Anusia & Alutka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='madziasto4']:iloveyou::iloveyou::iloveyou:[/QUOTE] Nooooo :grins: Quote
Kasia Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Frotek to ma Ci Ona po dostatkiem. Co zdjęcie to inszy kolor :loveu: Quote
tigrunia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Kasia']Frotek to ma Ci Ona po dostatkiem. Co zdjęcie to inszy kolor :loveu:[/quote] Właśnie - ostatnio zakochałam sie we frotkach :loveu: Zawsze Jessi na silikon (:evil_lol:) wiązałam kitki ale dosyć tego! Dobry Anusia i Alutka czwartkowo :multi: Quote
Aga76 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Cześć Anusia, Panna Alicja wygląda uroczo :Rose: te jej piękne oczęta... [COLOR=paleturquoise]uwiodą każdego[/COLOR] Quote
Kasia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='madziasto4'] Oooo Aga :loveu: Cze Anusia :hand: [/quote] Oooo Aga :loveu: Cze Anusia :loveu: Quote
madziasto4 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Kasia']Oooo Aga :loveu: Cze Anusia :loveu:[/QUOTE] Oooo :hmmmm: Poooooobudka wstaaaaać, koooooniom wody daaaaać [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/araldo.gif[/IMG] Quote
Anusia & Alutka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='koregra']Ale ona pika jest :loveu:[/QUOTE] Dziekujemy :loveu: [quote name='Kasia']Frotek to ma Ci Ona po dostatkiem. Co zdjęcie to inszy kolor :loveu:[/QUOTE] No ma hihi, bo jej mamuśka swego czasu kupila zestaw caly, poniewaz Borys[COLOR="PaleTurquoise"], ta gnida, [/COLOR] sciaglal jej wszystkie kokardki, gryzl i niszczyl. Zwykle gumeczki tak na niego nie dzialaja :evil_lol: Aczkolwiek i tak zostalo ich kilka, reszta znajduje sie w roznych miejscach w domu i spotykanie ich zawsze jest dla mnie niespodzianka :cool1: [quote name='tigrunia']Właśnie - ostatnio zakochałam sie we frotkach :loveu: Zawsze Jessi na silikon (:evil_lol:) wiązałam kitki ale dosyć tego! Dobry Anusia i Alutka czwartkowo :multi:[/QUOTE] Dobry Tigrunia :hand: Eeee silikony ciagna wloski. U nas to by nie przeszlo ze sklonnosciami Borysa to ciagniecia kitki, to polowy wlosow by Ala juz nie miala :shake: [quote name='Aga76']Cześć Anusia, Panna Alicja wygląda uroczo :Rose: te jej piękne oczęta... [COLOR=paleturquoise]uwiodą każdego[/COLOR][/QUOTE] Aaaaaaga, Aaaaaaaga :sweetCyb: Kochana :calus: jestes nareszcie... [quote name='madziasto4'] Cze Anusia :hand:[/QUOTE] Cze Madzka! Dobry śiśkim i rzeczony zestaw frotkow: [IMG]http://images24.fotosik.pl/189/9c85de024edf528f.jpg[/IMG] Quote
Anusia & Alutka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Kasia'] Cze Anusia :loveu:[/QUOTE] Cze Kasia :loveu: [quote name='madziasto4']Oooo :hmmmm: Poooooobudka wstaaaaać, koooooniom wody daaaaać [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/araldo.gif[/IMG][/QUOTE] No wstalam juz no, trzoda napojona i nakarmiona :evil_lol: Okienko? Quote
tigrunia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Ło matyldo :crazyeye: Cóż za zestaw :crazyeye: Ja pierwsze frotki mam od nane w ilości sztuk chyba 6 ale potrzeba mi wiecej stwierdzam :cool1: Quote
Kasia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Oliwce nie zawędziłaś tego zestawu frotków?:cool1: Taki jak dla małej księżniczki :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Oliwka jeszcze nie ma tylu wlosow [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSteehee.gif[/IMG] Zestaw niby duzy ale gdzie te frotki sa to ja nie wiem... Musze znowu poszukac i pozbierac w jedno miejsce :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Widoczek z mojego pokoju na nasz ogrod, a raczej jego czesc... [IMG]http://images25.fotosik.pl/187/4b6486304a03b519med.jpg[/IMG] Quote
madziasto4 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Nudno musi być w tym Waszym ogrodzie, skoro Panna Alicja poszła w kimę :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='madziasto4']Nudno musi być w tym Waszym ogrodzie, skoro Panna Alicja poszła w kimę :evil_lol:[/QUOTE] No widzisz ze nic sie nie dzieje. Tylko kury u sasiada se łażą, Ala lubi na nie patrzec ale z bliska. Albo szczekac na przechodniow chodnikowych lubi hihi :evil_lol: Quote
Kasia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Fidlak raz tak pogonił dziadkową kurę, że bidna przeskoczyła płot, uciekła do sąsiada, od sąsiada też przez płot i prosto na obwodnicę ...:cool1: I to był jej koniec. Quote
Anusia & Alutka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Kasia']Fidlak raz tak pogonił dziadkową kurę, że bidna przeskoczyła płot, uciekła do sąsiada, od sąsiada też przez płot i prosto na obwodnicę ...:cool1: I to był jej koniec.[/QUOTE] :roflt: :-( biedna kura [*] Quote
Kasia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 A jaki dziadek był wkurzony!!! Normalnie Fidlak miał zakaz wstępu na działke przez tydzień. :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Kasia']A jaki dziadek był wkurzony!!! Normalnie Fidlak miał zakaz wstępu na działke przez tydzień. :cool1:[/QUOTE] Sie nie dziwie. Obiad niedzielny pooooooszedl sie... yyy... no poprostu pooooszedl i kropka na koncu :grins: Quote
Kasia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 To byl najwiekszy problem niestety. Jak dla mnie zaden bo tych kur nie konsumuję ale dla nich ogromny :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Tez nie jestem zwolenniczka kosumowania wlasnych zwierzatek buuu. Dzieeeeeeeen dooooooooobry!! Nie ma mnie od dzisiaj halo mowie Madzka nie placz, bede w nd wieczorem. Quote
Kasia Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Śkoda, że se idziesz..... My jutro jedziemy do Ikei do łóżko dla smroda małego :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Aaaa sie musze odstresowac... Łozko takie prawdziwe, dorosle lozko?? Quote
Kasia Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Łozko takie prawdziwe, dorosle lozko?? [/quote] No takie prawdziwe. Normalne drewniane łóżko dla dzieci, z blokadą z jednej strony aby nie wypadł czasem podczas snu :cool1: Moja kuzynka rodzi w maju i obiecałam Jej, że dostanie ode mnie łóżeczko po Łukaszku no i muszę obietnicy dotrzymać ;) Quote
Recommended Posts