki troche niedokladne ale sa. Mialam pytac jak scinacie lapy ino z samoscinajacych to udziela sie tylko Madzka poki co, a ona nie bardzo jest dla mnie autorytetem w tej czesc psiego ciala :cool1: Quote
madziasto4 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Nosz kurw...agon przywieźli noo, muli mi , tylko nie wiem co, czy dogo czy ogólnie net. Anusia & Alutka napisał(a): Mialam pytac jak scinacie lapy ino z samoscinajacych to udziela sie tylko Madzka poki co, a ona nie bardzo jest dla mnie autorytetem w tej czesc psiego ciala :cool1: Spadaj.:obrazic: Quote
Anusia & Alutka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 madziasto4 napisał(a):Nosz kurw...agon przywieźli noo, muli mi , tylko nie wiem co, czy dogo czy ogólnie net. Spadaj.:obrazic: ... czy moja glowa :turn-l: No co?? prawde mowie! Quote
madziasto4 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']... czy moja glowa :turn-l: No co?? prawde mowie! Z głową akurat okej, trzeźwa żem jak akurat. Rrrrrrrany ekseprymenta nie można zrobić jednorazowego, bo będą człowiekowi wypominać do końca życia... Quote
Anusia & Alutka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='madziasto4']Z głową akurat okej, trzeźwa żem jak akurat. Rrrrrrrany ekseprymenta nie można zrobić jednorazowego, bo będą człowiekowi wypominać do końca życia... Se porownanie wymyslila... Czylis natrzaskana jak diabli... Jednorazowy eksperyment bo Cie pojechalam jak bura [wiesz co]. Sie Ci podobalo przecie to to. Quote
Kasia Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Łapy po skosie tnij co by ino do dołu szły...:p Quote
Anusia & Alutka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Kasia napisał(a):Łapy po skosie tnij co by ino do dołu szły...:p Tak tyz robilam, ale nie wiem czy mi to wyjszlo. Jutro oblookam. Quote
madziasto4 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Se porownanie wymyslila... Czylis natrzaskana jak diabli... Jednorazowy eksperyment bo Cie pojechalam jak bura [wiesz co]. Sie Ci podobalo przecie to to. Hyhy szklanką piwka z sokiem się natrzaskałam. Bo mnie się moje piesy zawsze podobają :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 madziasto4 napisał(a):Hyhy szklanką piwka z sokiem się natrzaskałam. Bo mnie się moje piesy zawsze podobają :cool1: Oj, uczycie to znam... Mnie tez :loveu: Quote
Recommended Posts